Business coach online: de beste begeleiding is op deze plek

Business coach online: de beste begeleiding is op deze plek

Inhoudsopgave

Als je een eigen onderneming start, komt er veel op je af, hierdoor kun je het overzicht verliezen, met mindere resultaten als gevolg. Om je door te verwijzen naar de beste business coach online gaat deze blog over het ideale platform daarvoor

Wat is het ideale platform?

Het ideale platform heet IMU+ en is erop gericht om ambitieuze mensen met het online ondernemen verder te helpen. We adviseren je ook om voor een online verdienmodel te kiezen, de mogelijkheden zijn dan onbeperkt. En om je inspireren hebben de eigenaren een vraag voor je, druk op de onderstaande knop om de vraag te lezen.

Experts

Waarschijnlijk rijst nu de vraag bij je op: wie zijn de mensen achter het platform? Een terechte vraag. Dat zijn Martijn van Tongeren en Tonny Loorbach, twee internetondernemers die meerdere succesvolle bedrijven en nu met een volgend project met maandelijks abonnement van 60,00 jou willen helpen om een hele lekkere boterham te verdienen op het internet. Dat doen ze onder andere door live lessen te geven over de fundamenten voor een succesvolle online-business en hierdoor concluderen we: deze combinatie is al de perfecte business coach online, want het is met de aankomende punten een compleet plaatje:

Andere deskundigen

Het onlinegebied is tegenwoordig erg breed, er bestaat immers een diverse lijst aan specialiteiten. Daarnaast voegt elk expertise iets toe aan jouw verkoopstrategie. Denk hierbij aan video’s maken, funnels opzetten, E-commerce, Pinterest, copywriting en zoekmachine optimalisatie. Als je al deze punten met elkaar combineert, staat er een organisatie die verder groeit zonder dat je meer hoeft te werken. Anders gezegd je bouwt aan een passief inkomen. Je leert dus steeds over een ander aspect, zo is kiezen voor een business coach online kiezen geen seconde saai.

Opnames

Bijeenkomsten vormen het hart van de IMU+, helaas ben je ook waarschijnlijk op zoek naar een business coach online om je tijd effectiever in te delen. Goed nieuws: alle trainingsmomenten worden opgenomen, zodat je ze op ieder moment kunt terugkijken. Dit is een waardevolle tool, aangezien herhaling je continu meer inzichten brengt. Verder organiseert een kenner met video de opname, dus na duizend keer kijken leer je nog steeds bij. Dat is volgens ons ook de reden om jezelf in te schrijven bij IMU+, geen ander alternatief bezorgd meer waarde.

Websites bespreken

Wie een website slim inricht, regelmatig blogt en er een producten op plaatst zoals met affiliate marketing creëert een geldmachine, dat komt doordat je je doelgroep als geen ander begrijpt en vervolgens makkelijk producten verkoopt. Oké, we snappen dat dit nu heel abstract klinkt, toch is het doodeenvoudig. Echt waar. Om dit te bewijzen, nodigen we je uit om de website reviews bij te wonen waarin vakmensen uitleggen wat er goed gaat op een domein en wat er zou verbeteren moeten worden om het aantal conversies omhoog te boosten. Dit soort kennis vind je overigens nergens anders. Vergelijk het met een blauwdruk die je een-op-een kopieert.

  Netwerk

You can have everything in life you want if you will just help enough other people get what they want.

Zig Ziglar

Het grootse pluspunt om jezelf aan te melden voor de IMU: het ontmoeten van mensen die soms net als jij zoeken naar een business coach online, tot een hogere categorie behoren of een miljoenenomzet draaien. Hieruit groeit een schitterende samenwerking, doordat iedereen elkaar kan helpen met een vraagstuk, daarnaast sta je er niet meer alleen voor en dat is het perfecte punt om voortdurend vragen te stellen aan ervaringsdeskundigen. Zo zoek je daarna zelfstandigen op uit je eigen omgeving, sluit je je aan mastermind groepen en accepteer je diverse uitdagingen.

Gratis tools

De kosten waren nog maar kort aanbod geweest, daarom bespreken we dit onderwerp graag aan de hand van een kostenbesparing. Het kost 60,00 per maand om je te voegen bij IMU+. Te duur is een begrijpelijke reactie. Daarentegen ontvang je een met een lidmaatschap vele prijzige tools gratis, zoals: het opbouwen van webinars, het maximale rendement halen uit een funnel, een meester worden in SEO en knallen met content marketing. Daarnaast zit je op de eerste rij bij:

De Academy

Dit is een geschermd deel waarvoor alleen leden van de IMU+ toegang tot krijgen. In het interne opleidingscentrum volg je verschillende diepte cursussen om je tactiek continu uit te breiden, zo stijgen je bezoekersaantal drastisch terwijl je alleen de informatie toepaste. Makkelijker wordt het niet. 😉

Wat wil je leren in de IMU+ Academy?
Wat wil je leren in de IMU+ Academy?

Daarbij zijn er maandelijks nieuwe cursussen, kortom: je meesterschap is onderweg. Hiermee zit je vanzelf op hetzelfde niveau als de dames uit het interview in de onderstaande video:

Ervaringen van anderen

De ervaring laten ons zien dat dit de beste keuze is om je vraag over een business coach online te voltooien. Dat blijkt uit dit resultaat:

Ik ben in 1 jaar van 0 naar 100.000 gegaan dankzij mijn lidmaatschap bij de IMU+

Ervaring van een succesvolle klant

Je blijft dus geen kleine speler na je inschrijving.

Conclusie

Wanneer je erover nadenkt om een business coach in te schakelen, adviseren we je om je aan te sluiten bij de IMU+, de leerwinst die je vergaart, is ongekend en stimuleert je bedrijf richting een hoger level.

Volg de lessen van de beste trainers, het gaat je veel opleveren

Begin dus klein en eindig groot en laat de vraag het vuur in je aanwakkeren.

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *