De beste Cash Cow Cursus: zo begin je meteen goed

De beste Cash Cow Cursus: zo begin je meteen goed

Inhoudsopgave

Door de beste Cash Cow Cursus te volgen, heb je de beste manier te pakken waarmee je dit verdienmodel omzet in een geldmachine. Met dit belangrijke gegeven zochten we uit bij welke kenner je je moet melden om op een succesvolle manier geld te verdienen met Youtube. We laten zien wat volgens ons de nummer 1 is.

Waarom kiezen jullie ervoor om een cursus te beschrijven?

We hadden inderdaad ook een overzicht kunnen maken van verschillende opties en deze blog daarna afsluiten met de beste Cash Cow Cursus. Alleen willen we dat je vandaag al meer kennis opdoet en daarmee de eerste stap zet op een gebied dat je veel kan opleveren. Daardoor kwamen we uit bij de Cash Cow Academy van Jeline Brands. Dat komt door deze voordelen.

Vaste speler voor de lange termijn

Je ziet helaas vaak dat een cursus in de loop van de tijd verdwijnt, omdat er bijvoorbeeld te weinig animo voor is, de maker zijn peilen ergens anders op richt of vanwege het ontbreken van een lange termijnvisie. Dit hebben we een aantal keer ervaren en weten dus hoe vervelend het is. Want je investeert in een cursus om een expert te worden en dan is de informatiebron waarvoor je hebt betaald ineens weg. De training van Jeline Brands zit echter anders in elkaar. Hiervoor tonen we een paar statistieken.

Jeline verdient al meer dan twee jaar een goedgelegde boterham met haar Cash Cow Channels en mag daardoor de titel dragen van autoriteit

Ze hielp al meer dan 1700 studenten om ook te beginnen met kijken naar YouTube als een bron van inkomsten. We laten daar straks voorbeelden van zien.

Jeline Brands is kortom de persoon om je door te laten scholen.

Daarnaast was Jeline Brands te gast in meerdere interviews.

Enkele op een rij:

Daarnaast heeft ze ook een eigen YouTube kanaal waarop ze onder andere haar strategieën deelt.

Kortom: deze succesvolle onlineondernemer gaat niet meer weg. En dat is goed ook, omdat ze zo veel mensen kan helpen om hun leven op een positieve manier te veranderen. En hopelijk zit je bij deze groep.

Meteen aan de slag

Je hoeft geen deskundige te zijn om kennis te hebben van bijvoorbeeld het opzetten van een YouTube kanaal om te kunnen beginnen. Je leert dat allemaal. Je leert namelijk iedere benodigde skill om succesvol te starten. En denk je nu: ik kan dit niet, want ik ben niet slim zeggen we: het maakt niet uit hoe slim je bent, iedereen kan hiermee beginnen, aangezien je een stappenplan gebruikt dat zijn waarde al heeft bewezen.

Bovendien heb je ook geen excuses om de beste cursus niet te volgen, aangezien je direct al een uitlegvideo kan bekijken en daarmee al je eerste ideeën bedenkt voor een onderwerp van een video. En ja er zit een behoorlijk prijskaartje aan de beste Cash Cow Cursus (namelijk 1.197), maar we komen straks terug op de voordelen daarvan.

Het enige Nederlandse aanbod

Even een vraagje tussendoor: hoe goed is je Engels? En nee we willen niet dezelfde taal spreken als je Engels docent, toch is het wel handig om deze vraag te beantwoorden. Anders moet je steeds Google translate gebruiken om te begrijpen wat een Amerikaanse expert bedoelt, terwijl Jeline het haast in Jip en Janneke taal uitlegt.

Bovendien mag je Engels nog zo goed zijn, je treft altijd termen waar je nog nooit hebt gehoord en dat zorgt weer voor een langere leercurve. Nee, dan is het toch erg fijn dat de beste Cash Cow Cursus ook nog eens in onze moedertaal is.

Slimme investering

Dagelijks trekt YouTube miljoenen bezoekers die lekker achterover gezakt gaan zitten kijken naar video’s. In eerste instanties maken adverteerders daar gebruik van door hun advertenties te tonen, maar jij bent dan de volgende winnaar, omdat je in bepaalde niches ongelofelijk veel kijkers kunt trekken en die leveren een inkomen op waarmee je een Porsche kan bekostigen.

Verder blijft dit platform groeien, want YouTube wordt ook steeds meer gebruikt als plek voor persoonlijke ontwikkeling en inspiratie voor hobbys.

YouTube is dus een tijdloos verdienmodel.

Je kunt altijd geld verdienen met YouTube
Je kunt altijd geld verdienen met YouTube

Resultaten van andere studenten

De resultaten van andere studenten moeten je motiveren om te beginnen.

Ze liggen aan het strand terwijl ze geld verdienen, verdienen 4.500 in twee dagen en starten al een tweede kanaal op omdat het zo goed gaat.

We zoomen straks verder in op de reviews. We willen alleen met de resultaten aangeven hoeveel potentie schuilt in dit verdienmodel. Je hoeft immers alleen goede content te publiceren en er komt vanzelf een bezoekersstroom op gang. Maak je overigens niet druk over de vraag: hoe maak ik goede content, dat licht Jeline toe.

Je gaat fantastische resultaten boeken
Je gaat fantastische resultaten boeken

Instagram

Jeline Brands is tevens echt een rolmodel, omdat ze aantoont hoe je in relatief korte tijd van nul naar the sky is the limit kan gaan.

Bekijk eens de onderstaande post:

Wellicht vind je auto’s helemaal niks. Probeer het dan als een inspiratiebron te zien. Want jij droomt wellicht van:

 • Een mooi huis
 • Een grote tuin met zwembad
 • Eigen gym

Zulke dingen lijken vaak onmogelijk. En dat is niet zo. De online verdienmodellen zijn tegenwoordig ongekend, dus kun je kiezen uit diverse opties. Bovendien besteed je met een Cash Cow Channel veel taken uit. Zo heb je meer tijd om te genieten van je zwembad.

Kortgezegd:

via GIPHY

Gratis bonussen

Niet liegen. Je bent ook harstikke gek op gratis bonussen. 😉

Je verandert nog net niet in een hamster van de Albert Heijn.

Wat overigens wel logisch zou zijn, aangezien de gratis bonussen erg aantrekkelijk zijn.

Ook deze tonen we aan je:

 • Toegang tot een community: hierdoor word je nog beter in dit vak
 • Groepscoaching: je leert ook, als je luistert naar de vragen van anderen. Een handige tip voor in het leven
 • Content maken: de basis van je business
 • Financiën: hoe het in elkaar zit met de belangdienst en boekhouding
 • Auteursrechten en strikes: je moet je natuurlijk wel aan bepaalde regels houden

De gratis bonussen hebben dus allemaal een toegevoegde waarde, die je direct kunt toepassen.

Verder vertellen we ook graag wat je krijgt als je besluit om te beginnen.

Je bekijkt de video’s

Je hebt levenslange toegang tot de video’s. Dus neem de tijd om de kennis te vergaren. Het is geen race. Jeline doet in de video’s samen met andere experts voor hoe ze een kanaal opbouwt en vervolgens geld verdient. Je kan tevens ook haar werkwijze uitschrijven, zo blijft de stof beter hangen in je hoofd.

Daarnaast zijn er ruim 100 video’s. Je mist hierdoor geen enkel aspect.

Je begint een YouTube kanaal

Goh. Wat een verrassing.

Toch bekleedt de beste Cash Cow Cursus deze rol. Want zoveel mensen beginnen nooit met een droom omdat er geen directe stok achter de deur is. En dat heb je wel als je deze training aankoop voor 1.197. Het klopt dat dit een pittig bedrag is.

Jeline kocht in haar begindagen een cursus van ruim 1000 dollar om het vak te leren. Het gaat erom of je bereid bent om te investeren.

Daarbij heb je dit bedrag weer snel terugverdient als je het slim aanpakt.

via GIPHY

De beginnersfase overslaan

Iedere beginnersfase zit vol met pieken en dalen vanwege het zelf moeten uitvinden hoe het werkt. Net zoals je pannenkoeken bakt. Maar wat als je de fase met gestuntel kan overslaan en meteen keiharde resultaten kan behalen?

Dan zeg je toch ja ik doe mee. Dat is ook de functie van de beste Cash Cow Cursus.

Jeline heeft de route van vallen en opstaan bewandeld en kan daardoor precies aangeven wat wel en niet werkt. Hierdoor hoef je niet meer uit te zoeken wat de ideale manier is. Die ken je immers al na een paar video’s.

Blauwdruk toepassen

De cursus van Jeline Brands draait om haar blauwdruk. Dat is een strategie waarmee ze haar kanalen opbouwt om abonnees te krijgen, views te genereren en hieruit een inkomen op te bouwen. Hiervoor past ze een paar technieken doet waarmee ze gemiddeld 1500 per video verdient. Even een kleine rekensom: bij 10 video’s schrijft ze 15.000 dollar bij.

Het grappige is dat jij dit ook gewoon kan doen. De enige taak die nu nog op je wacht is haar plannen zelf toepassen en dan volgen de resultaten vanzelf. Zo simpel is het. Dus je start met een Cash Cow Channel door alles zelf uit te vogelen of door de specialist te volgen? Welke heeft je voorkeur?

Je past het beste plan toe
Je past het beste plan toe

Case study

Jeline neemt je mee in een case study van een kanaal waarmee ze in ruim 4 maanden 150.000 meeverdiende. Even een vergelijking: een Haagse politicus moet daar een jaar voor debatteren.

Dit is dus een inkomstenstroom zonder je gezicht te laten zien of je stem te laten horen. Hiervoor doet ze het volgende:

 • Ze kiest een niche
 • Huurt anderen mensen in video’s voor haar te maken
 • Verzint daarbij een goede titel en thumbnail
 • En de rest volgt vanzelf

Dit is toch een fantastisch verdienmodel? Dat komt door deze twee fases.

Geld verdienen

Dit kan erg snel gebeuren omdat YouTube een ander algoritme heeft dan Google. Om te scoren in deze zoekmachine moet je namelijk eerst jezelf bewijzen door goede blogs te schrijven. Dit kan een paar maanden duren. Bij YouTube verschijnt je video al dezelfde dag bij de zoekresultaten. Zo bouw je vanaf het eerste uur na publicatie aan een bezoekersstroom en als dat is opgelopen tot vierduizend uur aan kijktijd, moet je voldoen aan de tweede criteria: 1000 abonnees. Dit is echter het punt waarop vele starters zich stukbijten. Toch bestaat er een eenvoudige methode om dit aantal aan te tikken, blijkt uit de onderstaande video.

Je moet alleen niet opgeven en blijven doorgaan.

Opschalen

Loopt je eerste kanaal goed? Waarom zet je dan geen volgende op. Je hoeft immers geen voorraad te onderhouden, klanten te bellen of huur te betalen.

Nee jij voorziet je kanaal alleen van nieuwe brandstof door een nieuwe video up te loaden. Dat is alleen jouw taak. En daarmee kun je dan 900 euro per dag verdienen.

En die enige taak kun je ook nog eens uitbesteden. Mooier bestaat toch niet? Daarom hebben Cash Cow Channels een gouden toekomst.

 Lange termijn

Denk eens 5 jaar voorruit.

Waar sta je dan met een kanaal?

Wat voor aantal views wil je dan behaald hebben?

Het aantal waaraan je nu denkt is te klein.

Haha echt waar.

Laat ons een voorbeeld. Check eens deze video van Alux:

De video is op het moment van schrijven door bijna 5 miljoen keer bekeken. Trekken we dit door naar de toekomstige 5 jaar staat de teller op 10 miljoen. De makers zijn ondertussen bezig het maken van nieuwe content. Dit principe geldt ook voor jou. Je bezit dus een dikke geldmachine waarmee je constant inkomsten verwelkomt. De bezoekersaantallen stijgen alleen maar. 

Reviews

Voor een recensie over de beste Cash Cow cursus laten we Jeline Brands zelf aan het woord in een interview met Omroep Flevoland. Dit is geen wij van wc-eend stunt. Ze spreekt jou immers aan.

Ze legt uit wat een Cash Cow Channel inhoudt, wat haar werkwijze is en hoe ze jou ook kan helpen in haar cursus. Daarnaast zie je op de schermen achter de presentator wat de statistieken zijn van haar cursus die we ook terugzien in de ervaringen op Trustpilot. Kortom: de resultaten tonen aan waarom je bij het juiste adres bent.

Conclusie: waarom dit de beste Cash Cow cursus is

We kunnen concluderen dat de Cash Cow Academy van Jeline Brands de plek is om je bij aan te melden.

Dat komt door deze voordelen:

 • Meteen beginnen na je betaling
 • Overnemen van de effectiefste strategieën
 •  Ondersteuning van een groep experts

Echter zijn er ook nadelen:

 • De prijs 1.197 kan buiten je budget liggen. Al verdien je dit snel terug
 • Je hebt doorzettingsvermogen nodig

We raden je daarom aan je in te schrijven, omdat er geen betere plek is in het Nederlandse taalgebied om jou dit vak te leren, waarmee je nog heel lang mag genieten van een passief inkomen.

We wensen je alvast veel plezier.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *