Kosten van de IMU: dit is het volledige overzicht

De kosten van de IMU zijn uiteenlopend, door de verschillende bedrijven die onder een moederbedrijf vallen. We bespreken elke organisatie, waardoor je je business verder uitbouwt.

Table of Contents

De kosten van de IMU zijn uiteenlopend, door de verschillende bedrijven die onder een moederbedrijf vallen. We bespreken elke organisatie, waardoor je je business verder uitbouwt.

IMU+

We starten met het moederbedrijf, aangezien daar een verschuiving heeft plaatsgevonden. Want eerst bestonden de kosten van de IMU uit verschillende cursussen, onder andere die geïnteresseerden kennis bijbrachten over SEO. De basis waarop Tonny Loorbach ondernemers lesgaf.

Nu besloten de eigenaren (Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren) het roer om te gooien en alle kennis samen te voegen in een platform: IMU+.

De plus symboliseert de mogelijkheden van klanten. Want na een lidmaatschap ontmoet je andere ondernemers, volg je cursussen en bouw je aan je netwerk. Kortom: je business groeit op verschillende gebieden.

Dat komt vooral deze onderwerpen:

Experts sessies

Je leert pas echt een vak nadat je hebt geluisterd naar een expert. Je moet daarbij denken aan Rutger Bregman voor een bestseller, Elon Musk om een innovatief idee te lanceren en Arjen Lubach als klankbord voor een combinatie televisie met satire.

De experts spreiden tijdens een sessie met tientallen tips die jouw strategie vooruit laten spurten. Vervolgens behaal je betere resultaten, vanwege het toepassen van hun adviezen.

Community

 Als je iets wilt, spant de hele wereld samen om je daarbij te helpen.

Paulo Coelho

We citeren Coelho dankzij de kracht van een community. Je ontvangt namelijk na een vraag stellen verschillende antwoorden en daaruit creëer je een nieuwe strategie om eerder succes te boeken. Daarnaast kneed je met onlinegemeenschappen aan je kenniskring en dat bevordert weer je klantsucces. Door te spreken met gelijkgestemden zal ieders project zich verder ontplooien en is daardoor de opstap naar bijvoorbeeld een passief inkomen.

Cursussen

Het grote pluspunt als het gaat over kosten van de IMU: je betaalt een eenmalig bedrag voor tientallen cursussen, zoals zoekmachineoptimalisatie, een funnel bijhouden en Facebook marketing.

Geen honderden losse euro’s, maar daarentegen een maandelijks abonnement om je continu de nieuwste kennis op te nemen.

Samengevat:

De IMU+ kost 60,00 per maand en daarvoor:

  • Beschik je over iedere cursus
  • Bespreek je zaken met vakgenoten
  • Sta je in direct contact met de allerbesten internetondernemers.

Phoenix

Het websiteonderdeel dat bovendien een waardevol middel is. Je website is het startpunt van blogs, nieuwsbrieven, contactpagina’s en eigen producten. Met andere woorden: de conversies vinden daar plaatst.

Een goede reden om te kiezen voor een Phoenix website toch?

Niettemin bewandelen velen het omgekeerde pad, beginnen een WordPress website en stranden vervolgens omdat ze het niet voor elkaar krijgen om er geld mee te genereren.

En natuurlijk, wie doorzettingsvermogen toont klimt overal uiteindelijk op het hoogste niveau.

Echter bereikt de meerderheid dat niet en de oorzaak daarvoor is een gebrek aan kunde om aan de hand van instrumenten een marketingkanaal voort te brengen en daarmee alvast je vrijheid in te plannen, want de 80/20 regel is helemaal te betrekken op online ondernemen.

Een Phoenix website neemt de moeilijkheden over en geeft het terug in een pakket van gemak.

Dat komt door de geteste blokken die je inzet om pagina’s zo in te richten dat een consistente inkomstenstroom slechts een kwestie van tijd is.

Dus wil je meteen winstgevende domein toevoegen aan je onderneming te lanceren, meld je dan bij Phoenix voor:

  • Producten te lanceren
  • Geen zorgen te ervaren over technische aspecten
  • Direct je ideeën online te hebben

Een Phoenix website kost gemiddeld 59,00 per maand

The Huddle

 Every successful individual knows that his or her achievement depends on a community of persons working together.

Paul Ryan

The Huddle is een organisatie die e-learning en community building bevordert. Hiermee zoomen we in op een fenomeen dat een blijvende plek inneemt. Iedereen wil namelijk graag zijn skillset uitbreiden om meer te verdienen, te klimmen naar het volgende level en nieuwe ervaringen op te doen.

Wanneer je dit faciliteert, ben je spekkoper, omdat er altijd wel vraag is naar jouw community. Bovendien draait een community dan weer op topniveau, aangezien:

  • Google de topics indexeert en hierdoor voorschotelt aan zoekers
  • Het ledenaantal continu stijgt. Hangt af van jouw inspanningen
  • En mensen je aanschouwen als de expert

Dat laatste is interessant, omdat je met trainingen en een community de doelgroep uitnodigt om lid te worden en daarmee boor je een passief inkomen aan met wederkerende inkomsten. Net zoals een krant het overgrote deel aan inkomsten put uit abonnees.   

Verder is The Huddle een eenvoudig model, maar uiterst effectief.

Stel, je beroep is het delen van kennis over gitaarspelen. Normaliter bezoek je overal muziekscholen om facturen te versturen. Totdat je realiseert: de makkelijkere manieren voor dit verdienmodel zijn talrijk.

Dus neem je een dienst af van The Huddle, vorm je onlinetrainingen, maakt daarvan een serie en categoriseert ze in een afdeling. Zo kopen duizenden gitaristen jouw kunde, terwijl je dan in bad ligt of de boodschappen inruimt. Daarna praten ze over hun progressie op je platform en hiermee verdubbelt het klantenbestand zich.

Wanneer begin je je groep om vakgenoten bij elkaar te zetten

The Huddle kost 125,00 per maand

Plug&Pay

We sluiten de kosten van de IMU-overzicht af met een dienst om de omzet een stimulans toe te dienen, terwijl de klant al bijna afrekent. Dit noemen we het kassamodel. Is het je al eens opgevallen dat bij de kassa in pompstations en supermarkten er kleine aankopen hangen die een consument legt bij de bestellingen? Een effectieve strategie die eveneens werkt voor ondernemers. Op de betaalpagina zitten mensen al in de koopmodus en zullen hierom sneller een andere aanbieding accepteren.

Dus verkoop je e-books? Dan ondersteunt Plug&Pay jouw winstmarge door een nieuw exemplaar aan te bieden.

Daarnaast telt Plug&Pay een methode om affiliate marketing te betrekken tot een product. Zo laat je contentmakers je producten promoten inruil voor commissies na een geslaagde transactie.

Dit scheelt een hoop marketingbudget en versterkt je naamsbekendheid, met rendement als gevolg.

Plug&Pay kost 59,00 per maand

Welk IMU-onderdeel schaf je binnenkort aan?

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.