Geld verdienen met affiliate marketing: gebruik de 10 geboden

Geld verdienen met affiliate marketing: gebruik de 10 geboden

Inhoudsopgave

Geld verdienen met affiliate marketing is makkelijk, maar waarschijnlijk heb je een zetje in de rug nodig als je deze blog leest. Daarvoor hebben we de 10 geboden voor succes met affiliate marketing, waardoor je een inkomensstroom creëert.

Begin een website

Ja er zijn mogelijkheden om ook zonder een website geld te verdienen met affiliate marketing. Echter is een website de beste optie, aangezien je bouwt aan virtueel vastgoed dat met de jaren steeds waardevoller wordt. Vervolgens ben jezelf altijd de baas over het project zonder de kans om je werk te zien afglijden tot de categorie verwijderd.

Kies een specifieke niche

Het is een drukte als het gaat over geld verdienen met affiliate marketing, dus zul je een deel van de markt moeten kiezen om eenvoudiger een doelgroep aan te spreken en vervolgens commissies te verwelkomen. Lees hier de belangrijkste punten van een microniche en stel je daarbij de vragen:

  • Hoe kan ik nog meer de diepte ingaan?
  • Over welk onderwerp schrijven de anderen amper?
  • Waarover kan ik nog jarenlang vertellen?

Bovendien behaal door een gerichte keuze sneller resultaten, doordat je met minder concurrentie hoeft te dealen in de zoekresultaten.

Wees anders

Think Different. Het is de bekende slogan van Apple uit een reclamespotje. Maar het is een verzameling aan bewijsmateriaal om succes te boeken, namelijk wees anders. De voorbeelden spreken voor zich in het fragment. We pakken er twee mensen uit:

Albert Einstein

Wat doe je als iedere wetenschapper je afwijst? Dan zet je door natuurlijk. Echter, doen weinig mensen dat, maar Einstein nam weer plaats achter het bureau en formuleerde de volgende theorie, die de wereld zou veranderen. Alleen de rest moest het nog doorhebben.

Wat leer je van Einstein?
Wat leer je van Einstein?

Pablo Picasso

Continu nieuwe wegen inslaan, dat is het levensspoor van de Spaanse kunstenaar, aangezien hij altijd de oprichter van de moderne kunst blijft.

Geniet

Wees niet bang en geniet.

Epicurus

Voor de meeste beginners in dit vak begint het genieten nadat de teller van geld verdienen met affiliate marketing loopt. Een te eenzijdige blik, aangezien de werkzaamheden geweldig zijn, aangezien je blogs schept, bezig bent met je favoriete hersenspinsels en daardoor lever je waarde en daaruit volgen successen met een prijskaartje. Maar wanneer je dan pas glimlacht, verspeel je energie om verder te groeien. Geniet van het proces is overigens ook het advies van een grote marketeer uit Nederland. We komen straks terug bij hem. Of leer zijn cursus kennen in de onderstaande video:

Denk niet te lang na

Actie is de echte maat van intelligentie.

Napoleon Hill

Overdenken leidt tot uitstelgedrag en daardoor start je niet, met grote gevolgen, want als je vandaag overslaat, mis je een dag om een plekje te veroveren op mooie zoektermen, meer leren over het vakgebied, progressie te boeken en het ondernemen onder de knie te krijgen. Bekijk anders deze video over 15 redenen om in de huidige 24 uur te starten. Daarbij prikkelen een paar redenen je om, dus druk op play en kom in de werkhouding en help de wereld verder.

Maak afspraken

Om Picasso nog eens te bespreken, wist je dat hij een rotsvast ritme had, waardoor hij de productiviteit opschroefde richting topsnelheid. Hieruit blijkt dat routine de fundatie is van prestaties, omdat je direct de taken oppakt zonder de agenda te overpeinzen.

Daarnaast behoorde het dagelijkse ritueel van de allerbeste schilder tot de tegenpool, die de meeste mensen hanteren. Nathaniel Drew probeerde het schema een week uit en leerde bijzondere aspecten. Maak dus een schema voor jezelf en volg het als een militair die de vijand in de gaten houdt. Zelf sta ik om 5 uur op iedere dag.

Bouw een YouTube kanaal op

Een vraag aan jou: kijk of lees je meer met je ogen? Kijken toch? 😉

Dit doen miljoenen mensen ook, dus er liggen ongekende kansen voor je. Want ze willen meer informatie op doen, geïnspireerd raken, een oplossing vinden voor hun problemen, hun nieuwsgierigheid voeden.

En video’s maken is tegenwoordig erg simpel met Canva, omdat je aan de hand van diverse technieken een fragment samenstelt zonder te veel gedoe.

Hier is een uitleg voor beginners. Ga eens na hoeveel bereik beschikbaar is door een combinatie van film en tekst in twee verschillende algoritmes?

via GIPHY

Train je geduld

Oké, dit is een vreemd gebod in de huidige tijd, doordat we met een klik op onze smartphone alle benodigdheden in huis halen.

Toch is geduld belangrijk voor geld verdienen met affiliate marketing. Het duurt immers even voordat de doelgroep je website en kanaal vindt. Denken aan de lange termijn is hiervoor de ideale training. Je let dan op de aankomende dagen, maanden en jaren, in plaats van vandaag, hoe je dit doet? Ari Wallach bespreekt in een TedTalk 3 manieren hiervoor. En neem daarbij Tolstoy’s wijsheid in je op:

The two most powerful warriors are patience and time

Geef nooit op

Wanneer je besluit om geld verdienen met affiliate marketing in je leven te voegen, is er een vereiste: blijf doorgaan.

Je skill op dit gebied is namelijk een plantje dat groeit, eerst langzaam totdat het op een gegeven moment amper nog water hoeft en verder bloeit.

Helaas nemen de meeste starters de verhalen over grote bedragen aan als vaste waarheid, met teleurstellingen als gevolg. Ja, rijk worden met dit verdienmodel is absoluut mogelijk Hiervoor is het hoogste niveau een onontkoombaar, terwijl je eerst de beginners titel draagt en daarna wisselend op de ladder. Zoals met alles in het leven. De klimmers bereiken de laatste treden van de ladder.

Bestel de Affiliate Marketing Revolutie

Er is namelijk geen betere cursus om deze skill te leren. Bovendien zit daarbij levenslange toegang tot de updates. Kortom: Je bekleedt zo een plek in de club geld verdienen met affiliate marketing

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *