Wat is beter dan WordPress?

de banner voor de blog wat is beter dan wordpress?

Inhoudsopgave

Ik vind dat een Phoenix website beter is voor beginners dan WordPress omdat je gebruik maakt van technieken die getest zijn door experts. Door deze technieken krijg je sneller een goede positie in Google, groeit je omzet en word je eerder een online autoriteit.

Dit kun je ook bereiken met een WordPress website, maar het duurt langer. Je moet er zelf namelijk achter komen wat wel en niet werkt. Daarom zeg ik: kies voor een Phoenix website als je snel resultaten wilt bereiken met een website.

Het enige nadeel van kiezen voor Phoenix dat het duurder is: je betaalt gemiddeld 700,00 per jaar.

Maar…

Start nu gratis met Phoenix door een gratis proefperiode van 14 dagen. Daarna beslis je of je definitief een website opbouwt.

Wat zijn de voordelen van Phoenix?

Het grote voordeel van Phoenix is dat je templates zijn gemaakt die werken. Je hoeft dus niets meer zelf uit te vogelen.

Als je weet dat iets werkt, kun je het plaatsen op je website en wachten op de resultaten. Dit kan helaas nooit met WordPress. Je kunt uiteraard een cursus volgen, maar je moet altijd zien of iets werkt.

Als je het leuk vindt om dingen uit te proberen, moet je voor WordPress kiezen. Als je liever meteen successen wilt boeken, is Phoenix beter. Daarom vind ik dat Phoenix beter is dan WordPress. Zonder succes geen motivatie en resultaten.

Hoe werkt Phoenix?

Phoenix is een softwarepool van de mensen van de IMU. Misschien ken je ze wel. Als je ze niet kent, leer je hier meer over ze. Ze maken namelijk goede dingen voor ondernemers.

Als je een website maakt met Phoenix gebruik je mede tools van hen. Dat betekent dat je bijvoorbeeld vooropgezette blokken gebruikt die je kan gebruiken.

Ze hebben zelf deze blokken getest, waardoor je weet dat je een goede website kan maken.

Daarnaast hebben ze ook nog veel meer andere technieken die je helpen om de beste website te bouwen.

Als je phoenix gebruikt, maak je gebruik van de kennis van hele slimme mensen. Zo ga je ten eerste sneller, en ten tweede hoef je ook een stuk minder uit te zoek. Als je start met WordPress moet je zelf alles uitzoeken.

Daarin zit het grootste verschil.

Hoeveel kost Phoenix?

Je hebt voor Phoenix meerdere pakketten. Je ziet ze hieronder.

de prijzen van een phoenix pakket

Al deze pakketten zijn duurder dan WordPress. Dit maakt niet uit omdat je moet kijken naar wat het je oplevert, in plaats van wat het je kost.

Je zult met Phoenix sneller resultaten boeken. Je wordt namelijk daarbij ook geholpen door een team van experts.

Probeer het uit

Eigenlijk kan er niets misgaan als je start met Phoenix, aangezien je een gratis proefperiode kunt volgen van 30 dagen. Na deze 30 dagen moet je wel gaan betalen.

Probeer Phoenix uit, en kom er zelf achter wat beter is.

We vinden immers dat we voor ondernemers met weinig ervaring met het bouwen en succesvol maken van websites het beter is om Phoenix te gebruiken.

Je bent namelijk meteen live met je website, die goed is, en ook nog eens klanten aantrekt als een magneet.

Met andere woorden: kies een pakket, maak een website, kijk hoe je website groeit.

Wat wil je nog meer?

Samenvatting

De vraag wat beter is dan WordPress moet iedereen voor zichzelf beantwoorden, ga daarom op onderzoek uit en probeer verschillende sitebuilders uit. Hierdoor creëer je een eigen beeld.

Wat is de beste manier om een website te maken volgens de experts?

Volgens de experts is WordPress de beste manier om een website te maken. Dit komt onder andere omdat het goedkoop is en makkelijk te begrijpen.

Moet ik me daarom ook richten op WordPress?

Nee dit moet niet. Ik snap dat het aantrekkelijk is om te kiezen voor de laagste prijs, echter is het slimmer om te kiezen voor de sitebuilder waarmee je het beste overweg kan.

Dit kom je alleen te weten door uit te proberen, dus start met een van de twee en maak een website. Geef de proefperiode een paar weken de tijd. Als je hiernaar tevreden bent of de werking van het systeem, je website en de mogelijkheden ga je ermee verder. Als je niet tevreden bent, ga je over naar de ander.

Je maakt natuurlijk een website om klanten mee te trekken en te scoren in Google. Daardoor is het niet slim om lang te blijven proberen met een sitebuilder dat je toch niet ligt. Daardoor kun je beter voor iets anders kiezen.

Waar moet ik nu opletten?

Let op of je makkelijk met een sitebuilder uit de voeten kunt, als dat zo is, heb je de juiste te pakken. Er zijn naast Phoenix ook nog andere alternatieven voor WordPress:

Andere kennisbank artikelen:

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *