IMU review: je kennis krijgt een ongekende boost

IMU review: je kennis krijgt een ongekende boost

Table of Contents

We focussen ons in deze IMU review op het platform waarop alle kennis samenkomt dat het bekendste marketingbedrijf van ons land vergaarde de afgelopen jaren. Hierdoor leer je elke dag zoveel meer bij, waardoor je business een onstuimige groei kent en al je dromen uitkomen. En nee we maken geen grapje.

Een uitleg over het platform

Iedere ondernemer, dus jij ook wilt meer omzet en winst genereren, en doordat internetmarketing dagelijks een rol speelt in een strategie van bedrijven zochten velen hulp bij de Internet Marketing Unie. Niet zo gek natuurlijk, aangezien hun cursussen op een ongekend niveau liggen. Gelukkig hoef je niet meer je steeds in te schrijven voor een cursus, de specialisten delen tegenwoordig de beste tips in IMU+, een platform waar continu meer te weten komen over verschillende tools om de ideale klant beter te bereiken en daarbij effectief netwerken. Oftewel: een fantastische manier om jouw onderneming uit te breiden door uiteenlopende methodes.

De IMU+ kost 60,00 per maand met vele gratis bonussen, maar daar komen we straks op terug. We doorlopen rustig de diverse afdelingen.

We richten ons in onze IMU review op het platform, omdat daar de grootste kansen zijn voor je.

Live sessies

LIVE sessies
LIVE sessies

In live sessies bespreken de deskundigen een onderwerp binnen het vakgebied. De inspiratie druipt daarvan af dankzij de diverse voorbeelden en zo zit jij na een meeting een plan uit te schrijven om het marketingplan nog rendabeler voort te scheppen. Deze kennisdeling is vergelijkbaar met een college waarnaar je een 10 haalt op het tentamen. Alleen boek je straks constant tienen als je klantenstroom opstoomt via het internet. Daarbij zijn de twee sprekers Tonny Loorbach en Martijn van Tongeren, autoriteiten op marketinggebied. Dat blijkt uit dit interview waar ze beide tips delen alsof ze een routineklusje doen.

Gast experts

De gast experts
De gast experts

Hiervan raakten we een beetje opgewonden, omdat een man een held is.

via GIPHY

Zijn naam is Mitchel van Duuren. En hij behoort tot de categorie eindbazen, vanwege een levensstijl die we allemaal wel willen. Het grappige is dat het niet moeilijk is om dat punt te bereiken. Van Duuren onderneemt op dezelfde wijze als jij en wij ook zouden kunnen. Alleen betrekt de doener marketing erbij met een filosofie die een extreem inkomen oplevert. Zoals een domeinnaam overnemen voor een miljoen euro. Bekijk de onderstaande video om te luisteren naar de gedachte achter de aankoop en meerdere beslissingen tijdens de weg naar online succes toe.

En onthoudt altijd: je kunt hetzelfde verhaal vertellen op een dag als hem.

Website review

Website reviews
Website reviews

Even een vraagje tussendoor tijdens de IMU review: hoe staat je website ervoor? We snijden dit onderwerp niet aan om de lezer in defensieve houdingen te drukken. Daarentegen vermelden we graag de maandelijkse activiteit waarin een kenner. Bijvoorbeeld Maartje, haar licht laat schijnen op een willekeurige website om aan te tonen wat het beste werkt om conversies aan elkaar te rijgen. Zo is jouw website straks een speler die een gelijke klantreis hanteert als Coolblue, en dan acteer je op topniveau.

Opnames

De opnames
De opnames

We hadden het over de live sessie, in je agenda lees je echter soms dat er andere verplichtingen zijn binnen je bedrijf. Daarentegen is overleggen met het supportteam of een lid om de informatie in opnames toch de krijgen overbodig, tijdens een bijeenkomst wordt immers de opnameknop aangezet om leden richting de toekomst de gelegenheid te schenken de bespreking wel bij te wonen. Bovendien tellen de lessen uit de bijeenkomsten een tijdloze waarde, anders gezegd: wat een specialist vandaag benoemd is over 10 jaar nog relevant.

