2 voorbeelden van Elementor 

de blog voor de banner twee voorbeelden van Elementor

Inhoudsopgave

Je wilt meer weten over Elementor en voorbeelden zien? Kijk dan eens naar deze 2 voorbeelden om te leren wat de mogelijkheden zijn.

Er zijn veel voorbeelden van Elementor te vinden 

Waarschijnlijk heb je al eens een voorbeeld van Elementor gezien. Want veel website-eigenaren gebruiken deze sitebuilder om hun website mee op te bouwen.

Dit komt omdat Elementor je heel goed helpt om verder vorm aan je website te geven. Ik vertel hier meer over in deze blog.

Waarom het belangrijk is om een voorbeeld van Elementor te hebben 

Je ziet door een voorbeeld dat het kan: een website maken. En in allemaal mooie kleuren en gave effecten. Dat hoeft natuurlijk niet. 

Alles is echter wel mogelijk. 

Dit zijn de voorbeelden van een website die (deels) tot stand is gekomen door de tools van Elementor 

Freelense 

Is de website van Lenneke Manschot, ze is freelance copywriter en geeft ook cursussen over copywriting. Mocht je geïnteresseerd zijn. 

Op het eerste gezicht lijkt deze website weinig weg te hebben van de kunsten die mogelijk zijn met Elementor. Totdat ik ging kijken bij de blogberichten en dit zag:

de blogs van de website Freelense

Dit is een drag&drop tool van Elementor. Oftewel: een manier om makkelijk je blogs op je website te tonen.

De website is verder gemaakt door Eunioa studio, een websitebouwer die slim weet wat ze kan doen met Elementor, aangezien ze waarschijnlijk een paar kleine toevoegingen van Elementor heeft gebruikt om de website die kleine verbetering mee te geven. 

Je kunt dus ook je website maken met andere tools. Bijvoorbeeld die van Gutenberg, en vervolgens een functie van Elementor gebruiken om de puntjes op de i te zetten.

Moet ik in zee gaan met een webdesigner om een goede website te maken?

Nee, dat hoeft niet. Al snap ik wel dat als je de website van Lenneke Manschot ziet, dat je denkt: dat is mooi in elkaar gezet.

De functionaliteit is het belangrijkste, dat wordt nog weleens vergeten. Aan de andere kant kan een webdesigner wel helpen met de stijl. 

Retro voetbalshirts 

Ik ben zelf een groot voetballiefhebber. De website retro voetbalshirts laat mijn voetbalhart een sprongetje maken, omdat ze retro voetbalshirts verkopen. Maar dat terzijde. 

Ik zag dat deze website ook Elementor gebruikt door de manier waarop een blog wordt aangekondigd. 

een deel van de website retro voetbalshirts

Het is de typische Elementor opzet om een blog op een website te plaatsen.

Toen ik verder ging kijken, zag ik dat de website grotendeels is gemaakt met Elementor, want de website ziet er overzichtelijk uit, kent duidelijk CTA’s en heeft een duidelijke footer. Elementor helpt je altijd goed met deze punten.

Wat vertellen de voorbeelden ons?

Dat je Elementor overal voor kunt gebruiken: om een volledige website te bouwen of om een detail aan te vullen. Daarom is Elementor een goed idee voor de meeste website-eigenaren, omdat ze meteen kunnen starten.

Start daarom ook met Elementor en je vindt een weg om je website completer te maken, op een manier die het beste bij jou past. Ik vertel je er hier meer over.

Verder lezen over Elementor

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *