Hoe leer je een website maken?

de banner voor de blog hoe leer je een website maken

Inhoudsopgave

De beste manier in mijn ogen om te leren om een website te maken is door een cursus te volgen. Nu zijn er heel veel verschillende soorten cursussen, denk aan de NHA en NCOI, terwijl je het beste een cursus kan volgen van Soofos.

Soofos is een platform waarop experts hun kennis delen in een cursus. De cursus die ik je aanraad is bovendien niet duur en praktisch. Ik raad je aan om de cursus van Mathijs te volgen. Omdat je dan voor 147,00 leert hoe je een complete website neerzet op een makkelijke manier.

Deze cursus is voor iedereen geschikt, het maakt dus niet uit of je een groot bedrijf hebt of een zzp’er bent, door deze cursus leer je hoe je een website moet maken en je producten of diensten verkoopt.

Waarom raad je deze cursus aan?

Omdat Mathijs de cursus om de tools heeft heen gebouwd die ik zelf ook gebruik, namelijk Elementor.

Ik weet dus hoe goed je zult worden in een website maken. 😊

Daarnaast is deze cursus door ruim 500 mensen gevolgd en zijn ze zeer positief, dat blijkt uit deze recensies:

Heel duidelijk uitgelegd aan de hand van 1 thema. Wel zelf nog wat spelen om meerdere mogelijkheden te ontdekken, maar dat gaat zeker lukken met deze basiskennis en uitleg.

Bedankt voor het maken van deze cursus. Hij wordt gegeven volgens de -in mijn opinie- beste leermethode, namelijk niet enkel uitleggen hoe je iets doet maar ook waarom je het al dan niet doet. Dit geeft een goede basis en voldoende informatie om zelf aan te slag te gaan met wordpress. De structuur is logisch opgebouwd waardoor de cursus makkelijk en vlot te volgen is.

Wat ook belangrijk is

Stel je wilt een website leren maken door zelfstudie. Bijvoorbeeld via YouTube. Een prima alternatief.

Wat je ook doet, wees ontzettend gemotiveerd, want een video of cursus gaat je niet leren om volledig een website te maken. Daarvoor is veel meer nodig.

Je hoeft ook geen grote talenten te hebben om de skills te ontwikkelen om een website te maken. Het belangrijkste is dat je erg gemotiveerd bent om een website te bouwen om je bedrijf beter te presenteren op het internet.

Dus

Kijk vele video’s, volg de cursus waarover ik heb verteld (of een ander), wees ontzettend nieuwsgierig en doe elke dag meer informatie op. Dit is het pad om de benodigde vaardigheden te kweken.

De vraag is niet: hoe kan ik leren om een website maken? Nee de vraag is: wat heb ik nodig om een website te maken?

Twijfelen is niet nodig. Jij kunt ook een website maken. Je moet alleen nog de informatie bij elkaar verzamelen en het bouwproces kan beginnen.

De huidige sitebuilders zijn zo eenvoudig, dat iedereen ze kan begrijpen.

Samenvatting

Een van de beste kenners leert je een professionele website maken in korte tijd. Een betere kans bestaat niet, omdat je tijdens het leren vorm geeft aan je nieuwe website.

Bovendien kun je de cursus meteen volgen, je hoeft alleen een paar gegevens in te vullen.

Kortom; de kans om een website te leren maken, ligt voor het oprapen.

Hoe snel kan ik starten met de cursus?

Meteen nadat je hebt betaald.

Is de cursus moeilijk om te begrijpen?

Nee, iedereen kan de stof begrijpen en omzetten in kennis.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Levenslang, en je hebt ook recht op gratis updates.

Andere kennisbank artikelen

Jochem

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *