Hoe leer je een website maken?

Hoe leer je website maken?

Inhoudsopgave

De beste manier in mijn ogen om te leren om een website te maken is door een cursus te volgen. Nu zijn er heel veel verschillende soorten cursussen, denk aan de NHA en NCOI, terwijl je het beste een cursus kan volgen van Soofos.

Soofos is een platform waarop experts hun kennis delen in een cursus. De cursus die ik je aanraad is bovendien niet duur en praktisch. Ik raad je aan om de cursus van Mathijs te volgen. Omdat je dan voor 147,00 leert hoe je een complete website neerzet op een makkelijke manier.

Deze cursus is voor iedereen geschikt, het maakt dus niet uit of je een groot bedrijf hebt of een zzp’er bent, door deze cursus leer je hoe je een website moet maken en je producten of diensten verkoopt.

Waarom raad je deze cursus aan?

Omdat Mathijs de cursus om de tools heeft heen gebouwd die ik zelf ook gebruik, namelijk Elementor.

Ik weet dus hoe goed je zult worden in een website maken. 😊

Daarnaast is deze cursus door ruim 500 mensen gevolgd en zijn ze zeer positief, dat blijkt uit deze recensies:

Heel duidelijk uitgelegd aan de hand van 1 thema. Wel zelf nog wat spelen om meerdere mogelijkheden te ontdekken, maar dat gaat zeker lukken met deze basiskennis en uitleg.

Bedankt voor het maken van deze cursus. Hij wordt gegeven volgens de -in mijn opinie- beste leermethode, namelijk niet enkel uitleggen hoe je iets doet maar ook waarom je het al dan niet doet. Dit geeft een goede basis en voldoende informatie om zelf aan te slag te gaan met wordpress. De structuur is logisch opgebouwd waardoor de cursus makkelijk en vlot te volgen is.

Bovendien kun je de cursus meteen volgen, je hoeft alleen een paar gegevens in te vullen.

Kortom; de kans om een website te leren maken, ligt voor het oprapen.

Andere kennisbank artikelen

Jochem

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *