Hoe leer je bloggen: waarom een e-book de ideale start is

Hoe leer je bloggen: waarom een e-book de ideale start is

Hoe leer je bloggen, we vonden tijdens een zoektocht het beste antwoord daarvoor met een e-book. We beschrijven 10 redenen om dit artikel te bestellen om je blogcarrière als een raket te lanceren. 

Online geld verdienen

Waarschijnlijk roept online geld verdienen nu nog de vraag bij je op: kan dat wel? Daarvoor hebben goed nieuws: ja dat kan zeker en er zijn bovendien meerdere verdienmodellen beschikbaar. Volgens ons is een affiliate website opzetten de beste optie, aangezien het meest rendabel en passief is. Maar de auteur leidt je rond langs de mogelijkheden.

Voorsprong

Om een antwoord te vinden op je vraag: hoe leer je bloggen? Zijn er twee wegen beschikbaar om te volgen. Namelijk alles zelf leren en daarbij door fouten te maken deskundigheid te krijgen of je laten meenemen in de wereld van het bloggen door een expert. Het tweede pad is beter, omdat:

 • Je meteen goed begint
 • Van start gaat met een manier om inkomsten te genereren. Zoals de producten op Bol.com te promoten
 • Het ideale platform gebruikt om je blogs te showen aan de wereld

Zo zit je na het schrijven van de eerste artikelen in dezelfde flow als Sophia Lee in de onderstaande video

Strategieën  

Plak het voordeel van op de hoogte zijn van de beste strategieën op dit argument voor het onderwerp: hoe leer je bloggen?

Want de auteur laat zien welke strategie ze hanteert om de hoogste plekken in Google te veroveren, hoe ze verkopen binnenhaalt, wat de kracht is van ervaren bloggers en waar de kansen liggen in een markt. Met andere woorden: je slaat de eerste obstakels over en stapt direct in een club van bloggers die een fulltime inkomen verdienen met hun blog. En daar hoor je vervolgens ook bij.

Inspiratie

Inspiratie arriveert als een pakket materiaal dat moet worden afgeleverd.

John Updike

Wanneer je jezelf een blogger mag noemen, beschik je na het lezen van het e-book over uiteenlopende bronnen voor inspiratie. Dat komt doordat de schrijfster voorbeelden geeft van een tool om onderwerpen te vinden voor een schrijfsessie. Daarnaast zitten er een aantal trucs bij om sneller te scoren in de zoekmachines, waardoor je de inspiratie ook koppelt aan rendement. En is dit volgens ons het punt waar je het meeste geniet, omdat je direct een onderwerp weet binnen enkele seconden en hierdoor leer je steeds beter bloggen.

Een business bouwen

We leven in een internettijdperk en daarmee liggen er talloze kansen om met een kleine investering de beginstenen van een business te laten rollen. Hierom krijg je de handvatten om een project te starten waarbij je thuis werkt en een passief inkomen creëert. En hiervoor schakel je over van een de medewerkers rol naar de denkwijze van een ondernemer. Want daardoor bereik je vanzelf hetzelfde als Greg Gottfried verteld in deze video over zeven diverse inkomstenstromen. En daar daaruit pluk je een paar manieren om een solide basis te leggen voor je eigen imperium op het internet. 

Wanneer begin je met een online-business?
Wanneer begin je met een online-business?

Meer bezoekers

Je kunt een blog vergelijken met het water geven van een plant. Dat betekent dat je in de beginperiode steeds voeding moet geven voordat er een teken van progressie zichtbaar is, maar als de ontwikkeling is ingezet, zet het zichzelf voort. En dat gebeurt ook met een blog. Aangezien de website eerst een lage status verwerft in de ogen van de zoekmachines, enkele plekken krijgt, toebedeelt in de zoekresultaten en daarna niet meer te negeren is. Ook hiervoor zijn toepasbare technieken die vallen onder de noemer seo. En seo is erg makkelijk. Leer meer over zoekmachineoptimalisatie in dit artikel.

Een gids voor het opzetten van je website

Je website is in minder dan een half uur online. Toch is het slim om bij de vervolgstappen een gids te gebruiken, aangezien:

 • Je een sterke domeinnaam en hostingpakket besteld.
 • Welke plugins je ondersteunen en tegenwerken
 • Wat de ideale instellingen zijn
 • Waar je moet opletten tijdens het publiceren van blogs
 • Welke handelingen ervoor zorgen dat je artikelen een extra zetje krijgen
 • Hoe de snelheid op peil blijft

Kortom: met het uitvoeren van de instructies uit de gids, rolt je project direct in de goede richting.

 Reviews

Dat het e-book een uitstekende keuze is, blijkt eveneens uit de reviews. Want verschillende lezers zeggen verder te kunnen bouwen met hun business dankzij dit werk. Denk hierbij aan reacties over:

 • Het beginnen met geld verdienen
 • Beter begrijpen van seo
 • Direct een eigen website maken
 • De duidelijke uitleg van de auteur
 • Handige tips

Dus na je bestelling zet je continu een stap om een geoliede business op te bouwen die voor je rendement oplevert.

Bovendien is het geen standaard boekwerk, want je bereikt de maker gemakkelijk via de e-mail om bijvoorbeeld je vragen te stellen.

Een kenner over online marketing

Hoe zou je online marketing omschrijven?
Hoe zou je online marketing omschrijven?

Online marketing is een contentkanon dat je op elk moment ondersteunt om je doelgroep te bereiken. En je begrijpt door het lezen van dit hoofdstuk de kracht van dit middel. Zoals een post op Instagram of mails sturen.

Bovendien behoort storystelling ook tot online marketing zoals Nike doet met reclames.

Hiervoor tonen we het volgende spotje over Find Your Greatness

Omdat je getuige bent van uiteenlopende verhalen over een tocht naar grootste prestaties. En als je de toekomstige prestaties van je lezers beschrijft, vind je daardoor ook jouw grootheid. Of zoals Gary Vaynerchuk het zegt:

The best marketing strategy ever: CARE

Gary Vaynerchuk

Ongekende resultaten

Dit is het gevolg van starten met informatie en blijven bloggen, daardoor ervaar je veel vrijheid en breid je je passieve inkomen elke dag verder uit.

Wanneer leer je bloggen dankzij deze kans?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.