Phoenix website review: waarom deze software de beste is

Phoenix website review: waarom deze software de beste is

Inhoudsopgave

We creëren graag een Phoenix website review. Omdat je hierdoor ziet waarom er geen makkelijkere manier bestaat om een website te maken. We vertellen hoe je vandaag al zonder kosten begint en wat je kunt gaan bereiken.

Wat we hopen te bereiken met een Phoenix website review

Waarschijnlijk terwijl je nu aan het lezen bent, ben je een beginnende ondernemer die een website wilt optuigen. Je hebt al gekeken naar de mogelijkheden met WordPress. Dat lijkt je echter maar ingewikkeld. Dus kwam je hieruit, perfect! Want je de eerste 14 dagen is je website gratis dankzij een proefperiode. Een geweldige kans om snel te starten met je vindbaarheid.

Dat komt door deze factoren

Direct online

Aanmelden, concept invoegen en je idee is wereldkundig. Haha, zo makkelijk is het echt. Gewoon een kwestie van je wensen doorgeven aan het systeem. De rest komt vanzelf. Een groot voordeel. De kans is immers groot dat een product al klaar is om verkocht te worden. Dus waarom wachten als het item eveneens over de toonbank kan? Zo is je aanbod snel verkoopbaar en is een nieuwe inkomstenbron een feit. Vervolgens mag je dromen over schalen. Klik hierom op de onderstaande video, daarin verteld een medeontwerper van de Phoenix software over een methode om dit te bereiken. En sla de informatie op als een inspiratiebron. Jij kunt evenzeer een miljoenen business neerzetten. 💪🏻

Hoger in google

De hoogste plekken voor de mooiste keywords is het natuurlijk het doel. Een beetje hulp is daarvoor welkom. Zoals de Elon Musk de slimste engineers om hem verzameld om de effectiefste Tesla te bouwen bijvoorbeeld.

Dit willen we je met liefde meegeven in de Phoenix website review: laat je helpen, de experts tilden al genoeg projecten richting het hoogste level. Jouw creatie kent straks dezelfde waarde. Marcus Aurelius formuleerde het schitterend:

Wij zijn op de wereld om elkaar te helpen.

Het doel van het moederbedrijf van Phoenix is de doelstelling. En daarmee is de kern bereikt: je zoekt ondersteuners die zich maximaal inzetten op je onderneming online op de kaart te plaatsen. Je zou klanten ondersteuners van Phoenix kunnen noemen, blijkt uit het verhaal van de mede-eigenaar Martijn van Tongeren. Hij hielp eerst andere klanten als vrijwilliger voordat hij de ladder opklom als werknemer om zijn doel te bereiken om plaats te nemen op de verantwoordelijkste stoel. Een krachtiger verhaal bestaat toch niet? 😉

 Hoogste conversies

Conversie betekent een geslaagde aankoop. Hoe hoger het conversiepercentage is, hoe meer winst je overhoudt.

Het lukt echter maar een paar bedrijven om structureel te groeien op dit gebied. Gelukkig lopen de softwaremakers al meer dan 10 jaar mee, met andere woorden: ze weten op welk knopje je moet drukken om je website om te zetten in een automatische geldmachine. Zo ontvang je al in de eerste week je eerste verkopen. Zoek daarnaast ook zelf naar de effectiefste strategieën om meer bezoekers te noteren als klanten.

Tip: lees deze blog over de conversielessen van Coolblue

Marketingkanon

Zonder een marketingstrategie betreed je de Champions league zonder voetbalschoenen. Daarbij moet een strategie wel goed zijn anders ben je weer kansloos.  Onthoudt dat een goede marketingtruc huist op een funnel. Een funnel, wat is dat nu weer zeg je nu wellicht hardop. 😉

via GIPHY

Een funnel is vergelijkbaar met een trechter: aan de bovenkant gaan alle bezoekers naar binnen, in het middengedeelte stop de meerderheid en op het einde blijft er een select gezelschap over onder de noemer afnemers. Rondt de laatste groep zweeft het geld, dus hoor je er te zijn. Al hoef je hier amper een seconde over te piekeren. De software regelt het. Hadden we je even te pakken. 😜

Vergeet het moeilijke

Vaak horen als we uitleggen dat we werken aan websites en blogs voor de kost dat een website goed beheren zo ontzettend lastig is. De lichaamstaal van de sprekers is vaak in de bijna opgeefstand, doordat de mensen de achterkant van een website voorstellen als het werkdomein. Denk hierbij aan de code en het design. Zit je gedachtegang op hetzelfde spoor? Verwijder het treinspoor en boetseer een nieuwe. Phoenix is er namelijk op gericht om je te voorzien van gemak, alles is makkelijk, omdat je een succesvolle onderneming moet runnen.