In jouw geval veranderd hiermee ook iets, de Netflix avonden maken plaats voor educatie om te transformeren in dit citaat van Jim Rohn:

Formal education will make you a living; self-education will make you a fortune

De slimste trainers

Je boekt sneller progressie door coaching. Want een coach opent je ogen op een wijze waardoor de puzzelstukjes in elkaar vallen en verdwijnt het obstakel waarover je inspanningen voortdurend struikelden. Oké, nu we je dit zeggen, hebben we een volgend cadeautje om voor te stellen aan je coach in onze IMU review. Mensen met uiteenlopende vakgebieden geven masterclasses naast de gebruikelijke online ontmoetingen. Denk hierbij aan:

  • Copywriting
  • Mindset
  • Sales
  • Videomarketing
  • Instagram

Drie vaardigheden waarmee een zakenman zichzelf opnieuw uitvindt en de verdiensten opschaalt richting een volgend doel.  Je bereikt met een training onder andere de nummer 1 positie. Hoe je de markt veroverd beschrijft coppywriter Aartjan van Erkel hieronder:

Oftewel: dankzij de mensen met een unieke achtergrond maak je jouw skillset compleet.

Community

Samenkomen is een begin; bij elkaar blijven is vooruitgang; samen te werken is succes.

Henry Ford

Samen praten over het ondernemerschap, het brengt je een voorsprong waaruit je vooruit sprint om nooit meer achterom te kijken.

We concentreren nu gaandeweg de IMU review op de directe voordelen van een community. Eigenlijk is een community een automatisch proces, doordat je kennis deelt, je voegt je in mastermind groepen en daardoor proef je meer succes dankzij het contact met anderen. Henry Ford voorzag samenwerken als een springplank naar een hogere winst en daar ben je straks de belichaming van.

Gratis cursussen

De gratis seo cursus
De gratis seo cursus

We konen ook kiezen om de IMU review te gebruiken om de softwarepakketten waarvan IMU het moederbedrijf van is te recenseren, toch dachten we: dit is beter. De software Phoenix, Huddle en Plug&Pay is evenzeer te vinden in reviews. De cursussen bekleden daarentegen een unieke situatie door je cursussen aan te bieden ter waarde van duizenden euro’s zonder extra kosten, je betaalt al namelijk het maandelijks bedrag. Nu belanden we bij de perfecte methode om je te scholen. Aan de hand van trainingen over ieder marketingaspect is niets een verrassing voor de leden. Tevens ontdek je nieuwe terreinen, zoals neuromarketing. Je klikt de trainingen aan bij de IMU+ Academy.

Ervaringen

We snijden om een reden een IMU review aan, aangezien de ervaringen bewijzen hoe sterk het platform is. Iedereen onderneemt actie en noteert daarbij resultaten op een schaal waarvoor ze individueel jarenlang moesten bikkelen. Deze recensie vormt volgens ons de kracht waar de Internet Marketing Unie zich op berust als uitgangspunt:

Een review over de IMU+
Een review over de IMU+

Dit gaat er gebeuren na je aanmelding

We zijn er zeker van dat de IMU+ een positieve invloed op je heeft, met de aanstaande gevolgen:

Je past de beste technieken toe

Internetmarketing is geen vaardigheid waarvoor een hbo-diploma een vereiste is, wat heet, de topmarketeer Jacko Meijaard voltooide nooit een studie journalistiek in Utrecht, maar verwelkomt nu wel meer dan 100.000 euro per maand. Tevens won de Zeeuw een award na het 1 miljoen omzet behalen met tools die Tonny en Martijn bedachten, gaaf toch? Dus de verhalen die rondzingen over hem en Joshua Kaats over strategieën voer je eveneens uit.

Je geniet grenzeloos

Wanneer de successen langzaam in je mailbox verschijnen en je snapt waarom iets werkt, brengt je levensstijl als ondernemer meer voldoening. Hierdoor neem je gemotiveerder plaats achter je bureau om inzichten op te schrijven om daarna een grotere omgeving in te zaaien en alvast te filosoferen over oogsten.

Zeg je nu: mijn situatie zal nooit veranderen, benadrukken we met klem: de hulpmiddelen schenken je meteen een positief gevoel. De voorbeelden voor zulke ontplooiing is er invloed.

