Elementor Pro kosten: dit zijn je opties + de beste deal

Dit zijn de kosten van Elementor Pro

Inhoudsopgave

Elementor Pro kent verschillende prijscategorieën. Ik bespreek ze met je en laat zien welke deal het beste is voor je.

Waarom zou ik investeren in Elementor Pro?

Het liefst geef je zo weinig mogelijk uit aan je online business. Maar je wilt nu weten wat Elementor Pro kost, dus ik ga ervan uit dat je bereid bent om te investeren in de betaalde functie van Elementor. Een fantastische keuze, omdat je dan van meer mogelijkheden gebruik maakt en bovendien je comfortabeler voelt als je bezig bent met je website. Dat zit zo: als je met de gratis functies van Elementor start, zul je voortdurend gefrustreerd zijn, aangezien je altijd je eerst moet aanmelden om een gratis plugin te gebruiken, moet uitvogelen hoe de plugin werkt en dan hopen dat je de website maakt die je voor ogen hebt. In de meeste gevallen maak je een website die je niet voor ogen hebt en moet je gaan betalen om toch een eindresultaat neer te zetten waar je trots op bent. Doe het dan gelijk goed en koop Elementor Pro.

Het verschil tussen Elementor en Elementor Pro

Je kunt het verschil tussen de gratis versie van Elementor en Elementor Pro het beste vergelijken met een vakantie naar Frankrijk: je kunt dan betalen voor de tolwegen of binnendoor gaan via allemaal dorpjes. Je weet zelf dat je beter kunt betalen voor de tolwegen om eerder op je bestemming te zijn en fijner te rijden.

Je betaalt dan wel meer. Maar ik kan je uit eigen ervaring vertellen: niets is fijner dan comfortabel je vakantie vieren.

Bovendien kun je een pakket kiezen voor Elementor Pro dat het beste bij je past.

Je hebt namelijk keuze uit deze pakketten.

Tip: kies een pakket uit op basis van je ambities. Als je alleen een website wilt maken omdat je een freelancer bent, kun je het beste kiezen voor een licentie. Maar als je wilt opschalen in de toekomst omdat je bijvoorbeeld aan affiliate marketing doet of een agency hebt, is het slimmer om meerdere licenties te kopen.

Je ziet de pakketten hier.

De mogelijkheden voor Elementor Pro

Wat houden de functies in?

Neem deze samenvatting door:

 • Basic & Pro Widgets: dit is om een website in te richten, denk aan een tekst laten draaien op een homepagina, je locatie vertonen in Google Maps en je slogan onderstrepen.
 • 300+ Basic & Pro Templates: dit is zijn kant en klare templates die je kunt overnemen. Hier kun je verder nog wat aan veranderen, zoals de kleur. Maar dat hoeft niet.
 • Theme Builder: de plek om snel een pagina aan te passen. Hierin stel je ook in dat een deel van je website overal hetzelfde is, zoals de footer.
 • WooCommerce Store Builder: WooCommerce is de beste plugin om een webshop mee te bouwen. Je kunt echt een hele mooie webshop maken door WooCommerce en Elementor Pro te gebruiken.
 • Landing Page Builder: je bezoeker moet meteen bij de les zijn, en klikken op de juiste knoppen. Dit regel je in de Landing Page Builder
 • Pop up Builder: een popup is een plaatje dat vaak na 30 seconden in het beeldscherm verschijnt en waarbij je alleen een actie kunt verrichten zoals je inschrijven op een nieuwsbrief of de pop-up wegklikken.
 • Form Builder: je wilt natuurlijk wel de vormen op de website naar je eigen wensen inrichten.
 • Marketing tools: hierdoor kunnen bezoekers aanmelden op bijvoorbeeld je nieuwsbrief.
 • Premium support: je wordt geholpen door de beste deskundigen.

Je kunt dus een schitterende website maken met Elementor Pro.

De eerste optie: 1 website voor 59 dollar per jaar

Wat ik al zei: heb je niet de ambitie om meerdere websites te runnen, kies dan voor een licentie. Dit kost je 59,00 per jaar en je kunt er alles meedoen. Ik denk zelfs dat je de meeste functies niet eens nodig hebt. Een goed teken. 😊

De tweede optie: 3 websites voor 99,00 per jaar

Drie websites lijken wat veel van het goede. Maar als ondernemer heb je vaak ideeën te veel. Dus een slimme optie als je bijvoorbeeld een andere website wilt maken voor een nieuw concept dat niet past op je huidige website.

Je hoeft bovendien niet meteen drie websites in de lucht te hebben. Je kan ook de twee andere licenties laten voor de ideeën die op gegeven moment in je hoofd oppoppen.

De derde optie: 25 websites voor 199,00

Dit is de optie waar ik gebruik van maak. Ik ben namelijk een affiliate marketeer en beheer verschillende websites waarop ik content plaats.

Als je ook geïnteresseerd bent in affiliate marketing is dit een goede keuze, omdat je makkelijk opschaalt met 25 licenties.

Momenteel heb ik 6 websites, dus als ik een idee krijg voor een nieuwe website, kan ik meteen beginnen.

De vierde optie: 399,00 voor 1000 websites

Dit is voor de mensen die groot dromen en willen toewerken naar groot bedrijf dat duizend klanten heeft.

En dit kan, er zijn zat voorbeelden die aantonen dat het kan.

Ik raad je echter aan om eerst klein te beginnen met enkele licenties, of gebruik maken van de beste deal.

Dit is de beste deal – laat je hosting ook regelen door Elementor

Er wordt vaak gedacht dat Elementor alleen de plugin levert waarmee jij een volledige website kan bouwen.

Maar je kunt bij Elementor ook je website laten hosten. Je betaalt gemiddeld 19,99 per maand voor de hosting.

Zo heb je een andere partij helemaal niet meer nodig.

Ik raad je aan om te gaan voor Elementor hosting als je nog onbekend bent met de functies van Elementor, omdat je dan bent verzekerd van:

 • Snelle hosting
 • Website die goed beveiligd is
 • Meteen hulp kunnen vragen aan een deskundige
 • Een dashboard waarop je alles bijhoudt

Bovendien is alle kennis binnen handbereik. Je hoeft dus niet verschillende partijen te raadplegen als je zit met een vraag. Bekijk hier wat de hosting van Elementor inhoudt.

Let op: Elementor Pro zit bij de prijs van je hostingplan in.

Als je vandaag aan de slag gaat met de hosting van Elementor krijg je een korting van 60,00.

Jochem

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *