Zelf makkelijk een website maken is voor de meeste mensen een obstakel – je moet immers allemaal nieuwe functies leren kennen waardoor de moeilijkheidsgraad stijgt. Je weet wat er meestal gebeurt als mensen iets moeilijk vinden – dan stoppen ze.
De oplossing hiervoor is Phoenix, een websitetool die door duizenden ondernemers wordt gebruikt om zichtbaar te zijn op het internet en dagelijks nieuwe klanten binnen te halen. Natuurlijk gaat dit niet zonder slag of stoot. Het is echter wel de websitemaker die je snelste begrijpt en resultaten mee boekt.
Wat maakt Phoenix zo makkelijk?
Je bouwt een website met technieken die werken. De makers hebben ze eerst voor je getest: als iets werkte behielden ze het, en als iets niets werkte, verwijderde ze het uit het pakket. Klinkt heel logisch, maar als jij zelf een website opzet in WordPress met bijvoorbeeld Elementor Pro moet je zelf achter de beste werkwijze zien te komen.
Ik vertel je een ding, dat gaat gepaard met een hoop frustraties. 😉
Bovendien heb je waarschijnlijk helemaal geen zin in een hoop uitzoekwerk. Je had dan wel een webdesigner ingehuurd.
Phoenix is mijn ogen het synoniem voor makkelijk op eigen kracht een website maken. Daarentegen kost Phoenix wel meer, maar je eerst maak je gebruik van een gratis proefperiode van 14 dagen.
Het komt neer op dit stappenplan:
- Kies een domeinnaam, Phoenix regelt dat deze wordt gekoppeld aan je website
- Maak een plan om je eigen producten te verkopen
- Schrijf content om te gaan scoren in de zoekmachines
- Maak gebruik van de unieke technieken om meer verkopen te draaien
- Optimaliseer
- Breid je business uit.
Tip: gebruik de gratis proefperiode om een strategie uit te stippelen waarmee je nog eenvoudiger geld gaat verdienen.
Alles kan met Phoenix! Het enige wat je steeds moet doen, is het proces optimaliseren. Als dit loopt, heb je er haast geen omkijken meer naar.
Waarom gebruik je zelf geen Phoenix?
Goeie vraag!
Ik wist nog niet over het bestaan van Phoenix toen ik begon met het maken van websites. Daarom koos ik voor WordPress. Vervolgens leerde ik de nadelen van dit systeem kennen en werd ik ook een soort van expert. Het gezegde luidt niet voor niets: schoenmaker blijf bij je leest. Dit betekent niet dat ik nooit een Phoenix site ga maken, alleen focus ik me voor nu op WordPress.
Gewoon met een eigen domeinnaam
Ja, Phoenix mag dan wel nog onbekend zijn, het is geen tool die compleet anders in elkaar steekt. Je krijgt alleen te maken met een andere interface waarmee je niet alles zelf uitzoekt, maar gebruikt.
Dit heeft drie grote voordelen:
Je website ziet er mooi uit en werkt
Vooral dat laatste is belangrijk. Je website kan er immers nog zo mooi uitzien, je hebt er niet zoveel aan als er geen stijgende lijn aan nieuwe klanten te zien is.
Dan is het gewoon dikke 💩.
Ik hoor vaak de verhalen van ondernemers die een website zijn begonnen om geen online omzet mis te lopen. Dit bleek echter toch ingewikkelder dan gedacht waardoor ze overwegen om te stoppen. Ik adviseer dan altijd om Phoenix aan te schaffen, omdat er zeker een groeiende omzet uitkomt.
De reden daarvoor is een effectieve landingspagina.
Op een landingspagina gebeurt het, daar wordt bepaald of een bezoeker klant bij je gaat worden. Als jij vervolgens geen idee hebt hoe je een goede landingspagina opzet, weet ik een ding zeker, die levert niets op.
Geen punt met Phoenix – je hanteert dan onder andere strategie van enkele blokken waar sowieso klanten uitrollen door een funnel. Het is moeiteloos. Zo doe je dat.
Tonny Loorbach, een van de mensen achter Phoenix vertelt in de video hieronder wat er mis is met 25 websites. Dit is nuttig informatie om te hebben als je straks ook een website gaat maken, het gemak zal alleen maar groter worden.
Nog meer conversies
Je overleeft als ondernemer door het draaien van meer conversies. (Dit is een ander woord voor verkopen)
Met Phoenix zorg je daar makkelijker voor door enkele methodes toe te passen, zoals een pop-up, timer en een gepersonaliseerde berichten.
Ook al lijkt dit nog een beetje op tovenarij, het zijn bewezen manieren om het aantal conversies omhoog te boosten.
Dit is de kracht van een pop-up.
Geen zorgen meer over de technische kant
Ik heb zelden ondernemers gezien die volledig het technische proces van een website begrepen. Funny detail: met Phoenix wordt het technische proces vanzelf geregeld.
Daardoor:
- Is je website altijd snel
- Is er altijd ruimte voor nieuwe funnels
- Maak je gebruik van de beste hosting
Het systeem van Phoenix speelt voortdurend in op het optimaliseren. Zoals het team van Max Verstappen ook doet.
Lees ook: Phoenix review: de ideale websitesoftware voor jou?
Nooit meer moeite met scoren in Google
Het toepassen van de SEO regels is niet moeilijk. Het gaat er alleen om de juiste dingen te doen, en door de juiste dingen doen gaat het proces sneller, denk aan:
- Het schrijven van blogs die Google waardeert omdat ze goed te lezen zijn
- Een goede werking op zowel de computer als mobiele apparaten
- Het verwerken van interne links. Heel belangrijk als je hoog wilt scoren in Google
Statistieken
Meten is weten hoorde je altijd op de basisschool. Dit geldt al helemaal voor een website, omdat je dan inzichten krijgt wat wel en niet werkt.
Dan is het tijd om te gaan aanpassen.
Je zult het niet geloven – de meeste websitesystemen hebben een statistiekprogramma dat lastig te begrijpen valt.
Gelukkig heb je bij Phoenix alles op plek waarmee het optimaliseren een stukje sneller gaat.
Voorbeelden als inspiratiebron
Je hebt keuze uit duizenden websites als voorbeeld van een Phoenix website.
Bekijk eens:
Dit zijn websites die ingericht zijn om meer bezoekers binnen te halen. Gebruik ze daarom straks als inspiratiebron als je jouw phoenixsite gaat maken.
Wat vinden andere ondernemers van Phoenix?
De meeste ondernemers zijn blij met Phoenix. Ze hebben immers geen zorgen meer over de processen van hun website. Ze genieten volop van de mogelijkheden die nu wel beschikbaar zijn.
Deze ervaringen zijn het treffendst:

Conclusie; gebruik Phoenix vandaag nog gratis
Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren om met Phoenix aan de slag te gaan. Je kunt er meteen resultaten uithalen als je begint. Hiervoor is de eerste opzet al voldoende.
Verder is Phoenix de eerste 14 dagen gratis. Zo maak je alvast je masterplan voordat je kosten maakt. Hiermee is de eerste winst een feit.
De kosten voor Phoenix zijn gemiddeld 49,00 per maand. Dan ben je in staat om je business continu te laten groeien via het internet.