Je bent een toekomstige miljonair

De internetwereld slaapt pas als de verbinding is opgeheven, met andere woorden: mensen kunnen altijd ergens op googelen en op jouw pagina uitkomen. Overigens ben je dan wel in dromenland.

We proberen aan te geven: rijk worden is veel gemakkelijker in het internettijdperk dan toen de oliemagnaat John D. Rockefeller zijn carrière optuigde. De potentie ligt al op je tenen, dus buk raap het verdienmodel op waarmee je een miljoen gaat innen en je besteed stap voor stap de takenlijst uit.

In tientallen community spreek je verschillende miljonairs, waarnaar je hun gewoontes uitvoert en gelijke resultaten spot op je bankrekening.

De cursussen zijn een goudmijn

Ja, het aantal slechte trainingen om je waarde te vermeerderen is nog steeds hoog. Echter, bekleedt het docententeam een eenzame plek aan de top. Dat betekent dat niemand het afgelopen decennia erin is geslaagd om sterkere marketingtraining samen te stellen. Nog een reden om het inschrijfformulier op te zoeken. 😉

Dankzij de cursussen schaaf je je kennisbron steeds meer bij zoals een topsporter dat doet om aan de top te eindigen met prijzen, geldt datzelfde in jouw situatie, maar dan met erkenning.

Kort gezegd: cursussen zijn je begeleider naar de hoogste orde.

Je creativiteit opent gesloten deuren

Inspiratie bestaat, maar zij kan ons pas vinden als we werken.

Pablo Picasso

Je gaat harder werken om je gestelde doelen aan te tikken, zonder extra energiebronnen aan te boren. Je creativiteit legt continu ideeën op je tafel waaruit je een scherpere koers vaart.

Een voorbeeld:

Je verkoopt trainingen over de Spaanse taal. Nu melden geïnteresseerden zich aan via Facebook, totdat je hoort over de tools om:

  • E-mailmarketing op te zetten
  • Een community te starten
  • Een gratis e-book versturen

Zo wijzig je je tactiek en doe je een stuk minder moeite voor een ruimer klantenbestand.

Opnames als motivatiebron

Je logt in op het platform via een app, zo ontstaat er een optie om een opname terug te luisteren op het treinstation, op de bank, tijdens het koken, voor het slapen en in de wachtruimte.  We verwijzen je graag naar een verklaring van Steve Harvey over herhaling. De cabaretier kreeg eerst 25 dollar voor een optreden en breidde het loonstrookje uit door het podium weer te beklimmen en grappen produceren en het publiek te vermaken. Het was de methode om succes te claimen.

Herhaal daarom met drukken op de opnames en je rolt daarna in je droomgedachten en herinner voordat ogenblik Steve Harvey als inspirator.

Je leeft je droom

Je bent nooit te oud om een ander doel te stellen of om een nieuwe droom te dromen.

Les Brown

De IMU+ begeleid naar je droomleven aan de hand van verschillende cursussen en de community waarin je de finaleronde afsluit om je droomleven binnen te wandelen.

Het ingrediënt hiervoor is omgeving waarin elk lid fantaseert over hun denkbeelden. De ondersteuners kenen het pad al om dromen te trekken in huidige omstandigheden. Kortom: laat het uitstellen aan je familie, vrienden en collega’s en betreedt zelf de ruimte waar mensen de bankrekeningen versterken met bijkomende nullen.

Conclusie

We raden aan om je aan te sluiten bij dit netwerk om de drie 3 redenen:

De effectiefste investering

Je geld is overal welkom, echter is de IMU+ de enige bron waar het mooiste rendement op je wacht. Hiermee we bedoelen we: kennis, geld en ontwikkeling.

Je omarmt de tools

De lijst is te groot om in volledige op te noemen. Een ding beloven we wel alvast: je ervaart ongekend gemak.

Je bepaalt waar de finish

Door de community leer je: alles is mogelijk, het enige dat nog rest is je inschrijving. We wensen je veel plezier je maximale potentie te benutten.

Tot slot ontvang je 17% korting met de optie voor een jaarabonnement

Kosten IMU+
Kosten IMU+

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.