The Huddle review: waarom deze software je als beste ondersteunt

The Huddle review: waarom deze software je als beste ondersteunt

Inhoudsopgave

Wat goed dat je op zoek bent naar The Huddle review! We helpen je graag door te vertellen hoe deze software je stimuleert om je dromen waar te maken. Na het lezen van deze blog weet je alles over de mogelijkheden en wat voor winst het voor je oplevert.

Waarom schrijven we een review over The Huddle ?

Tegenwoordig zijn we steeds meer onderdeel van groepen op het internet. Denk hierbij aan een Facebookgroep, een gezamenlijk Spotify pakket en een ervaring delen op een reisapp. Met andere woorden: mensen raken er steeds meer aangewend om ergens lid van te worden. En waar het vroeger ging voor werk gerelateerde zaken is dat nu eveneens voor een hobby/passie. Op de laatste trend is The Huddle het beste antwoord, want je voert jouw idee uit op een commerciële wijze. Bovendien maak je eerst twee weken gratis gebruik van The Huddle in een proefperiode, een ongekend voordeel in het Nederlands taalgebied. De ideale mogelijkheid om je eerste community te bouwen.

De kern van onze The Huddle review: moet ik het softwarepakket aanschaffen?

Wil je een grote community opzetten? Dan is het raadzaam om de diensten van dit bedrijf in te schakelen. Veranderingen zijn in het digitale landschap een blijvertje en daarom ben je niet zeker van een toppositie op een gratis onlineplek. De beste illustratie daarvan is Hyves. Waarschijnlijk had je een account op het Vaderlandse platform. En ook al is Instagram, Snapchat en TikTok bijvoorbeeld vandaag de dag je nieuwe sociale mediums, wie zegt dat dit zo blijft? Facebook noteert immers krimpende cijfers als het gaat over het aantal gebruikers.

Daarentegen heb je met The Huddle zelf de regie. Dat betekent dat niemand er zomaar verbinding uit de lopende projecten trekt of het moet erg slecht gaan met de organisatie. Dat is echter niet geval. Deze vorm van een community uitbouwen is de variant die steeds meer geïnteresseerden gaan omarmen. Tonny Loorbach, een medeoprichter van The Huddle de reden achter deze trend uit in de onderstaande video:

Uitgebreide mogelijkheden

We hopen je vandaag de kracht duidelijk te maken van The Huddle. Het is in onze ogen de beste manier om te beginnen met een eigen afgesloten groep, zoals Internet Succes Gids voor affiliate marketeers. Er zijn namelijk diverse hulpmiddelen die je verder helpen:

via GIPHY

E-learning

Over elk onderwerp valt er iets te leren. Ja, zelfs over Netflix, er zijn immers genoeg beginnersgidsen geschreven. 😉

Dus voor je aanstaande gemeenschap is een cursus ook een welkome aanwinst. Mensen die een lidmaatschap aannemen zijn nieuwgierig en hebben de behoefte om de groeien.

Inventariseer daarom de vragen van je doelgroep en maak vervolgens een instapcursus. Een goede tool om achter de vraagpunten van je beoogde publiek te komen is de tool Answer The Public. Hierin vind je na het intypen van een zoekwoord, bijvoorbeeld: stoïcisme een vragenlijst die mensen stellen. Daaropvolgend creëer je een training met de titel: alles leren over het stoïcisme en drukt op publiceren om je kennis over te dragen. 

Wat voor e-learning ga je maken?
Wat voor e-learning ga je maken?

Waarom moet ik een e-learning opzetten?

We verwijzen graag naar een quote van Seneca:

De beste manier om iets te leren is er les in te geven.

Je wordt een autoriteit door in de leswereld te stappen. Dat komt doordat je steeds meer weet over een onderwerp en daardoor eenvoudiger klanten aan je bindt. Vergelijk het met een hovenier: hoe meer hij tuinen onder handen neemt, hoe vaker klanten hem door te verwijzen naar vrienden en familie. Hij kent namelijk de wetten van een tuin onderhouden.

Leer in deze Tedtalk waarom e-learing die nieuwe manier van scholing is.

Social media

Ping, daar gaat weer een melding richting het beeldscherm om je focus te grijpen en je te verleiden om iets anders te doen. Zo sturen alle kanalen meerdere meldingen per dag uit om de leden terug te roepen en die komen dan weer terug. De smartphone telt geen uitknop. Bovendien zijn je aanstaande studenten dit gewend, dus zullen ze sneller je berichten snappen en daarop inspelen.

Daarnaast verandert social media ons leven? Nieuwsgierig naar de methodes? Check het hier.  

Kortom: social media is een superpower waar iedereen rekening moet houden.

Het forum is voor ons het belangrijkst

De ontmoetingsplaats van jouw mensen. En waar de meeste forums lijken op een slecht schepsel van een stagiair is dit forum perfect ingesteld. Daaruit vloeien topics voort waarmee de gestarte plek langzaam een broedplaats is van opkomende leercurve. De aanwezigen mensen hebben zelf de optie om een gespreksonderwerp (topic: in het vakjargon) te openen. En daarop reageert het overige ledenbestand en een conversatie is een feit.

Hiermee bloeit er een bruisende groepering met een doel: elkaar helpen om individueel verder te groeien.

Vervolgens behoort je idee tot de categorie bekende merken.

Alux verteld in de volgende hoe je dat punt bereikt door een stappenplan te volgen:

Bij The Huddle is natuurlijk een app nodig

De huidige generaties schakelen in grote getalen over naar volledig gebruik van de smartphone en de computer links te laten liggen. Een groot pluspunt. Belangstellenden vullen hierdoor zonder haast te hoeven nadenken hun gegevens in, omdat ze toch al dagelijks wonen op het mobiele apparaat. Daarnaast betekent het installeren van The Huddle app dat mensen vaker verschijnen in je ruimtes. Met echte fans als gevolg.

Overigens is de app voor iedereen gratis, fijn toch? 😉

via GIPHY

Verschillende levels

De schoolloopbanen zijn hiervan een prachtige illustratie: je trapt je schoolcarrière af in groep 1 om afscheid te nemen van het gebouw in de achtste klas. Daarna volgt er een middelbareschooltijd en tot slot de verdere studies op het mbo, hbo en de universiteiten. Althans voor de mensen die de discipline bezitten om verder te gaan met leren om hogerop te raken. Dit geldt evenzeer voor je cursussen. De personen met de hoogste wil behalen de laatste les, terwijl de afhakers niet verder komen op dit gebied. Degene die de selectieronden overleven, doen dit vanwege een gretigheid en daarvoor zijn de diverse membership level perfecte prikkel.

Goed, je weet nu over de kracht van de software. Om je te inspireren gaat het slotdeel van The Huddle review over 10 redenen om ermee aan de slag te gaan:

Je verkoopt direct je eigen producten

Of het een e-book, cursus of webinar is. Je plaatst het meteen in je aanbod waardoor de bezoekers verder kunnen met hun zoektocht voor progressie. Dit brengt tevens geld in het laatje waaruit je inkomsten plukt om je business uit te breiden. Denk hierbij aan een camera voor een YouTube kanaal, een content creator om een Instagram pagina op te tuigen en een tekstschrijver om je beschrijvingen zo overtuigend te beschrijven. Latasha James deelt haar visie op het opschalen hieronder met inspirerende tips:

Je doelgroep aan elkaar verbinden

De mens is een sociaal dier, hij is niet gemaakt om alleen te leven.

Aristoteles

De Griekse filosoof zag het goed: we trekken naar groeperingen om contact te maken. Vele eeuwen later zijn we nog steeds hetzelfde. Aangezien we verschillende activiteiten op zoeken en graag afspreken met onze omgeving. Er lopen talloze mensen rond met dezelfde passie als jou. Ze geven er echter geen praktisch vervolg aan en jij wel. Zo ontmoet je je vakgenoten en verdien je geld met je passie.

We denken dat er geen betere way of life bestaat.

via GIPHY

Het is een veel gebruikte tool

Er ontwikkelen dagelijks meer dan 1.7000 Huddle ledensites naar een hoger niveau. Ieder met een uniek onderwerp, zoals mindset, beleggen en coaching. Hieruit blijkt tevens dat jouw idee om een Huddle community optuigen een geweldig plan is. Liefhebbers nemen namelijk na hun aanmelding het groeiproces over, waarmee je kan richten op andere zaken. Of gewoon kan gaan luieren. Volledig uitbesteden is ook een optie. Nog een pluspunt van enorme waarde.

Een ruim ledenbestand

De gemiddelde community huist ongeveer 950 mensen. Stel je voor dat de meerderheid jaarlijks een training van je aanschaft en meer wilt halen uit de ingezette ontwikkeling. Hiervoor zijn de vooruitzichten grenzeloos, omdat ze bereid zijn om te betalen om een breder level aan te tikken. Hieruit ontstaat vanzelf een sneeuwbaleffect en dat is je alleen maar ten gunste van je eigen inkomen. Zolang jij de voeding voorziening regelt en de lespakketten vernieuwd, kun je alvast meerdere jaren vooruit werken, om daarna te genieten van een passief inkomen.

Je passieve inkomen is altijd bij je concluderen we in de review over The Huddle
Je passieve inkomen is altijd bij je

We zagen steeds meer potentie

Tijdens het onderzoek naar het systeem van de internetorganisatie stuitten we op de gedachte: de potentie is echt ongekend. De community draait voor zichzelf en trekt hiermee nieuwe groepsleden aan. Daarnaast slinken jouw taken door meerdere automatismen. Een krachtig voorbeeld hiervan zijn de trainingen, welkomstvideo en de instellingen van de app. Enkele handelingen zijn voldoende om jarenlang, duizenden mensen aan te spreken, door te verwijzen en te motiveren. Op zulke momenten zit je onder andere op het strand. En beantwoordt de huidige gemeenschap de obstakels van de nieuwelingen. De droom van iedere internetondernemer: een geautomatiseerde business. Een inzicht voor ons in de review over The Huddle.

Je kunt alles bereiken waaraan je nu denkt
Je kunt alles bereiken waaraan je nu denkt

Een kosteloze stroom aan bezoekers vanuit Google

via GIPHY

De instellingen zorgen ervoor dat de gesprekken binnen je community een indexatie ontvangen van Google en de andere zoekmachines, de beste manier om meer bekendheid te genereren. De algoritmes pikken de zoekwoorden eruit en zal dat koppelen aan een ranking in de zoekresultaten. Iemand zit dan al de interesse voor het vakgebied en is hierom meer geneigd om het aanmeldformulier in te vullen. Google heeft begrijpt daardoor dat het verstandig om je concept plekken toe te bedelen op hun pagina’s. Een daar verricht je welgeteld nul werkzaamheden. Het gebeurt gewoon, als een natuurlijk proces.

Een goed kostenplaatje

Na de gratis proefperiode van twee weken is het moment aangebroken om een softwarepakket te selecteren, er zijn drie smaken:

 • Lite: 19,00 per maand
 • Premium: 49,00 per maand
 • Ultimate: 125,00 per maand

We adviseren om het Ultimate pakket te bestellen. Het kenmerkt alle hulpmiddelen om van je creatie een succes te maken. De overige twee keuzes kennen helaas te veel beperkingen om serieus op te schroeven. De kosten zijn er zo uit. Je verkooparsenaal is ruim en trekt als een magneet omzet aan. Dit zijn 40 methodes om je omzet vanaf dag 1 te laten renderen.  

Schrap de zin technische kennis uit je woordenboek

Wellicht speelt het aspect van het zelf sleutelen aan de achterkant om sales te vergaren een rol in je besluitvorming. We kunnen het niet genoeg benadrukken: een onnodige gedachte. Alles staat klaar. Jouw enige taak is het drukken op de startknop.

Datzelfde geldt voor het intigeren van een webshop, eigen website of e-mailsysteem. Zo vertrek je vlak na de inschrijving voor de gratis proefperiode. Zonder extra gedoe, jij focust je op de community building en het supportteam van Huddle ondersteunt je op een professionele wijze. Waaruit je onstuimig records breekt, net als Max Verstappen.

via GIPHY

Je community raakt nooit verzadigd

De middelen om te vernieuwen zijn eindeloos. Hiermee raken de betrokkenen in je community nooit verzadigd. Er is altijd een methode om ze meer kennis bij te brengen, inzichten op te doen en online bijeenkomsten te organiseren. Hiermee bloeit je community alleen maar voort en trekt nieuwe groepen aan, vanwege de aanlokkelijkheid.

Je vernieuwt constant met
Je vernieuwt constant met

Ervaringen van anderen

The Huddle is pas een geslaagd bedrijf wanneer het klantenbestand progressie boekt. We maakten een overzicht van drie quotes van eerdere klanten om je brandstof te overhandigen om vandaag de gratis proefperiode te verzilveren:

 • Huddle is het ideale platform om een online community op te zetten
 • Alles werkt zo gebruiksvriendelijk!
 • Je bouwt snel je eigen e-learning

The Huddle review: een eindoordeel

In onze ogen is er geen beter alternatief om je plan voor een community te vertalen naar de praktijk.

De redenen hiervoor zitten in deze samenvatting:

 • Alles wat je graag online plaatst, staat binnen enkele minuten op het internet
 • Het is de beste software
 • Je kunt je wensen volledig uitvoeren
 • Je doet zelf zelden om dit verdienmodel te verstevigen
 • Google zorgt voor kersverse aanwas
 • Het is informeren, leren en bespreken in een
 • Steeds meer personen nemen een lidmaatschap

Het nadelige punt zijn de kosten. Die streep je overigens snel door dankzij simpel beginnen en de omzet is een zekerheid op de korte termijn. Tijdens de review over de ervaringen met The Huddle zagen we daarvan meerdere bevestigingen.

Bovendien zijn de eerste twee weken zonder kosten dankzij de gratis proefperiode. Je trapt dus af om geld te verdienen zonder ergens te betalen.

We wensen je alvast veel succes met je aankomende community!

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *