Elementor Pro kopen: kiezen voor grote mogelijkheden

de banner voor de blog over elementor pro kopen

Inhoudsopgave

Elementor pro kopen is een verstandige optie, want je creëert een website in een paar minuten die geld voor je in het laatje brengt en erg overzichtelijk is. We laten je alles zien van deze mogelijkheid zodat je meteen kunt beginnen met bouwen.

🖥️ Laatste update: 2-10-23

Wat vooraf goed is om te weten

Dat Elementor Pro niet moeilijk is – je moet alleen even weten hoe alles werkt – maar als je dat weet, kun je zelf zonder te veel moeite een website maken die mooi is en goed draait.

via GIPHY

Wat is Elementor Pro?

Elementor Pro is een sitebuilder die je kunt aanschaffen om een website mee te bouwen. Deze tool is bovendien een van de populairste ter wereld. En dat is ook niet zo gek, aangezien je er fantastische projecten mee kan opzetten.

We hebben deze blog als volgt opgedeeld: we bespreken eerst elke functionaliteit om daarna de voordelen te belichten, stil te staan bij de ervaringen van andere klanten en hoe je na Elementor Pro kopen begint. 

Elementor Pro is een van de beste sitebuilders die door miljoenen mensen wordt gebruikt

Waarom zou ik Elementor Pro kopen?

Omdat het de eenvoudigste tool is om een website te bouwen. Je hoeft namelijk geen technische kennis te hebben om een succesvolle website te onderhouden. Je maakt gebruik van vooropgezette systemen waardoor alles meteen goed staat en je zonder problemen meer omzet boekt. En dat is toch de reden waarom je een website wilt bouwen? Je hebt dus het beste antwoord al gevonden. Bekijk hier voorbeelden van Elementor.

Kortom: Elementor Pro kopen betekent dat je begint aan een nieuw hoofdstuk waarmee je vele successen boekt.

Infographic over waarom Elementor Pro de beste is

Hoe duur is Elementor Pro?

Er zijn 4 opties:

 • 1 website kost 49,99 per jaar
 • 25 websites kosten 199,00 per jaar
 • 100 websites kost 299,00 per jaar
 • 1000 websites kost 999 per jaar

Je kunt dus een volledige business bouwen dankzij een of een paar websites. Je maakt gebruik van verschillende opties waardoor je direct kunt beginnen. Hiervoor sleep je het gewenste hulpmiddel naar je website en optimaliseer vervolgens verder. Zo hoef je je nooit bezig te houden met programmeren.

Tip: gebruik het volledige pakket van Elementor Pro voor 99,00 om alles in een te hebben.

Waar bestaat Elementor Pro uit?

Dat tonen we je.

Laten we beginnen met de homepagina.

Eerst een woord vooraf: bij alles wat je doet met Elementor Pro zijn er twee routes om te bewandelen.

Met de eerste geef je zelf vorm aan een pagina door er items heen te slepen en met de tweede maak je gebruik van vaste templates die je overigens wel kunt wijzigen.

Laten we met doe het zelf manier starten.

Je start aan een nieuw project en komt dit scherm tegen:

Het beginscherm van Elementor Pro
Het beginscherm van Elementor Pro

Dan kun je kiezen voor iedere optie. Dus ook je homepagina of:

 • Een blogbericht
 • Landingspagina – voor een product bijvoorbeeld
 • Popup
 • Header
 • Een archief
 • Zoekresultaten – erg handig voor je bezoeker
 • Error 404 pagina – oeps, we kunnen het niet meer vinden

We kiezen nu voor de homepagina. Straks komen we terug op de andere belangrijkste zaken voor je website

via GIPHY

Je treft dan de basishandelingen van Elementor Pro. Dat zijn een video uploaden, een kop toevoegen en Google Maps integreren.

Dus als je een bouwbedrijf hebt uit Utrecht kun je het volgende doen:

Een voorbeeld van hoe je Elementor Pro kunt inzetten
Een voorbeeld van hoe je Elementor Pro kunt inzetten

Zo weten klanten waar je onderneming voor staat, wat je adres is en kunnen ze contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er verschillende standaard templates om een homepagina samen te stellen. Zoals deze.

Een homepagina maken in Elementor
Een homepagina maken

Kortom: met een paar klikken op een knop heb je al een converterende homepagina opgezet.

En dit doe je voor je gehele website.

Met andere woorden: je kunt snel door een paar handelingen volledige pagina’s opzetten dankzij een paar functies.

Laten we eens kijken naar wat er mogelijk is:

Voor een blog

 • Een titel
 • De hoofdafbeelding van een blog
 • Een inhoudsopgave
 • Informatie over de auteur
 • Verdere informatie over een blog
 • Opties om verder te lezen
 • De mogelijkheid voor bezoekers om een reactie achter te laten
Een blog bouwen
Een blog bouwen

Hiermee heb je meteen de juiste structuur te pakken voor een blog. Hiervoor gebruik je widgets.

Pop up

Voor een pop up heb je ook verschillende templates die staan in het midden van het scherm of wat onderin. Deze popups voldoen aan de regels van de zoekmachine, dus behaal je er altijd je voordeel mee. Verder kun je een pop up aanpassen naar je favoriete kleuren, foto’s en tekstvormen. Bovendien hoef je geen zorgen te maken over het verwerkingsproces. Je ontvangt gewoon een melding in je mailbox omdat Elementor al je E-mailadres heeft.

Samengevat: het maakt niet uit voor wat soort pagina je Elementor Pro gebruikt, er is altijd een praktische oplossing. En daarom is Elementor Pro kopen ook zo’n geweldig idee.

Je kent nu het proces. We vertellen nu wat je kunt doen na Elementor Pro aanschaffen om je te inspireren en om veel gestelde vragen te beantwoorden.

Je kunt iedere pop-up kiezen door Elementor Pro kopen
Je kunt iedere pop-up kiezen door Elementor Pro kopen

Een blog

Je hebt de functie posts, waarmee je op de homepagina een overzicht creëert. Zo leidt je bezoekers gemakkelijk naar je nieuwe artikelen, pagina’s en producten. Hiervoor hoef je alleen een paar elementen te slepen naar je website en dan is het klaar.

Dit is de kracht van Elementor Pro.

Visitekaartje als freelancer

Elementor Pro is uitstekend hulpmiddel om een portfolio op te bouwen. Je hebt immers al met een functie een portfolio en vervolgens vul je deze naar eigen smaak in. Je moet daarbij denken aan foto’s, datums en beoordelingen.

Hierdoor verwijs je gemakkelijker naar klanten die je werk waardeerde en je aanbevelen. Zo hoef je zelf weinig tot geen werkzaamheden te verrichten om je klantenbestand uit te breiden.

Webshop

Een van de gangbaarste verdienmodellen die er online zijn. We raden aan om deze video van LivingWithPixels te bekijken. Aan de hand van zijn uitleg verkoop je vandaag al je eerste producten.

We vonden de vraag: waarom Elementor Pro? Tussen de vragen van Google. Daarom geven we een reactie met een aantal redenen. Of lees er een blog over.

Gemakkelijk in de omgang

Je hoeft geen cursus te volgen om het maximale uit Elementor Pro te halen. Dat komt doordat alles zich vanzelf wijzigt. Bovendien heeft Elementor ook een YouTube kanaal waarop ze alles over hun eigen sitebuilder uitleggen. Zo vertelt een expert hoe je met Elementor begint. Maar je kunt uiteraard een cursus volgen.

Daarnaast is het YouTube kanaal van Ferdy Korpershoek ook een echte aanrader om je kennis te vergroten.

Je kunt Elementor Pro voor ieder soort website gebruiken

Ideale prijs

Wil je een website opzetten met Elementor Pro kopen?

Dan betaal je slechts 59,00 dollar per jaar.

Hiervoor krijg je een scala aan mogelijkheden.

Je kunt dit vergelijken met de bouwhoek toen je in groep 1 zat. Je kon een helemaal middag bouwen omdat er zoveel voorhanden was.

Bovendien herkent Elementor je zoeksuggestie. Dus als je klikt op de term blogbericht geeft het systeem je alleen de mogelijkheden om een blogbericht samen te stellen. Zo druk je nog sneller op publiceren. Dit scheelt je bovendien ook tijd, want je hoeft niet meer de gehele reeks aan functies door te lopen.

Elementor biedt een van de beste prijzen om een professionele website bouwen

Het geeft je website een professionele uitstraling

Elementor Pro kopen deden miljoenen mensen. En dat is ook niet zo gek. Want je website ziet er perfect uit. En bovendien zorgen de standaardtemplates ervoor dat je geld gaat verdienen. De makers plaatsen deze templates niets voor niets in hun assortiment. Ze willen immers dat jij een tevreden klant wordt. En dat word je niet als hun producten onvoldoende werken. Daarom helpen ze je graag een handje door templates te presenteren die ze zelf hebben getest met winstgevende resultaten.  

Je website blijft snel

Een belangrijke rankingsfactor in de ogen van Google en daarmee essentieel in je overweging om een websitesoftware wel of niet te kopen.

De software is namelijk gebouwd dat het jou helpt een websitecode stimuleert om sneller op te laden.

Deze voorwaarde kun je dus al in je zak steken. 😉

Voor de fanatiekelingen onder ons: er is altijd ruimte voor verbeteringen. Zak daarom niet onderuit in je stoel en denkt daarbij het is wel goed zo, dan word je website trager.

Sla daarom deze blog van Onlinemediamasters op en gebruik hun adviezen om straks ervoor te zorgen dat je over een website beschikt die op een topsnelheid functioneert.

Opschalen

Ken je al het verdienmodel affiliate marketing al?

Zo niet verdiep je er dan in omdat een uitgebreider pakket van Elementor Pro kopen je daarbij ontzettend helpt.

Want als je voor 199,00 25 licenties koopt, kun je hard opschalen en dan wel 10.000 euro verdienen aan passieve inkomsten.

Ditzelfde principe werkt ook met het websites maken voor andere klanten. Vraag je bijvoorbeeld 40 euro per jaar aan een klant om gebruik te maken van een licentie heb je 750 winst. Denk dus ook aan de mogelijkheden om geld te verdienen met Elementor.

Hulp

Het kan voorkomen dat je er niet uitkomt. Dan is het bekijken van YouTube video’s de eerste slimme stap om te zetten. Het is een platform aan gouden informatie. Daarnaast kun je ook de hulp inroepen van een expert via het kenniscentrum en je vragen zijn zo omgetoverd in antwoorden.

Je krijgt gratis premium support als je Elementor Pro koopt.

Wat we hiermee willen zeggen is dat je niet alles in je eentje hoeft te doen. Je kunt ook de hulp inroepen van een deskundige die je perfect ondersteunt en daarmee leer je ook veel meer over de werking van Elementor.

Er is tevens ook een kennisbank waar je een oplossing kan vinden voor een snelle vraag. Sla de kennisbank bovendien op in je favorieten om voortdurend bij te leren.

Nederlandse versie

Zoals je zag op de foto’s is haast ieder facet in het Nederlands. Zo zet je makkelijker stappen. Daarnaast is alles visueel ingericht, waardoor je meteen snapt waarvoor een element zich dient, ook al is het in het Engels.

Elementor Pro kopen: het stappenplan

Dan zijn we nu aanbeland bij de stappen die je doorloopt om dit proces te volbrengen. En dat is helemaal niet zo moeilijk. 😊

Betalen

Helaas is Elementor geen Nederlands bedrijf, dus valt de betaaloptie iDEAL af. Daar staan tegenover de alternatieven Creditcard en Paypal. Als je geen creditcard hebt, is PayPal een prima keuze omdat je hiermee ook kunt betalen als je een iets besteld uit bijvoorbeeld Engeland.

Je kunt Elementor Pro snel kopen door een PayPal account te gebruiken

Bekijk hier hoe je een PayPal account aanmaakt.

Email met instructies

Na je betaling krijg je een mail waarin staat hoe je de licentie kan activeren en zit er ook een betalingsbevestiging bij.

Dit laatste is belangrijk om te onthouden omdat er over een jaar hetzelfde bedrag dan weer van je rekening wordt afgenomen.

Sla dus de aankomende datum in je agenda op om problemen te voorkomen.

Tevens heb je de garantie om binnen 30 dagen je geld terug te vragen, mocht je niet tevreden zijn.

De kans daarop is overigens klein. De meeste klanten zijn erg tevreden. Een klant zegt bijvoorbeeld:

Het Supportteam van Elementor is geweldig

De licentie

Je ontvangt de licentie in een mapje die je meteen opent. Vervolgens open je je website en druk je op plugin toevoegen. Je klikt daarna op het mapje en sleept de licentie naar het vakje plugin te voegen.

Daarna verbind je je Elementor account aan de licentie en komen alle Pro functies vrij.

Je krijgt je licentie Elementor Pro vrij eenvoudig
Je krijgt je licentie Elementor Pro vrij eenvoudig

Beginnen met Elementor Pro kopen

Dan is het moment aangebroken dat je mag bouwen aan nieuwe website. We hebben nog een paar tips om het maximale uit Elementor Pro te halen:

 • Vergroot je kennis door verschillende YouTube filmpjes te bekijken
 • Je hebt niet meteen perfecte website gemaakt. Blijf ideeën uitproberen
 • Wacht niet te lang met bouwen. Hoe sneller je begint hoe beter je wordt
 • Maak jezelf het niet te moeilijk, Elementor is bedoeld om het makkelijker voor je te maken.

Wat heb ik nodig om Elementor te kopen?

Wat ik al zei, is een creditcard of een PayPal account nodig om Elementor Pro te kopen. Daarnaast moet je ook een account bij Elementor hebben. Daardoor kun je gemakkelijk inloggen om te bekijken wanneer je licentie moet wordt verlengd. Verder vind je in je account ook de licentie om Elementor pro te installeren.

Een account bij Elementor is binnen een paar seconde gemaakt. Je moet overigens een account aanmaken om makkelijker een antwoord te krijgen op je vragen en om je gegevens weer te vinden. 

Conclusie: moet je Elementor Pro kopen?

Wanneer je aan de slag wilt gaan met WordPress en daarbij een geschikte sitebuilder zoekt, is Elementor Pro daarvoor de beste oplossing, want je hoeft geen technische kennis te hebben om alles uit dit pakket te halen.

Het enige wat je hoeft te doen, is beginnen en je leert de benodigde vaardigheden vanzelf.

Er is dus geen enkele reden te bedenken om Elementor Pro niet te kopen.

Want alles is mogelijk.

We wensen je alvast veel plezier met je websites die straks als een raket omhoogschiet. 🚀

Kan ik mijn geld terug krijgen als ik Elementor Pro niet meer wil gebruiken?

Je kunt binnen 30 dagen na je aankoop je geld terugkrijgen. Het is ons advies om in de eerste maand te kijken of je Elementor Pro ook daadwerkelijk gaat gebruiken. Is anders zonde van je geld.

Kan ik ook korting krijgen?

Voor de functies van Elementor Pro kun je momenteel geen korting krijgen. Het bedrag is voor een jaar wel hetzelfde.

Kan ik alles overnemen van templates voor mijn websites?

Je kunt een gehele website bouwen met vooropgezette templates Elementor Pro. Deze templates vind je in themebuilder.

Jochem

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *