Dit heb je nodig om een website te maken  

Dit heb je nodig om een website te maken  

Inhoudsopgave

Ik heb al eerder geschreven dat het niet moeilijk is om een website te maken, omdat je alleen dit nodig hebt. Met dit bedoel ik enkele tools die de fundatie vormen voor je online imperium.

Een domeinnaam  

Ik zeg altijd tegen mensen: zorg ervoor dat je zo snel mogelijk een domeinnaam hebt geregistreerd. Je geeft jezelf hiermee een duwtje in de rug om de volgende stappen te zetten, waarmee je website nog sneller online staat. 

Tip: kies voor een pakkende domeinnaam, zo onthouden mensen je websitenaam

Hosting  

Er zijn heel veel aanbieders van hosting. Het enige wat je hiervoor moet weten, is dat goedkope hosting gedoe betekent. Dus kies voor de juiste partij om je website bij te hosten. Ik raad je aan om dit altijd SiteGround te doen. Hun service is namelijk perfect waardoor je nog eenvoudiger een antwoord krijgt op de vragen die door je hoofd gaan.  Hier betaal je wel meer voor, maar het levert meer op.

Een sitebuilder

Je geeft je website vorm met een sitebuilder. En je hebt keuze uit gratis of betaalde tools Dit is de belangrijkste keuze die je moet maken. Aangezien je je website trager maakt als je kiest voor gratis tools en zeker weet dat je website continu zijn snelheid behoudt als je investeert in een betaalde tool. De beste tool om voor te kiezen, is Elemontor Pro. Ik leg in deze blog uit waarom. 

Kortom: 

Het gaat erom dat je bereid bent om te investeren in jezelf en in je business. Doe dit voor jezelf, omdat met een investering je kwaliteit binnenhaalt en daarmee tijd bespaart, in plaats van ruimte vrij houden in je agenda om reparaties uit te voeren. 

Wil je nu direct beginnen met een professionele website maken? 

Doe dan dit. 

  • Bedenk een domeinnaam voor je website en registreer de domeinnaam vandaag. 
  • Kies vervolgens het juiste pakket uit. Dit kun je doen bij SiteGround  
  • Betaal voor een premium tool en ga aan de slag. 

Ik beloof je: de rest gaat vanzelf. Je kiest immers voor de juiste benodigdheden om een website te bouwen. 

Het is makkelijker dan je denkt om een website te maken.

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *