Hoe lang duurt SEO?

kinderen zijn aan het werk

Inhoudsopgave

Schrik niet: het duurt gemiddeld een jaar voordat je echte resultaten boekt van je SEO activiteiten. Laat je hierdoor niet ontmoedigen, want als je geduld hebt, continu je website en content blijft optimaliseren wordt je steeds beter gevonden in Google en is al het werk en geduld het waard geweest.

Snel succes zit er niet in als je gaat beginnen met SEO. Richt daarom je aandacht op het schrijven van content zodat Google steeds beter begrijpt waar je website overgaat. Vervolgens is succes dan slechts een kwestie van tijd. 

Denk aan deze quote van Neil Patel als je wilt opgeven met SEO:

Create content that teaches. You can’t give up. You need to be consistently awesome

Keep going dus.

Samenvatting

Op het eerste gezicht lijkt het wel of je gek moet zijn om aan SEO te beginnen – het duurt immers lang voordat de resultaten komen. Toch zal je geduld worden beloond als je blijft doorgaan.

Waarom moet ik blijven doorgaan met SEO?

Simpel: door bezig te blijven met SEO krijg je meer bezoekers die je producten kopen. Deze bezoekers komen bovendien vanzelf op je website, zonder te investeren in advertenties. Daarom is het zo’n powerful middel.

Maar ik vind het moeilijk om door te zetten

Dat snap ik, het kan ook lastig zijn. Dit is echter geen reden om te stoppen, omdat SEO ongelofelijk kracht is – iedere dag meerdere mensen die je website weten te vinden, terwijl je de hond aan het uitlaten bent.

Hoe kan ik het beste doorgaan met SEO?

Volg dit advies op:

Andere kennisbank artikelen:

Jochem

Jochem

Ik wil jou graag helpen om een website te maken en deze succesvol te maken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *