Wat levert affiliate marketing op: waarom je niet moet denken aan het geld

Wat levert affiliate marketing op: waarom je niet moet denken aan het geld

Table of Contents

Wat levert affiliate marketing op, het is een vraag die ik vaak krijg vanuit m’n omgeving. Vervolgens leg ik uit dat ik daar amper op let. Daarom vertel ik de punten waar ik me mee bezig houdt in plaats van verdiensten. Dit stappenplan kun je direct gebruiken.

Wat levert affiliate marketing op: laat je inspireren door een super affiliate marketeer

De Affiliate Marketing Revolutie heeft als doel om jou te laten groeien richting een inkomen van duizenden euro’s per maand. Hiervoor snap je in een uiteenlopende videotraining welke strategie Jacko Meijaard hanteert om succesvolle websites op te zetten.

Eerst de lange termijn

Voor de meeste starters moeten de meldingen van de eerste verkopen verschijnen in de mailbox op de korte termijn.

Helaas bestaat er geen manier om meteen een geldtransport te huren, dus bouw je vergroot je je blik door de lange termijn te nemen als uitgangspunt. Maak bovendien kennis met de verschillen tussen de twee tijdvakken en je zet vervolgens een stap in het lange termijnkamp. Daarbij leer je ook hoe je een visie voor toekomstige prestaties ontwikkelt. Zo vervallen de excuses om te klagen over hedendaagse gebeurtenissen.

De juiste focus

Het lastige van de online business runnen is dat je een overvloed aan mogelijkheden krijgt. Denk hierbij aan een huisstijl ontwikkelen, meerdere sociale mediakanalen beginnen, je aansluiten bij diverse ondernemersclubs of een kantoorruimte huren.

Dit zijn zaken die je in de beginperiode kunt overslaan, aangezien je richt op een middel om de content onder de aandacht te brengen van de doelgroep om vervolgens commissies binnen te halen. En ook al creëer je de beste website van Nederland op designgebied, zonder content help je niemand. Lees in deze blog van MT/Sprout hoe je de focus bewaart op de kerntaken.

Waar leg je de focus op?
Waar leg je de focus op?

Geduld opbouwen

A man who is a master of patience is master of everything else.

George Savile

Je eerste artikelen vloeien vanaf het toetsenbord, Google indexeert langzaamaan je werken en daardoor zet je de champagne alvast koud om het aankomende succes te vieren, want dat is een kwestie van een paar dagen schat je in. Toch blijft de commissieteller op nul staan, waarna je overweegt om het project te beëindigen. Het is een gedachtegang die exemplarisch is voor de huidige maatschappij, maar niet past bij dit model.

Iedere marketeer voelt aanvankelijk sales van enkele euro voordat ze doorgroeien richting een bedrag die een hoeveelheid verteld achter de komma.

Een prachtig voorbeeld hiervan is de volgende video.

Houden van creëren

 Elke keer als je kruipt achter je computer, ontstaat er een glimlach op je gezicht. Dat is de basisregel voor het creëren van onder andere een blog. En daardoor sta je stil bij het aspect: hoe schrijf ik vandaag een waardevol artikel, in plaats van wat levert affiliate marketing vandaag op? Want het maken van content is een continu proces waar je constant aan werkt en je voldoening brengt na een schrijfdag. Daarentegen kweekt observeren of de verdiensten stijgen irritatie en dat kost tijd voor datgene waar Charles Bukowski geluk uithaalde en daaruit pluk je inspiratie.

Hoeveel passie voor je voor content creëren?
Hoeveel passie voel je voor content creëren?

Verstevig je nieuwsgierigheid

Ook al voer je min of meer elke dag dezelfde handelingen uit. Eentonig is je leven nooit. Dat komt doordat er beschikbare producten worden bijgevoegd of vertrekken, je doelgroep andere interesses ontdekt, je stapt in een onbekende niche en je een YouTube kanaal opricht. Dit zijn noodzakelijk ontwikkelingen, omdat je als online ondernemer voortdurend vernieuwt om aantrekkelijk te blijven. Alice Munro omschreef nieuwsgierigheid als volgt:

Het constante geluk is nieuwsgierigheid.

Alice Munro

Met andere woorden: verdiep je zonder grenzen in een onderwerp en vergroot daarna je kennis met talloze inzichten.

Leren over seo

Zonder seo is je website een ijscokraam zonder ijscoverkoper. Er ontbreekt dus een kracht om meer bezoekers te ontvangen op een natuurlijke manier.

Daarbij denken velen ondernemers dat seo ingewikkelde materie is waarvoor je een boekenlijst leest.

Zoekmachineoptimalisatie is daarentegen eenvoudig te begrijpen.

Daarvoor:

  • Klik je meerdere YouTube video’s aan
  • Woon je verschillende seminars bij
  • Volg je Instagram accounts
  • Voeg je tips uit een e-book toe

In onze ogen is een cursus bestellen de ideale kans om een seo expert te worden, zonder veel moeite 😉. Want de maker legt het principe uit aan de hand van voorbeelden.

Vermijd negatief denken

Als deze methode van online geld verdienen makkelijk was geweest, hadden de gehele wereld nu een domeinnaam geregistreerd en hostingpakket afgesloten.

Het moeilijke aspect zit in onze gedachten. Dat betekent dat we sneller negatief gaan denken wanneer bijvoorbeeld we een onvoldoende score op het gebied van de doelstellingen.

Toch blijkt uit dit fragment dat een positieve mindset je veel meer ondersteunt dan een afwijzende gedachtegang.

Denk dus altijd positief en onthoud daarvoor dit citaat:

Het is zeer zeldzaam of bijna onmogelijk dat een gebeurtenis alleen maar negatief is als deze van alle kanten wordt bezien.

Dalai Lama

Continuïteit

Wil je het toch graag hebben over: wat levert affiliate marketing op?

Daarvoor pakken we de progressie van continuïteit erbij.

Want stel je eens voor dat je van de overheid de opdracht ontvangt om een nieuwe stad te bouwen met jouw eigen wensen.

Daarna zorg je voor bouwtekeningen, mankracht, stenen, cement en begindatum. Daaruit ontstaan straten, wijken, stadsdelen en als laatste een volwaardige stad waar duizenden mensen wonen, werken, uitgaan, shoppen, studeren en vakantie vieren.

Door simpel van start te gaan en continu een volgende steen leggen. Zie je nu de potentie van affiliate marketing met deze methode?

Welke manier gebruik je om continuïteit te bewaren?
Welke manier gebruik je om continuïteit te bewaren?

Keiharde resultaten

Als je de methode vertaald naar de uitvoering en standhoudt op de lastige momenten creëer je daarbij een inkomstenstroom die steeds groter wordt.

En hiervoor hoef je alleen de gedachte aan de stad versterken in je denkpatronen om een leuk bedrag te noemen op een feestje als iemand vraagt: wat levert affiliate marketing precies op?

Om dit proces visueel te maken verwijs ik je naar een video waarin Jacko Meijaard laat zien welke resultaten hij boekt met continu werken aan een taak. Met blogs laten schrijven als gevolg.

Raak ongekende resultaten aan

Ben je klaar om ook ijzersterk rendement binnen te halen? Bestel de Affiliate Marketing Revolutie, omdat je begrijpt wat daarvoor de beste stappen zijn.

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.