Affiliate website: waarom je mindset het succes bepaalt

Affiliate website: waarom je mindset het succes bepaalt

Table of Contents

Een affiliate website beginnen is tegenwoordig niet meer moeilijk. Toch lukt het maar weinig starters om een project te tillen naar een geslaagd niveau vanwege een mindset die tot stoppen leidt. We geven je 10 tips om een mindset te kweken waar zelfs Michael Jordan u tegen zegt.

Wil je weten hoe je een succesvolle affiliate website bouwt?

Volg de instructies van de Affiliate Marketing Revolutie om de fundatie te leggen voor een passief inkomen om vervolgens continu verder te groeien. En dat is bovendien ook een goede leerschool om je denkwijze te veranderen.

Train de basis

Hoe leer je voor een tentamen, laat je een zaadje uitgroeien tot een boom en behaal je je rijbewijs?

Door discipline.

En discipline is simpelweg iedere dag dezelfde keuzes maken. Denk hierbij aan vroeg opstaan, bewegen en gezond eten.

Met andere woorden: zeg continu tegen jezelf: ik houd vast aan de gewoonte van discipline, want hierdoor bereik ik mijn doel. Leer in de onderstaande video van Marcus Aurelius hoe je zelfdiscipline aanleert. Maar het belangrijkste is dat je daarna van start gaat met een gedisciplineerde houding, anders blijven je regels een hersenspinsel.

Maak er geen wedstrijd van

Beginners houden de ontwikkeling van hun en andermans affiliate website haarscherp in de gaten. Dat komt doordat de meesten de eerste commissies verwelkomen in de eerste maanden. En dat moet niet het doel zijn, omdat er veel meer tijd is dan de beginperiode.

Vaak zien we de vroege vogels met commissies op de lange termijn afhaken, omdat ze het gevoel van doorzetten onprettig vinden en willen terugvallen op de sales.

Maar wat als je een paar jaar werkt aan een plan? Ligt er dan een groter of kleiner fundament om op voort te borduren?

Hierdoor breid je deze plek continu uit tot een bolwerk in Google. Vergeet de eerste snelle verkopen en droom van de toekomst waarin je dagelijkse resultaten plukt.

Moeilijkheden vormen je karakter

Welke moeilijke taak ga je vandaag uitvoeren?
Welke moeilijke taak ga je vandaag uitvoeren?

Waar in het verleden stoicijnen juichten voor moeilijkheden, duiken een meerderheid nu daarvoor weg.

Draai dit om als je hetzelfde doet, aangezien moeilijkheden:

 • Je ontwikkeling brengen
 • Je kennis laten maken met volharding
 • De droom versterken
 • Opgeven de deur wijzen

Je hoeft alleen je rug te keren voor het gemak waarin Netflix, thuisbezorgen en inconsistentie schuilgaan.

When things do not go your way, remember that every challenge — every adversity — contains within it the seeds of opportunity and growth.

Roy T. Bennett

Wees trouw aan je doel

Helaas bestaan er naast een affiliate website uiteenlopende alternatieven om geld te verdienen, zoals dropshipping.

Daardoor zoeken personen te snel naar een nieuw verdienmodel in de hoop om in raptempo de bankrekening te spekken.

Juist door trouw te blijven aan een doel behoort het streven vroeg of laat tot jouw realiteit. Jelle Hermus schreef hierover een leerzame blog. Dus stel een doel waarvan je zeker weet dat geen enkele tegenslag je tegenhoudt om doorzettingsvermogen te tonen.

Doorzettingsvermogen is een goede vorm van koppigheid.

Anne Barratin

Train dagelijks

Dagelijks trainen is het vervolgstation van discipline, aangezien je beter in een bepaalde vaardigheid wordt als je constant in beweging komt. Daarbij helpt het ook om de dagelijkse oefeningen breder te trekken. Dat betekent oefenen om:

 • Vroeger op te staan
 • Langere blogs te creëren
 • Meer te lezen
 • Constanter te sporten

En deze kleine aspecten zorgen gezamenlijk voor een brandstof waardoor je na het geluid uit de wekker het ritueel oppakt en aanscherpt.

Haal bovendien inspiratie uit deze 6 gewoontes van succesvolle mensen en kies er een uit. Welke heb je gekozen? Zet je keuze in de reacties.

Veel mensen hebben een verkeerd idee over waar echt geluk uit bestaat. Het wordt niet bereikt door zelfvoldoening maar door trouw te zijn aan een waardig doel.

Helen Keller

Alles is progressie

Progressie betekent in de ogen van velen alleen vooruitgang, echter snijd je dan meerdere betekenissen weg.

 Want:

 • Een tegenslag brengt je kracht
 • Uitstelgedrag levert een moment van reflectie op
 • Verliezen voedt de motivatie voor de volgende wedstrijd
 • Fouten zeggen hoe het moet

Dus voor een affiliate website vind je overal progressie om bijvoorbeeld content te creëren of blogs te verbeteren.

Tip: let op progressie in plaats van perfectie

Op wat voor manier maak je progressie?
Op wat voor manier maak je progressie?

Doe het met plezier

Als je plezier vindt in het werken aan een affiliate website verdwijnt de druk. Dat komt doordat je geniet van de ideeën, de homepage wijzigen, de zoektocht voor de ideale producten om te promoten en de statistieken analyseren.

Denk je nu: hoe moet ik dit doen? Maak je geen zorgen, want je oefent deze skills tijdens de cursus waarin je leert om te starten met artikelen op onder andere Bol.com

Leer van Zack Friedman hoe je plezier ontdekt in werkzaamheden. Zo grijns je continu zonder grenzen achter je beeldscherm.

Baal kort

Helaas horen mislukkingen ook in het leven. Vervolgens kunnen we daardoor twee kanten op: balen op een stoel of actie ondernemen om de huidige situatie te wijzigen.

Uiteraard zeggen we: pak de tweede optie aan met beide handen

Aangezien:

 • Je groeit
 • Speurt naar kansen
 • De mislukking weer vergeet
 • Je vastbijt in een volgend project

De grootste reden voor een kort baalmoment is: dat je de consistentie behoudt. Als je namelijk een dag de affiliate website over slaat, volgen er snel weken, maanden en jaren. Met onvoldoende ritme voor een doorstart als gevolg. Een auto heeft immers ook brandstof nodig.

Denk aan Confucius

It does not matter how slowly you go as long as you do not stop

Confucius

Ten slotte geven we het advies om het bovenstaande citaat te gebruiken als ongeduld je gemoedstoestand overneemt, aangezien je eerst geduldig wacht op de eerste resultaten. En als je blijft doorgaan, zul je jouw doel bereiken.

De beste strategie om je doel te behalen

In de Affiliate Marketing Revolutie leer je het ideale stappenplan om je affiliate website om te toveren tot een succesnummer in de zoekmachines. Daarbij krijg je ook tips voor een ijzersterke mindset.

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.