Elementor Pro kosten: dit zijn je opties + de beste deal

de banner voor de blog over de kosten van elementen pro

Inhoudsopgave

Elementor Pro kent verschillende prijscategorieën en kosten. Ik bespreek ze met je en laat zien welke deal het beste is voor je en waar je rekening mee moet houden.

📝 laatste update: 8-11-23

Waarom zou ik investeren in Elementor Pro?

Het liefst geef je zo weinig mogelijk uit aan je online business. Maar je wilt nu weten wat Elementor Pro kost, dus ik ga ervan uit dat je bereid bent om te investeren in de betaalde functie van Elementor. Een fantastische keuze, omdat je dan van meer mogelijkheden gebruik maakt en bovendien je comfortabeler voelt als je bezig bent met je website.

Dat zit zo: als je met de gratis functies van Elementor start, zul je voortdurend gefrustreerd zijn, aangezien je altijd je eerst moet aanmelden om een gratis plugin te gebruiken, moet uitvogelen hoe de plugin werkt en dan hopen dat je de website maakt die je voor ogen hebt. In de meeste gevallen maak je een website die je niet voor ogen hebt en moet je gaan betalen om toch een eindresultaat neer te zetten waar je trots op bent of net een stapje extra te kunnen zetten. Doe het dan gelijk goed en koop Elementor Pro.

Hoe kun je betalen?

Goeie vraag. Je kunt betalen met een creditcard of met PayPal. Het fijne aan Elementor is dat de betalingen zo zijn geregeld. Ik heb een voorkeur voor betalen met PayPal, omdat ik geen creditcard heb. 😜

Lees hier hoe Elementor Pro koopt met je PayPal account 

Het gemak overschaduwen de kosten voor Elementor 

De kosten voor Elementor betekenen ook gemak, want je kunt door te betalen zoveel meer doen. Bovendien zit je website er dan een stuk mooier uit. 

Ik snap als je nu denkt: ik wil liever geen kosten maken. Maar wat wil je dan? Een website maken met veel moeite, omdat je talloze plugins nodig hebt?

Bespaar jezelf deze moeite en ga aan de slag met Elementor. Je zal na een tijdje merken dat je website er prachtig uitziet en dat je de website in minder tijd hebt gemaakt. Kosten staat dus voor meer gemak.

De concurrentie zit niet stil

Bezoek eens de website van je concurrenten. Wat meteen opvalt, is hoe mooi en gestructureerd de websites van je concurrentie eruit zien.

Als het goed is, wil je winnen van je concurrenten en de klanten nog beter helpen. Dit lukt alleen als je ook investeert in Elementor Pro en een fantastische website maakt.

Terwijl je nadenkt over de kosten van Elementor Pro is je concurrentie bezig om hun websites verder te optimaliseren. 

Dit wil je toch voorkomen? Elementor is een van de beste tools om boven de concurrentie uit te stijgen. En je hoeft niet eens een webdesigner in te huren. 🤓

via GIPHY

30 dagen geld teruggarantie 

Heb je Elementor gekocht, en vind het je toch helemaal niks? Dat kan natuurlijk. Al kan ik het me niet voorstellen. 

Als je dit besluit in 30 dagen na je aankoop doet, kun je nog je geld terugkrijgen. Je kunt dan contact met Elementor opnemen en je geld terug krijgen.

Het is slim om eerst te kijken of Elementor toch echt niet bij je past. Met welke tool ga je anders je website maken?

De mensen die vaak twijfelen, weten vaak nog niet de potentie van Elementor Pro. Verdiep je en waarschijnlijk zie je van het geld terugvragen af. 

Geen korting?

Ik lees in andere blogs dat je korting kan krijgen tot wel 50%. Zover ik weet is dit niet waar en is het volle pond altijd de prijs. Ik vind dit persoonlijk niet erg, omdat Elementor een fantastische tool is waarvoor je geen korting nodig hebt. Als je denkt; maar er is wel korting te krijgen, hoor ik dat graag in de reacties. 

Een keer per jaar 

Eens in het jaar krijg je het bericht dat je Elementor Pro moet verlengen. Via een link betaal je vervolgens de kosten voor het nieuwe jaar of je laat het automatisch afschrijven. Je kunt niet een per bedrag betalen dat lifetime is. Kon dat maar. 

Je websites lopen gewoon door 

Als je dicht tegen de betalingstermijn aanzit, hoef je niet je licenties opnieuw te activeren. Deze lopen automatisch door. Wel moet je betalen voor de betalingstermijn, anders is je website weg.

Je hoeft dus alleen om te kijken naar de link als je met Elementor Pro begint.

De kosten eruit halen 

Je bent natuurlijk ook ondernemer, daardoor denk je ook na over de kosten van Elementor Pro. Deze kosten kun je er gemakkelijk uit halen als je weet hoe je geld wilt verdienen. Als je dit nog niet weet, of er vragen over hebt, moet je je eerst verdiepen in het verdienmodel voordat je de licentie koopt. 

 🧠 | Bedenk een plan, voer het uit en je hebt de kosten er snel en makkelijk uit.

Je moet gemotiveerd zijn 

Ik kan nu wel van alles zeggen. Je hebt daarentegen er een kostenpost bij. Wees gemotiveerd om Elementor Pro te gebruiken als een hulpmiddel om meer geld te verdienen. Deze motivatie kan ik je niet geven. Hij moet in jezelf zitten. Koop een licentie alleen als 100% zeker weet dat je er iets van wilt maken.

Het verschil tussen Elementor en Elementor Pro

Je kunt het verschil tussen de gratis versie van Elementor en Elementor Pro het beste vergelijken met een vakantie naar Frankrijk: je kunt dan betalen voor de tolwegen of binnendoor gaan via allemaal dorpjes. Je weet zelf dat je beter kunt betalen voor de tolwegen om eerder op je bestemming te zijn en fijner te rijden.

Je betaalt dan wel meer. Maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen: niets is fijner dan comfortabel je vakantie vieren.

Bovendien kun je een pakket kiezen voor Elementor Pro dat het beste bij je past.

Je hebt namelijk keuze uit deze pakketten.

Tip: kies een pakket uit op basis van je ambities. Als je alleen een website wilt maken omdat je een freelancer bent, kun je het beste kiezen voor een licentie. Maar als je wilt opschalen in de toekomst omdat je bijvoorbeeld aan affiliate marketing doet of een agency hebt, is het slimmer om meerdere licenties te kopen. Ik schreef hier een uitgebreidere blog over.

Je ziet de pakketten hier.

De mogelijkheden en prijzen voor Elementor Pro

Wat houden de functies in?

Neem deze samenvatting door:

Je kunt dus een schitterende website maken met Elementor Pro.

De eerste optie: 1 website voor 59 dollar per jaar

Wat ik al zei: heb je niet de ambitie om meerdere websites te runnen, kies dan voor een licentie. Dit kost je 59,00 per jaar en je kunt er alles meedoen. Ik denk zelfs dat je de meeste functies niet eens nodig hebt. Een goed teken. 😊

De tweede optie: 3 websites voor 99,00 per jaar

Drie websites lijken wat veel van het goede. Maar als ondernemer heb je vaak ideeën te veel. Dus een slimme optie als je bijvoorbeeld een andere website wilt maken voor een nieuw concept dat niet past op je huidige website.

Je hoeft bovendien niet meteen drie websites in de lucht te hebben. Je kan ook de twee andere licenties laten voor de ideeën die op gegeven moment in je hoofd oppoppen.

De derde optie: 25 websites voor 199,00

Dit is de optie waar ik gebruik van maak. Ik ben namelijk een affiliate marketeer en beheer verschillende websites waarop ik content plaats.

Als je ook geïnteresseerd bent in affiliate marketing is dit een goede keuze, omdat je makkelijk opschaalt met 25 licenties.

Momenteel heb ik 6 websites, dus als ik een idee krijg voor een nieuwe website, kan ik meteen beginnen.

De vierde optie: 399,00 voor 1000 websites

Dit is voor de mensen die groot dromen en willen toewerken naar groot bedrijf dat duizend klanten heeft.

En dit kan, er zijn zat voorbeelden die aantonen dat het kan.

Ik raad je echter aan om eerst klein te beginnen met enkele licenties, of gebruik maken van de beste deal.

Dit is de beste deal – laat je hosting ook regelen door Elementor

Er wordt vaak gedacht dat Elementor alleen de plugin levert waarmee jij een volledige website kan bouwen.

Maar je kunt bij Elementor ook je website laten hosten. Je betaalt gemiddeld 19,99 per maand voor de hosting.

Zo heb je een andere partij helemaal niet meer nodig.

Ik raad je aan om te gaan voor Elementor hosting als je nog onbekend bent met de functies van Elementor, omdat je dan bent verzekerd van:

  • Snelle hosting
  • Website die goed beveiligd is
  • Meteen hulp kunnen vragen aan een deskundige
  • Een dashboard waarop je alles bijhoudt

Bovendien is alle kennis binnen handbereik. Je hoeft dus niet verschillende partijen te raadplegen als je zit met een vraag. Bekijk hier wat de hosting van Elementor inhoudt.

Let op: Elementor Pro zit bij de prijs van je hostingplan in.

Als je vandaag aan de slag gaat met de hosting van Elementor krijg je een korting van 60,00.

Mijn advies voor jou

Kijk voorbij de kosten van Elementor Pro en ga aan de slag. Er liggen zoveel mooie mogelijkheden op je te wachten. Pak ze!

Verder lezen?

Jochem

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *