Makkelijk een website maken: met deze software begin je direct

Makkelijk een website maken: met deze software begin je direct

Inhoudsopgave

Je wilt makkelijk een website maken, maar vind het toch wel lastig om een project van de grond te krijgen. Daarvoor is een optie het beste, namelijk Phoenix. In deze blog vertellen we hoe je hiermee een autoriteit bouwt in de internetwereld.

Tools

Dat is de kracht van Phoenix. Vergelijk het met een bouwhoek op de basisschool waar je elke dag mag sleutelen aan de mooiste apparaten om uiteindelijk een systeem te creëren waar je nog jaren van geniet. In groep 1 was dat een racebaan waarschijnlijk voor je. 😉

De tools hebben twee pluspunten: hoog scoren in Google waarmee je bouwt aan een constante stroom van bezoekers, die bovendien geïnteresseerd zijn in je producten en deze doelgroep te leiden door de juiste banen door een marketingmachine. Kortom: alles valt op zijn plek, en dat brengt geen ander softwarebedrijf kunnen we zeggen uit eigen ervaring.

Direct beginnen

Makkelijk een website maken speelt nu in je gedachtegang, dus niet eerst moeten wachten totdat een systeem de taak heeft volbracht. Helaas is dit vaak het geval. Daardoor ontstaat chagrijn, je plant namelijk al in hoe je straks je ideeën lanceert en vertraging is daarbij niet welkom. In onze ogen de beste reden om voor Phoenix te kiezen.

via GIPHY

Bovendien telt de organisatie een gratis proefperiode van 14 dagen, zo test je je eerste projecten uit zonder kosten. Ze zijn al echter vanaf dag 1 winstgevend. Oftewel: een cadeau om niet onbenut te laten.

Geen gedoe

Nee, je hoeft absoluut geen ict’er meer te zijn om digitale paden aan elkaar te verbinden tot een succes. Toch zoek je op makkelijk een website maken, want in onze ogen aangeeft dat je ervaring op dit gebied nog vrij beperkt is. Zo wacht er bij de traditionele routes om zichtbaar te worden op het internet een lange leercurve op je te wachten, die je nu overslaat. Vergelijk het met skippen van een lange wachtrij voor een achtbaan, zoals de jongens van Streetlab deden. Bestaat er een beter gevoel in een pretpark?

Geintje natuurlijk. Je passeert het gedoe dankzij:

Support

Ook al liggen de middelen klaar om een topproject uit de grond te stampen, vragen blijven uiteraard om in een paar minuten een antwoord te ontvangen, stel je vragen aan het supportteam om daarnaast eveneens adviezen te ontvangen om je strategie te verbeteren. Medewerkers en coaches van het hoogste niveau ineen. Deze service is uniek in de Lage Landen.

De beste pagina’s

Oké, hopelijk ben je ervan overtuigt om te starten met de proefperiode om daarna je creaties te maximale raketsnelheid toe te dienen. De beste pagina’s ondersteunen je daarbij. Op het internet lezen mensen op een andere manier. Ze zoeken altijd naar specifieke informatie en een goed ingerichte pagina sturen de mensen richting de online bestemmingen waar ze vrolijk van worden. Hiervoor voeg je bepaalde triggers toe. Waardoor je conversie door het dak knalt. Een van de eigenaren tonen in de onderstaande video hoe je een slimme strategie hiervoor gebruikt, zo volg je een college van een absolute kenner.

Productlanceringen

Je aanbod moet uiteraard goede verkoopcijfers bereiken. Hiervoor zijn er diverse middelen om in te zetten. Dat betekent op de juiste momenten de bezoeker stimuleren om een aankoop te doen. De methodes zijn overigens getest op honderden gebruikers.  Je stelt in het dashboard in na hoeveel seconden je bijvoorbeeld een pop-up laat landen op het beeld en je zult meteen resultaten waarnemen. Dat maakt Phoenix een fantastisch merk: voortdurend een kans om je omzet te vergroten zonder zelf een tijd te moeten prutsen met allerlei mogelijkheden.

Welk product ga je lanceren met een Phoenix website?

Resultaten van eerdere klanten

We kunnen praten als brugmannen, zonder resultaten te beschrijven van anderen is het beeld van makkelijk een website maken met Phoenix een beetje vaag, hierom 4 voorbeelden:

Ik heb een E-book geschreven en daarmee een mailinglijst opgebouwd van 300 nieuwe inschrijvingen in een maand.

Het systeem is tot in detail uitgedacht, hierdoor ben ik verzekert van groei voor minimaal de 5 komende jaren

Ik krijg vaak complimenten over mijn website. Het is voor mij de ideale keuze, omdat het naast een uitstekende websitestructuur ook een uitstekende marketingtool kent.

Je kennis mag beperkt zijn, scoren in Google ga je sowieso doen!

Meegroeigarantie

Het internet staat en slaapt nooit. Gelukkig heb je er geen dagtaak om de ontwikkelingen op de voet te bij te houden, doordat je over een meegroeigarantie bezit. Anders gezegd: je website kan steeds de strijd aan met de concurrentie en wint deze ook.

Een Phoenix website kost 49,00 per maand. De kwaliteit is nergens anders verkrijgbaar. De argumentatie om te starten met de gratis proefperiode, die binnen enkele seconden ingaat, zo werk je aan je dromen zonder te betalen. Daaropvolgend een groei waarover je nu niet over durft te fantaseren.

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *