Phoenix website voorbeelden: laat je inspireren door deze toppers

Phoenix website voorbeelden: laat je inspireren door deze ondernemers

Table of Contents

Phoenix website voorbeelden tonen aan wat er kan. Daarom leggen we uit hoe twee ondernemers de software gebruiken om een autoriteit te worden in hun vakgebied. Twee ongekende inspiratiebronnen.

Wijzer over de Basisschool

Bekijk de video om de oprichter achter de website te leren kennen.

Wie jonge kinderen heeft, krijgt vroeg of laat te maken met strubbelingen op school. Gym is een uitdaging en handvaardigheid, een strijd om iets neer te zetten. Toch komt problemen met rekenen het vaakst voor. Sterker nog het algemene rekenniveau is te laag.

Route

Een betrokken ouder onderneemt vervolgens actie om hun kind te ondersteunen. Na een zoektocht op Google belanden ze op wijzeropdebasischool.nl.

Een website die is begonnen door Maaike Koolhoven. Ze had zelf kinderen op de basisschool die rekenen moeilijk vonden. Ze onderzocht de mogelijkheid. Maar creëerde een eigen hulpmiddel. Namelijk kleine boekjes waarmee het oefenen een stuk makkelijker gaat. Een idee waar geïnteresseerden op af kwamen. Want haar website trekt nu maandelijks 300.000 bezoekers. Even een vergelijking. De Kuip is dan zes keer uitverkocht.

via GIPHY

De website is een schoolvoorbeeld als we het hebben over Phoenix website voorbeelden. Elke pagina is duidelijk. De regel om succesvol te worden met een website. Niemand zit te wachten op een kermis. Zo weet niemand meer wat er moet gebeuren. Terwijl het jouw taak is om mensen te begeleiden naar bijvoorbeeld een aankoop.

De homepagina zet een persoon meteen aan tot actie. Door een CTA-button.

Verder zie je de cijfers van de afgelopen jaren.

En zeg nou zelf. Als je een ouder bent. Denk je toch ook bij de statistiek: 130.000 klanten zijn jouw voorgangers. Goh dit moet wel goed zijn. Dit heet social proof. Aantonen dat een product goed loopt en verkoopt.

Er is een speciale reviewpagina ingericht waarop mensen hun ervaringen kunnen achterlaten. Essentieel voor een online bedrijf.

Iedere ondernemer richt een website zo in dat de omzet stijgt. De methode van Wijzer over de Basisschool is daarvoor perfect: de zoeker is overal maar een klik verwijdert van de webshop. Daar zijn hun ideale antwoorden.

Enkele voorbeelden:

Een video met ervaringen van andere ouders

Ervaringen van ouders
Ervaringen van ouders

Een instaplijn waar ze de huidige groep aanklikken om gratis oefenmateriaal te downloaden

En een blok om gratis oefenboekjes aan te bieden. Dan is e-mailmarketing vaak de volgende zet van het team.

Gratis boekjes om te downloaden
Gratis boekjes om te downloaden

Het knappe van de eerste website van de Phoenix website voorbeelden is dat erop de shoppagina meer waarde wordt geleverd dan verwezen naar een product.

Wat kunnen we leren van Wijzer over de Basisschool?

Richt je website zo in iemand zich erin herkent. Ze komen op de website vanwege de vraagstukken op school. En wanneer er gratis hulpmiddelen zijn op te vragen, ouders hun positieve mening achterlaten en het aanbod aansluit op Cito-toetsen. Concluderen we: zie het werk van Maaike Koolhoven als leidraad.

Wil je ook een Phoenix website opstarten? Begin dan vandaag al door een gratis proefperiode van 14 dagen.

Succes voor het Oprapen

Het tweede deel van onze Phoenix website voorbeelden gaat over online geld verdienen. Daarmee is slapend rijk worden geen nummer van rapper Boef maar keiharde realiteit.

Wie zit erachter Succes voor het Oprapen?

Robert Jansen. Een succesvolle affiliate marketeer die zich bezighoudt met een passief inkomen opbouwen via een Cash Cow channels en daytrading, Al is affiliate marketing de hoofdzaak. Robert Jansen sleept 10.000 euro per maand binnen met dit verdienmodel. En geeft hij zijn kennis weg in een gratis e-book en cursus. Het doel hiermee is om lezers en cursisten te helpen naar financiële vrijheid.

Dit doet Robert door de aandacht meteen te pakken op de homepagina.

De Homepagina van de website Succes voor het Oprapen
De Homepagina van de website Succes voor het Oprapen

Hij vertelt kort zijn verhaal en wat hij heeft bereikt. En dat zo’n prestatie ook tot jouw mogelijkheden behoort.

Hiervoor neemt hij video’s op, schrijf tips op in blogs en nodigt de aanwezigen uit om zijn cursus Affiliate Marketing Meesterschap te bestellen. Hij verwijst hiervoor naar eigen resultaten en klantervaringen op Trustpilot.

Bovendien zet hij de tools in om je attentie vast te houden.

Daardoor behoort Robert Jansen tot de grote spelers in deze wereld. Vanwege de goedlopende training.

Nieuwsgierig wat Robert voor je kan betekenen? Lees dan zijn gratis e-book.

Wat kunnen we leren van Robert Jansen?

Je houding bepaalt je succes.

Conclusie

De Phoenix website voorbeelden schetsen een uitkomst. Het gemak om eigen projecten te runnen is ongekend. Start daarom vandaag met de gratis proefperiode van 14 dagen en binnenkort tel je je winst.  

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.