Het wordt steeds makkelijker met een Phoenix website
Het wordt steeds makkelijker met een Phoenix website

Je wordt een expert in je niche

Je concurrentie zit te zoeken naar de ideale software om bekendheid te vergaren op het internet. Als je hun websites doorneemt, concludeer je: ze gebruiken een ander softwarepakket. Voor wie de internetwetten kent, is dit prima. Toch bezitten de meeste ondernemers een passie om te producten te ontwikkelen onder andere. Online ondernemen was iets wat nerds deden klonk het lang tijdens bijeenkomsten. Nu de tijden zichtbaar veranderen en iedere organisatie overstapt naar de onlinewereld om de consument te dienen, kiezen ze vaak om een goedkope optie aan te schaffen. Vermijd deze fout alsjeblieft. Het genereren van omzet duurt hierdoor langer, en bovendien te lang, de afhakers kennen we helaas. Met Phoenix sla je het gedoe over om de marktleider positie te claimen.

Effectiefste pagina’s inrichten

Kunst scheppen kunstenaars, wij ondernemers vormen effectieve pagina’s. Hiermee verdienen we geld. We bedoelen hiermee een pagina waarop we iemand verleiden en verwijzen. Mooiheid is onderschikt. Het rendement is leidend. Verleiden is kunst waarvan een enkeling de kunst echt verstaat. Phoenix beschikt over de tools om een pagina zo om te buigen waardoor iedereen iets koopt, dankzij een heldere structuur. Jij neemt de structuur over, kortom: je omarmt dergelijke winsten.

Goed je kent nu de kracht van dit bedrijf, in het laatste deel van de Phoenix website review tonen we motieven om de gratis proefperiode te claimen.

In een paar minuten starten

De werkflow draait het prettigst wanneer je in enkele minuten de visualisaties over je imperium vertaald naar de realiteit door de eerste content erop te plaatsen bijvoorbeeld. Na je aanmelding zit je gelijk in de werkmodus en zeg je aan het einde van de dag: yes, we gaan knallen

We beloven: Je knalt ver boven je huidige doelstellingen uit!

Geweldige ervaringen

Het onderwerp Phoenix website review is er niets voor niets. De eerdere klanten boeken gigantische resultaten.

We schetsen een samenvatting:

 • Nooit gedacht dat ik van WordPress af zou stappen, maar ik ben zo blij met m’n keuze
 • Bij eerdere bedrijven had ik frustraties over het uitbreiden van m’n ondernemersdroom. Bij Phoenix heb ik de smaak helemaal te pakken
 • Topsoftware om een site te bouwen die scoort in Google

Je selecteert Phoenix om te groeien met je business. De recensies weerspiegelen de boodschap: je site doet straks het werk en brengt geld in het laatje, terwijl je achteloos relaxed. 

Kassucces zonder kunde

Surround yourself with only people who are going to lift you higher.

Oprah Winfrey

Dit is vergelijkbaar met de investeringen op businessgebied. Je ontvangt immers wat je eerst investeert. Goedkope aankoop is een matig rendement en een dure aankoop is een rendabeler oogst.

Tevens zul je met een alternatief, zoals een gemiddelde hostprovider ieder aspect zelf moeten regelen. Neem van ons aan uit eigen ervaring: een hels karwei, waar je snel vertrekt. Daarentegen hoop je snel een omzet te verwelkomen om je assortiment uit te breiden. Daarnaast is de weg al voor je bewandeld en zijn de tools zo afgesteld om meer te bereiken in minder tijd.

Een effectief voorbeeld

Begeeft je bedrijf zich in een kleine markt? Prima, daar haal je immers veel uit.

Een mooie illustratie daarvan is: nuvaarbewijs.nl. Een platform gericht om stuurmannen en vrouwen klaar te stromen om veilige de grote wateren te verkennen.

Sla het concept op in je favorieten, vanwege de vele goede tactieken die deze ondernemer toepast. Zo weet je: dit is dus mogelijk. In het systeem vind je bovendien uitleg over de tools om ze straks maximaal te hanteren op de homepage om te juichen als de sales je mailbox instromen.

Alles is mogelijk
Alles is mogelijk

Grenzen vervallen

Oké de vaarbewijzen zijn een relatief, kleine nichemarkt. Om de ongekende kansen te showen, betrekken we nog een online business op een Phoenix blauwdruk: Madelonvos.nl De Telegraaf omschrijft de eigenaresse als Miss Bitcoin. Een begrijpelijke bijnaam, want haar ondernemersplan telt:

 • Meer dan 25.000 cursisten
 • Een community
 • Te gast bij bekende podcasts
 • Runt zelf een podcast

Bovendien verkeert Madelon Vos een groeimarkt, waardoor het aantal cursisten straks keer 10 gaat. En ze bezit geen groot geheim, het is je idee uitvoeren, doorgaan en producten bijvoegen. Phoenix versnelt dit proces. Zo is elk target haalbaar.

Laten maken

Het hoeft natuurlijk niet alleen maar op eigen kracht, is er namelijk een service om een website op te richten. We adviseren je toch om zelf van start te gaan in de Phoenix website review. Hiermee stimuleer je je leercurve om vervolgens je wensen te vertalen in de online setting. Anders word je een persoon zonder zelfredzaamheid en een ondernemer moet zelf beslissingen nemen om koers te houden. Niettemin is contact opnemen een verstandige keuze om je te verdiepen in de materie met behulp van deskundigen om daarna uit te vliegen en je vleugels uit te slaan in je territorium.

Support

Je ontmoet gaandeweg ingewikkeldheden, je moet daarbij denken aan traagheid, klachten van klanten en onvindbaarheid. Ja en dan? In de meeste gevallen zelf uitzoeken tot de wanhoop aan toe. Gelukkig kent Phoenix een supportteam van hele aardige mensen. Waarom benoemen we het woord aardig?

Phoenix huist een bijzondere cultuur, de traditionele constructie tussen baas en werknemer is weggevallen om daarin de plaats te spreken over een vriendengroep met bijbehorende tripjes. Hierdoor stel je je vragen een aardige medewerker en behoort het probleem in een paar minuten tot het verleden en sluit je de chat of het gesprek af met een glimlach.

Voortdurend up to date

Het digitale veld is constant in beweging, anders gezegd: geen trend is een blijvertje. Daardoor moet je mee in veranderingen door een website te verbeteren in: stijl, pagina-indeling en beveiliging. Een hoop taken waar je makkelijk een dag mee bezig bent.  Dit houdt Phoenix bij, zodat je de focus straks legt op het ondernemen. Je website is steeds weer bij de tijd zonder gedachten over aanstaande wijzigingen. De technische mensen zijn op de hoogte.

Altijd up to date
Altijd up to date

Gratis proefperiode

We overhandigen je een aantal suggesties om de eerste 14 dagen maximaal te benutten:

 • Producten lanceren: schrijf productenomschrijvingen, schiet foto’s, zoek de keywords met zoekintentie en zet ze in je webshop. Let op hoe snel je een verkoop te pakken hebt
 • De beste posities claimen in Google: hiervoor zijn twee manieren: bloggen of meer artikelen online plaatsen
 • Funnels controleren: door je funnels goed te positioneren, rollen de conversies eruit als hete broodjes uit een oven   
 • Je zet doelen voor conversies: verder voer je een plan uit om het percentage te behalen. Zo breken je verdiensten een glazen plafond. Stel hoge doelen om een uitdaging te vinden en eindeloze motivatie
 • Je eerste euro’s verdienen: je doelgroep wacht op je, maak daarom contact met ze via Instagram en Facebook.
 • Je eerste pagina publiceren: pak het toetsenbord erbij en noteer de woorden waarmee de lezer de gewenste actie verricht.

Phoenix website review: een conclusie

We sluiten af met een conclusie, omdat we je wille inspireren om je Phoenix website te laten ranken in Google. Niettemin bestaan er eveneens een paar nadelen: zoals de dure prijs: gemiddeld 58 euro per maand, 696 per jaar. Een behoorlijk bedrag, eens. Daar krijg je een stortvloed aan voordelen waarmee het gemak in je business treedt. Hierom adviseren we om een Phoenix website te openen en je dromen te realiseren. Hiervoor zijn verschillende wegen.

Tot slot nog een reden om de software aan te schaffen: geen websitetool zorgt voor meer eenvoud daarom bevelen we aan om dankzij de gratis periode van 14 dagen je business te tillen naar een groter totaalplaatje.

Niemand houd je tegen, behalve jij. Wanneer begin je met de gratis periode?

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *