Beginnen met affiliate marketing: gebruik deze quotes als gids voor succes

Beginnen met affiliate marketing: gebruik deze quotes als gids voor succes

Inhoudsopgave

Beginnen met affiliate marketing, voor een start die je succes gaat opleveren, hebben we 14 citaten uitgezocht van personen waarmee je op elk moment de juiste richting weet.

Wil je direct goed starten met affiliate marketing

De Affiliate Marketing Revolutie is daarvoor het ideale startpunt. Omdat een expert zijn strategie toelicht aan de hand van video’s. Kortom: je ligt een gespreid bedje.

Begin

Begin langzaam, maar hou vol waarmee je begonnen bent.

Bias van Priëne

“Iedereen kan ergens mee beginnen, maar weinig mensen zetten doorhet zijn de treffende woorden van Jack Meijaard in zijn eigen podcast. Daaruit blijkt dat het grote gros dat de Affiliate Marketing revolutie bestelt er niet in slaagt om een passief inkomen op te bouwen. En de oorzaak daarvan zit in het te snel willen beginnen en weer stoppen. De woorden van de Griekse Filosoof herinneren er ons aan om met een marathoninstelling te beginnen met dit verdienmodel.

Hoe kan ik langzaam van start gaan?

Helaas zitten de meeste starters met dollartekens in hun ogen omdat ze de verhalen kennen over duizenden euro’s per maand verdienen met alleen een paar uur werken per week. En ja dat is mogelijk, maar vergeet daarbij niet dat de super affiliates die dat bedrag aantikken jarenlang leerde, fouten maakte, stukken herschreven, nieuwe websites opstarten om daarna het eindniveau te bereiken.

In je denkwijze zit de kracht van langzaamheid. Dat betekent dat je focust op de toekomst in plaats van onmiddellijk commissies verwelkomen. Later bespreken de karaktertrekken om dit denkpatroon aan te nemen.

Een leertip:

The School of Life illustreert in een video hoe je een business begint en daarmee succesvol wordt. Daarbij selecteren ze een aantal eenvoudige principes. En daaruit blijkt dat het advies is van de makers om een bedrijf op te richten waarvoor je ook gratis je bed uitkomt. Vind je zo’n idee? Dan is de kans erg groot dat de Quote 500 je een plekje toebedeelt op hun lijst. 😉 Daarnaast leer je dat een business starten vrij gemakkelijk is bij het vasthouden aan enkele gewoontes. 

Beginnen met affiliate marketing: hoe pas je het toe?
Beginnen met affiliate marketing: hoe pas je het toe?

Verlangen

Het beginpunt van alle prestaties is verlangen.

Napoleon Hill

Verlangen is de motor waarvoor je nooit extra brandstof moet aanschaffen. Dat komt doordat je van binnenuit een drang voelt om continu aan je dromen te werken. Een logische redenatie. Toch lukt het weinig mensen om een verlangen om te buigen in een rotsvaste houding waarmee obstakels verdwijnen.

De samensteller van het citaat geeft in de onderstaande video over de werking van het verlangen.

Daarbij combineren we verlangen met beginnen met affiliate marketing door tips te delen.

 • Pak pen en papier en schrijf je verlangen tot in detail uit
 • Denk constant aan je verlangen
 • Maak je een affiliate website waarin een persoonlijk tintje zit? Zet je verlangen op de Over ons pagina. Zo krijg je er reacties op en daardoor wordt het verlangen sterker.
 • Geef het verlangen een reden en daarvoor stelden we een lijst samen

De redenen:

 • Ik wil financieel onafhankelijk zijn
 • Jarenlang de wereld rondreizen en ondertussen aan m’n online business werken
 • Beginnen met affiliate marketing om aan de slag te gaan met m’n ideeën

Of vind een reden voor je verlangen in de verhalen van beroemde kunstenaars, ondernemers, schrijvers, sporters, acteurs en politici. Aangezien hun verhalen je laten zien dat alles mogelijk is, mits je verlangen groot genoeg is.

Daartegen we adviseren we ook: mocht je te lang nadenken over de aandrift? Dan is het beter om te beginnen met affiliate marketing over te slaan. In deze journey tref je namelijk regelmatig tegenslagen, obstakels, baalmomenten en frustraties. En wanneer een ambitie tijdens zulke situaties voorgoed verdwijnt, sluit je tegelijkertijd het hoofdstuk af. Dus vraag aan je innerlijke bron: wat is het verlangen en bij een direct een uitgebreid antwoord, rolt de weg uit zichzelf uit op weg naar de plek waar jouw drang over peinst.

Leertip:

In zijn boek Think and Grow Rich legt Napoleon Hill het begrip verlangen uit aan de hand van voorbeelden. Dus schaf het boek aan voor meer verlangen om te beginnen met affiliate marketing.

Voorbeeld van verlangen met affiliate marketing

Jarenlang werken aan een website om uiteindelijk in je slaap verkopen te draaien, wie dat eens meemaakt, behaald een bepaald punt in deze business: de tent loopt. Vervolgens bouw je de nachtelijke verkopen richting een constante stroom op ieder moment. Daardoor snijd je een origineel gespreksonderwerp aan tijdens een verjaardag bij een melding op je smartphone.

Consistentie

The rarest of all human qualities is consistency

Jeremy Bentham

Je gedrag is zeldzaam wanneer consistentie de boventoon voert, want zet 9 andere marketeers die ook beginnen met affiliate marketing bij je in de ruimte en een daarvan slaagt erin om consistentie te vertalen in het dagelijks leven, zoals anderen avonden in het dashboard van Netflix doorbrengen.

Met andere woorden: je hebt een keuze om op ieder moment het project uit de la te halen en een stuk te gaan tikken. Het probleem van vandaag de dag is dat vrijwel niemand instaat is om consistent te blijven bij een leegte aan resultaten. Immers meten we ons succes af aan de geboekte resultaten en bij uitblijven daarvan nemen we afscheid van het doel. Stel dat Albert Einstein zo had gedacht na de eerste afwijzingen op zijn theorieën. De wereld zou dan nu nog steeds in het duister tasten over het thema relativiteit. Bekijk in deze uitlegvideo hoe je uitmuntend consistent wordt.

Leertip:

Simon Sinek verklaard in een videofragment waarom het belangrijk is om consistentie te verkiezen boven intensiteit.

Hoe kan ik consistent blijven met affiliate marketing?

Consistentie ontstaat bij het vandaag beginnen met affiliate marketing. Anders gezegd: regel nu een domeinnaam en de hosting, creëer een aantal stukken, noteer een vast moment telkens weer waarop je bouwt aan je online-business, kom deze afspraken na, zeg afspraken die niet bijdragen aan het consistente plan af (zoals een feestje). Zo levert je keuze voor duurzaamheid een houding op waarmee je automatisch handelt.

Voorbeeld van consistentie met affiliate marketing

Laten we hiervoor een fictief persoon met de naam Mees nemen.

Mees spreekt met zichzelf af om eens in de week een artikel te publiceren op zijn website over crypto. Om aan de afspraak te voldoen, tikt Mees iedere avond ongeveer 300 woorden voor het slapen. En op de zondagavond scant hij het geschreven stuk na op fouten en verbeteringen. Na 3 jaar besteed de website-eigenaar dit takenpakket uit omdat hij meer dan 5 duizend euro per maand verdiend. Begrijp je nu de kracht van consistentie?

Hoe word je consistent?
Hoe word je consistent?

Geduld

Het genie is slechts een buitengewoon vermogen tot geduld.

Georges-Louis Leclerc de Buffon

Geduld is bovendien de motor achter het succes bij een besluit om te beginnen met affiliate marketing.

Het is ook een paradoxaal gegeven in deze wereld, aangezien elk mens direct online geld wilt verdienen, maar daarvoor niet bereid is om verder te kijken dan de korte termijn. En daardoor bekleed geduld de functie van een coach die herhalend zegt: het komt goed.

Dus zul je op zoek moeten naar een manier om geduld te vinden op de momenten dat je het liefst vaarwel zegt tegen je website. Gebruik dit stappenplan om nooit meer je druk te maken over tijdelijke gebeurtenissen:

 • Schrijf de reden voor je ongeduld op
 • Verlaat je website voor de rest van de dag
 • Wees je ervan bewust dat iedere aspect tijdelijk is
 • Doe in plaats van denken
 • Verdiep je in mindfulness
 • Toch is de beste remedie om geduldige houding aan te nemen, de plek waar je over droomt in je gedachtegang te houden, zoals je ook een steentje in je schoen continu voelt.

Leertip:

In 8 stappen een geduldig mens, je zet hierin de eerste stappen daarvoor.

Een voorbeeld van geduld met affiliate marketing

Je blogs worden amper door Google opgenomen in de zoekresultaten en je zucht en zegt: dit wordt helemaal niets. Daarna bekijk je een video van onder andere Jacko Meijaard en besef je: ik moet geduld bewaren. Dit verdienmodel gaat pas draaien na consistente arbeid van een langere tijd. Hierom volg ik een cursus om m’n geduld te versterken.

Waar vind je het geduld om te beginnen met affiliate marketing?
Waar vind je het geduld om te beginnen met affiliate marketing?

Dromen

Dromen worden werkelijkheden voor hen die sterk genoeg zijn om erin te geloven.

George Bernard Shaw

De Ierse toneelschrijver geeft je een advies voor de rest van je leven mee: geloof op een praktische manier in je droom. Dat betekent dat je telkens van start gaat om een stapje dichterbij het streefpunt te komen.

Daardoor verlaat je de groep eeuwige denkers. Uiteraard is het ook niet zo gek dat de uitspraak slaat op een klein groepje. Vrijwel niemand trekt door donkere dagen waarin ieder aspect tegenzit, er nul support is en de uitzichtloosheid standaard lijkt geworden.

De personen voor wie de dromen omkeren naar de realiteit bleven uitzicht houden op het mikpunt ver in de verte. En zolang ze continu daar naartoe renden, zwommen of wandelden, kwamen ze naderbij. Met als gevolg dat hun droom op een gegeven moment makkelijk te pakken was als een koekje uit de koektrommel.

Leertip

Wat zijn je dromen en hoe start je ermee? Het antwoord ligt wederom in handen van een van de stemmen achter The School of Life.

Voorbeeld van dromen met affiliate marketing

Dromen kennen een vast plekje in je gedachtegang. Eerst als een denkpatroon dat af en toe passeert tot dat je opmerkt dat je er alleen maar aan denkt. Hieruit volgt de conclusie: ik ben hard op weg om m’n droom te realiseren. Een mens is namelijk dat waar zijn gedachten continu zich begeven.

Dapper

Wees dapper en neem risico’s. Niets kan ervaring vervangen.

Paulo Coelho

Gaandeweg ons leven bewandelen we twee routes:

De eerste is de traditionele weg. Hiervoor is een diploma, relatie en een vaste baan een vereiste. Weinig bijzonders. Je ontvangt namelijk iedere maand hetzelfde salaris, ontmoet jaar in en uit soortgelijke personen en komt daardoor niet veel verder.

Het tweede pad leg jezelf aan, omdat je een risico neemt. Zo beïnvloed je ook meer wat voor salaris je binnenkrijgt, welke personen je treft in het dagelijks leven en waar je over 5 jaar staat. De beste route volgens ons.

Daarnaast schrijft Coelho over de werking van ervaring. En daarvoor stelden we een overzicht samen met positieve punten als gevolg op een negatieve ervaring na het beginnen met affiliate marketing:

SituatieLeerpunten
Amper bezoekers na enkele maandenGeduldig doorbouwen
De eerste commissies worden teruggedraaidEen teken dat het loopt, maar dat wellicht een ander product beter verkoopt.
Je site gaat offline door een tijd bij het hostingbedrijfOverstappen richting een kersvers hostingbedrijf
De bezoekers klikken te weinig op je linksTijd om de plekken van je buttons te analyseren
Je voelt steeds minder motivatieAfvragen of je in de juiste niche zit
Je content groeit amper richting de hoogste plekken in de zoekmachinesHerschrijf oude artikelen

Leertip:

Om te beginnen met affiliate marketing vergt een dappere actie. Het YouTube Kanaal Einzelgänger toont wat dapperheid precies inhoudt

Kortom: er is altijd een leerpunt te vinden

Voorbeeld van dapperheid met affiliate marketing

Je direct inschrijven bij Kamer van Koophandel. Je bent immers aan het bouwen aan het volwaardig bedrijf toch?

Langzaam is geen ramp

Never Discourage Anyone Who Continually Makes Progress No Matter How Slow

Plato

In onze zoektocht voor de ideale quotes stuitte we op deze uitspraak die ons liet nadenken over onze ontmoedigingen.

We oordelen constant over onze eigen prestaties. Bijvoorbeeld: wat gaat het weer slecht en dit is niet goed genoeg en daarmee onderdrukken we keer op keer de groeikansen.

Zouden we daarentegen concluderen dat we progressie boeken en dat het altijd voldoende is zolang we actief zijn, komen we in een positieve gemoedstoestand.

 Hiervoor moeten we onszelf op een positieve beoordelingen

Denk hierbij aan:

 • De goede punten belichten
 • Letten op ontwikkeling in plaats van resultaten
 • Stoppen met klagen
 • Lachen

Jacqueline Way licht theorieën toe om geen dag zonder een glimlach over te slaan.

Opgeven

Onze grootste zwakheid ligt in opgeven. De meeste zekere manier om te slagen is om het nog een keer te proberen.

Thomas Alva Edison

Om het leven van Edinson te typeren, voegen we er nog een quote in van Napoleon Hill toe:

Edison mislukte 10.000 keer voordat hij het elektrische licht maakte. Wees niet ontmoedigd als u een paar keer faalt.

Napoleon Hill

Kun je het je voorstellen om tienduizend keer om te falen voordat je succes krijgt na het beginnen met affiliate marketing?

Het is overigens de perfecte manier

Tegenslagen scheiden de doorzetters van de opgevers in een seconde. Dat komt doordat de doorzetters hun website openen, zoeken naar de ideale producten op onder andere Bol.com en in actie komen. Echter, speuren de opgevers hun gedachten af voor een reden om het gefaalde probeersel te vergeten.

De doorzetters kweken dankzij tegenslagen:

 • Meer doorzettingsvermogen
 • Een sterker verlangen
 • Ritme

En een rotsvast geloof in hun droom

Leertip:

Als de gefaalde testen van Elon Musk hem lieten doorzetten, ken je deze kracht ook. Haal daarom inspiratie uit zijn woorden.

Vriendschap

Je beste vriend is diegene die het beste wat er in jou zit, naar boven haalt.

Henry Ford

Een echte vriendschap telt twee personen die verschillen kennen en toch elkaars activiteiten stimuleren ten alle tijden. Het aparte is dat vriendschap automatisch ontstaat en vaak door suddert, omdat het eenmaal een vriendschap is.

Toch veranderen we elk jaar. Kijk daarvoor maar naar de beste voornemens 😉

En door een verandering, wijzingen ook de gesprekken in een vriendschap. Denk hierbij aan iemand die het succes van een vriend niet gunt en daarom vervelende opmerkingen maakt puur uit jaloezie. Zo’n persoon is geen deelgenoot in het leven van een persoon die boekt. Helaas tellen vriendschappen vaak dezelfde moeilijkheidsgraad als de vastgeroeste ketting van een fiets om nieuw leven in te blazen met een verwijdering.

Daarentegen juicht een echte vriend het succes toe en zit daarmee in de groei mindset ruimte. Dat betekent de prestaties van een ander zien als een inspiratiebron in plaats van een bedreiging. Neem een groei mindset aan in deze video.

Voorbeeld van een vriend die je moet hebben als affiliate marketeer

Geen negativiteit, de vriend luistert aandachtig naar je verhalen, stelt vragen over de blogs die je schrijft, hoe je consistentie bewaart en op wat manier je successen viert en baalt van tegenslagen.

Dit is een echte vriend.

Maar een actie onderneemt deze vriend nooit. Namelijk affiliate marketing uit je hoofd praten, aangezien hij gelooft dat het een onrealistisch verdienmodel is en waarmee je geen enkele cent verdient. Geeft een vriend van je zulke adviezen? Meteen afscheid nemen, want je zoekt personen om je heen die je omhoogstuwen op weg naar bijvoorbeeld een full time inkomen.  

Wie is jouw beste vriend?
Wie is jouw beste vriend?

Er vol voor gaan

If you’re going to try, go all the way.

Charles Bukowski

Er half voor gaan levert vaak halve resultaten op. Daarom is het belangrijk om het gaspenpaal stevig in te trappen in deze loopbaan.

Als een onderzoeker onderzoekt waarom zoveel beginners binnen een enkele maanden a een jaar weer afhaken, is het antwoord duidelijk. Namelijk deels werken aan je website. Vergelijk dit met het maken van een taart. Wat gebeurt er als een chef elke dag een ingrediënt toevoegt aan het recept? De kwaliteit van de taart gaat er per dag op achteruit. Toch is dit geval te vergelijken met verschillende marketeers die eens in de maand een blog opstellen in de hoop om een commissie te scoren.

De resultaten hiervan zijn op de lange termijn altijd tegenvallend. Wellicht rollen er enkele sales uit dankzij een toevallige zoekterm van een bezoeker. Verder verdwijnt het artikel op de achterste rijen in de zoekmachines. Dat blijkt uit een blog waarin Edward Hendriks de opbrengsten toelicht van een overstap van wekelijks naar maandelijks bloggen.

Motivatietip

Luister naar dit audiofragment om te horen hoe de auteur van de quote het principe go all the way vertaald naar het dagelijks leven.

Ga je er vol voor?
Ga je er vol voor?

Inspiratie

Inspiratie bestaat, maar zij kan ons pas vinden als we werken.

Pablo Picasso

Inspiratie is de motor in de contentstrategie, aangezien je keer op keer een vers onderwerp moet vinden voor een tekst. En ja nu horen we je zeggen: daarvoor gebruik je toch een zoekwoordentool?

Klopt. Maar een zoekwoordentool is niets meer dan een routeplanner. De bestemming bereik je op eigen kracht. En wat als je na het achterhalen van een interessant zoekwoord waar ook nog volume opzit hebt gevonden je amper inspiratie voelt om de eerste woorden te typen?

Dan sta je met een routeplanner en zonder vervoersmiddel.

Inspiratie is een hobby waarvan je zielsveel houdt. Denk maar eens aan het moment van je eerste winst eerste winst met een favoriete hobby. Het was de aanzet voor een andere kijk op het leven. Bovendien gaat het zo met alles:

 • Een Herman Broodfan luister zijn nummers en koopt een kunstwerk van de kunstenaar.
 • Feyenoorders bezoeken De Kuip zo vaak mogelijk en eren het standbeeld van Coen Moulijn
 • En mensen die geïnspireerd raken door de sporen van Pablo Picasso stappen een museum binnen waar de kunst hangt van de grootmeester

Leertip

Bewandel een van deze zeven wegen om inspiratie te genereren

Een voorbeeld van inspiratie met affiliate marketing

Een obsessie, dat is het beste woord voor een affiliate marketeer die geen inspiratie te kort komt. Dat komt doordat de inspiratie voortvloeit uit een nieuwsgierige houding, waardoor er voluit wordt gelezen, geluisterd en onderzocht. De uitkomsten daarvan gebruikt de onderzoeker om te scheppen op papier. Hiervoor bekijkt hij iedere ochtend een lijstje waarop zijn favoriete auteurs, podcasts en blogs staan. Kortom: de beste inspiratiebronnen.

Hoe ga je aan de slag met het citaat van Picasso om inspiratie op te zoeken?

Nieuwe wegen

 Als je wilt slagen moet je nieuwe wegen inslaan, in plaats van reizen langs de versleten paden van het gewone succes.

John D. Rockefeller

De leukste quote, aangezien het grote gros van de affiliate marketeers copy kings en queens zijn. Volgens ons komt dat door de resultaten op een zoekterm die allemaal op elkaar lijken en daardoor slaat degene die het googelde dezelfde weg in. En dat is jammer, omdat je amper een plekje claimt in de zoekresultaten met soortgelijke content. Je wordt toch ook niet meer blij van een chocoladewinkel in Amsterdam als je al langs vele dezelfde winkels bent gelopen? Zo redeneert Google ook. Dus er zit niets anders op.

Leertip

Omarm het creatieve denkproces in een video van Sprouts door te letten op andere punten

Een voorbeeld van nieuwe wegen met affiliate marketing

De concurrentie amper in de gaten houden en volledig je eigen plan uitvoeren is een optie al vergt hiervoor enige creatieve vaardigheid. Een tweede optie bestaat uit vragen nalopen. Denk hierbij aan:

 • Welke invalshoeken zijn nog onbeschreven?
 • Aan welke invalshoek zit ik te denken?
 • Op wat voor manier vlieg ik dit onderwerp

Door jezelf constant vragen te stellen, beland je vanzelf op braakliggend terrein. Zeg maar hallo grote kansen in Google. Of laat je blogs schrijven als de inspiratie achterblijft.

Eenzaamheid

Geheel zichzelf zijn mag men slechts, zolang men alleen is; wie dus niet van de eenzaamheid houdt, houdt ook niet van de vrijheid, want slechts wanneer men alleen is, is men vrij.

Arthur Schopenhauer

Als eenzaamheid je grootste vijand is, vermijd dan de term: beginnen met affiliate marketing. Het is namelijk een vak waarin vrijheid en eenzaamheid in elkaar opgaan. Zo koop je vandaag twee tickets voor een vlucht naar een Grieks eiland en morgen zit je op het strand te genieten van de zon en de uitstekende internetverbinding. Alleen is het aannemelijk dat je omgeving werkt voor een bedrijf dus, vertrek je alleen richting het Zuid-Europese land. Hierdoor zijn er twee scenario’s mogelijk: je geniet van de eenzaamheid of je duikt in de menigte.

Hierbij sluiten we dit blog af met een advies: wees ervan bewust dat je met deze route ook kiest voor eenzaamheid.

Hoe begroet je eenzaamheid en vrijheid?
Hoe begroet je eenzaamheid en vrijheid?

Een goede beginperiode zorgt voor een passief inkomen

De bovenstaande zin is de kern van de Affiliate Marketing Revolutie, omdat je stapsgewijs bouwt aan een business die voor jou een inkomen genereert en je bepaalt waar het plafond zit. En hierbij helpt een expert.

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *