Cash Cow Channel opzetten: waarom je interesses belangrijk zijn

Cash Cow Channel opzetten: waarom je interesses belangrijk zijn

Inhoudsopgave

Een Cash Cow Channel opzetten behoort steeds meer tot de mogelijkheden om online geld te verdienen, maar hoe begin je met dit verdienmodel. We laten zien wat het belangrijkste ingrediënt is.

Waarom je interesses bepalen of een Cash Cow Channel opzetten een succes wordt

Je gaat aan de slag met je interesses zonder dat je ervoor betaald krijgt, denk hierbij aan boeken lezen, sporten en schilderen.

Dit doe je omdat je het leuk vindt. Je krijgt er energie van en zonder erover na te denken loop je naar de boekenkast, trek je je hardloopschoenen aan en zet je je penseel op het doek.

Toch heeft online geld verdienen een imago van het moet te veel geld en tijd kosten en het liefst ben ik al morgen miljonair.

Lieve vrienden en vriendinnen, we kunnen jullie nu al zeggen: dat gaat niet gebeuren. Ondernemen is namelijk keihard werken, tegenslagen verwerken, nieuwe plannen opstellen en opnieuw proberen. Dit deed Picasso met de kunst, Einstein in de wetenschap en Michael Jordan op het basketbal. Omdat het hun passie was en het daardoor niet uitmaakte of ze er geld mee verdiende of niet. Ze wisten: als ik doorga, is de beloning uiteindelijk ontzettend zoet. En dat is gebleken, kijkend naar hun plaats in de wereldgeschiedenis.

Waarom betrekken we deze namen erbij?

Omdat hetzelfde voor jou geldt: het zal niet makkelijk worden om duizenden euro’s per maand te verdienen zoals Jeline Brands, maar het kan wel, doordat je interesses erin liggen. Je zult dus dagelijks achter de computer kruipen, vanwege het bezig zijn met je passie. Vind je het moeilijk om je passie te vinden? Lees dan een deze blog

Daarnaast geef je ook nooit op, dankzij de enorme glimlach die ontstaat als je eraan denkt.

Toch kiezen de meeste beginners voor een ander pad wanneer ze besluiten om een Cash Cow Channel op te zetten. Dit resulteert zelden in een groot succes, Simon Sinek kan geweldig vertellen over de reden daarvan:

Bovendien prikt je doelgroep makkelijk door iemand heen die alleen de intentie heeft om kijktijd te genereren in plaats van waarde bieden. Zo klikken ze niet op de abonneerknop, waarmee het lastiger is te voldoen aan de voorwaarden voor het partnerprogramma.

Goed, je weet nu dat het potentiële succes na een Cash Cow channel opzetten, ligt in je interesses over te dragen. Hiervoor beschrijven we 3 manieren waardoor je passie een vast onderdeel is in je leven.

Zet een stip aan de horizon

Een idee gaat pas echt vliegen nadat je weet waar je heen wilt. Anders sla je voortdurend een onbekende richting in en dan begrijpt een bezoeker niet waar je content overgaat en is de kans om zich aan te melden bij de virtuele supportersschare al eigenlijk weg.

Het tegenovergestelde is ook waar: hoe duidelijker je bent, hoe sneller mensen zich in je video’s herkennen en meer willen weten.

Een voorbeeld:

Iemand is helemaal gek van geschiedenis en ziet een kanaal dat over allerlei onderwerpen publiceert. Wat gebeurt er? Degene raakt razend enthousiast en is direct een paar uur verder doordat hij video na video aanklikt.

Dit is niet het geval als een kanaal gaat over Mindset, mode en vakanties. (Hier zijn helaas voorbeelden zat van)

Werk op vaste momenten

 Een project moet voeding blijven krijgen om te groeien tot een autoriteit met miljoenen abonnees en awards van YouTube.

En je hoeft niet als Max Verstappen te vertrekken, een uurtje per dag is voldoende, zolang dat ritme een maand en jaar volhoudt, om daarna het om te draaien in jaren en een decennia.

Consistentie wint de race.

Kies voor de lange termijn

Op het begin is eigenlijk niets leuk, behalve dan een Cash Cow Channel opzetten. Je eerste video’s zijn nog niet denderend, zoals je eerste keer fietsen dat ook was. Kun je je dat nog herinneren? 😉

Toch komen de resultaten vanzelf dankzij een consistente en geduldige houding. Jeline Brands verteld dat ze een kanaal over geschiedenis meer de tijd moet geven.

Dit moet jij ook altijd doen, dan haal je er uiteindelijk een passief inkomen uit met meerdere getallen.

We raden je aan om de cursus te volgen van Jeline Brands (The Cash Cow Academy) aangezien er geen betere manier is om te beginnen.

Verder lezen over online geld verdienen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *