WordPress abonnement – waarom dit het beste bedrijf is 

Sigaren op een doosje

Inhoudsopgave

Je moet een abonnement afsluiten om een WordPress website te kunnen maken. Alleen heb je keuze uit verschillende abonnementen.

Daarbij heb ik zelf ook ervaring met WordPress. Met deze kennis kan ik je goed adviseren om een prachtige website te creëren met de beste begeleiding.

Welke abonnementen voor WordPress zijn er?

Twee soorten abonnementen zijn beschikbaar, ik noem ze de normale en ondersteunende route.

De normale route

Je kiest een domeinnaam en sluit een hostingpakket af. (Bijvoorbeeld bij Siteground)

Hierna heb je toegang tot je WordPress website en is het tijd om je design te bepalen en klanten aan te trekken.

Maar zo makkelijk is het echter niet. Je kennis van WordPress is waarschijnlijk nog nul. Dus zul je aan de slag moeten om iets te maken.

Daarvoor kun je YouTube video’s kijken, een cursus volgen of kijken naar een alternatief omdat je door het bos de bomen niet meer ziet. Dit zou jammer zijn, omdat je ook gewoon kunt beginnen. Het vergt alleen toewijding, en dat hebben de meeste mensen niet. Vaak omdat ze geen zin of tijd hebben.

Dan is het beter om te kiezen voor de ondersteunende route.

Met de ondersteunende route bewandel je een pad waarop je veel hulp krijgt. Hierdoor bouw je gemakkelijk een website, is je website altijd snel en trek je bezoekers aan die gaan kopen bij je.

Daar doe je het voor toch? Ik ben hierom ook van mening dat je moet kiezen voor de ondersteunende route. Je haalt daar geen frustratie uit maar inspiratie. Vervolgens hoef je steeds minder om te kijken naar je website – die draait wel. In de tussentijd groeit je website ook gewoon. Ik vertel je in deze blog alles over de ondersteunende route.

Wat kost een WordPress abonnement?

Normaal gesproken kost een WordPress abonnement 90,00 per jaar. De kosten vallen met de ondersteunende route een stuk hoger uit. Dit is goed, ik leg je straks uit waarom.

Je betaalt dan 444 euro per jaar. Maar eerst mag je het abonnement 14 dagen gratis uit proberen.

Fors meer. Maar dan heb je ook alles wat je nodig hebt om een professionele website te maken.

Je koopt een pakket waar alles inzit.

Hier lopen de meeste ondernemers tegenaan

Vraag de meeste ondernemers hoe ze een website moeten opzetten en ze kijken je met grote ogen aan. Geen schande. Aan de andere kant hoef je tegenwoordig ook geen nerd meer te zijn om dat te kunnen. Maar nogmaals: jij hoeft je geen zorgen te maken hierover als je kiest voor de ondersteunende route.

Dit is de aanbieder van de ondersteunende route

 Raoul Heijsen heeft de oplossing. Want hij biedt geen standaardpakket aan, maar een pakket waarin alle tools zitten. Vooral dat laatste is interessant. Je hoeft dan niet meer na te denken over de vraag: hoe ga ik een website bouwen?

Infographic over de diensten van  Raoul Heijsen

Het hoe is er al. Jij moet alleen nog aan de slag gaan.

Je krijgt veel terug voor de hogere prijs.

Ten eerste maak je met Elementor Pro een website. Ik weet niet of je Elementor Pro kent – dit is de sitebuilder om je website mee te bouwen.

Normaal kost Elementor Pro 50,00 per jaar. Dit heb je in een keer erbij.

Daarnaast maak je ook gebruik van Divi. Divi is voornamelijk een tool voor de vormgeving van je website en kost 249,00 per jaar.

WP Rocket

WP Rocket is een betaalde plugin (kost 49,00 per jaar) om je website altijd bloedsnel te maken. Dit is een voorwaarde om hoog te scoren in Google. Toch lukt het de meerderheid van de ondernemers niet om een snelle website te maken – het is toch vaak te lastig.

WP Rocket is hiervoor de oplossing. Dankzij deze plugin is je website een van de snelste in je markt, waarmee je je concurrenten het nakijken geeft.

De server

Je WordPress website wordt gehost op een snelle server. Kortom: je hebt geen last meer van gedoe. Ik kan zeggen dat dit heerlijk is, je weet dan dat je website staat en zal blijven draaien zonder problemen. Daarbij is je website ook altijd veilig.

Persoonlijke service

Dit vind je nergens als je een WordPress abonnement afsluit. Je sluit bijna altijd een abonnement af bij een bedrijf dat een hele klantenservice heeft waar je eerst doorheen moet beuken voordat je wordt geholpen.

Daarentegen kun je Raoul Heijsen gewoon bereiken. Hij beantwoordt dan snel je vragen, waarnaar jij weer verder kan.

Onthoudt: dit is echt een heel groot voordeel.

Bijdragen aan een goed doel

Natuurlijk is dit niet je hoofddoel. Een fijne bijkomstigheid is het wel. Je stoot door het hebben van een website CO2 uit. Raoul Heijsen compenseert dit door zaden te planten in Bolivia.

Het steunen van een goed doel

Wat vinden anderen van deze service?

Anderen klanten zijn positief. Ze hebben bijvoorbeeld geen last meer van een trage website of van vragen die maar niet beantwoord worden. Dat blijkt onder meer uit deze recensie.

14 dagen gratis

Je hoeft niet meteen te betalen, want je kunt ook eerst deze service 14 dagen gratis uitproberen. Daarmee kom je erachter of het iets voor je is.

Als dat het geval is, kun je direct voortbouwen en nog meer omzet genereren.

Conclusie

Ik denk dat je het beste WordPress abonnement kunt afsluiten bij Raoul Heijsen als je nog niets weet van websites of het fijn vindt om begeleid te worden. Raoul Heijsen regelt ervoor dat je makkelijk en snel kan beginnen.

Het is alleen nog de vraag wanneer je dit abonnement 14 dagen gratis uitprobeert.

Verder lezen?

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *