Affiliate marketing uitbesteden: dit is de beste manier

Affiliate marketing uitbesteden: dit is de beste manier

Inhoudsopgave

Voor dit verdienmodel moet er een contentkanon in je zitten, anders is affiliate marketing uitbesteden een prachtig alternatief. In deze blog vertellen we hoe je ermee begint.

Wat is de beste manier

De beste manier zijn de tekstschrijvers van Writgo, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van sterke teksten. Dat betekent scoren in Google, waardoor er steeds meer gratis bezoekers om je website komen. Bovendien heeft Writgo ook abonnementen, waarmee je verzekerd bent van een consistente stroom aan content. Hiervoor betaal je een maandelijks bedrag van 240 euro. Daarbij krijg je ook een gratis proeftekst.

We gaan verder met de redenen om een abonnement af te sluiten:

Resultaten

Als je angstvallig tracht je resultaten te versnellen, vertraag je hun aankomst. Kalm evenwicht onthult de kortste route naar huis.

Alan Cohen

Als je een bouwvakker een opdracht geeft om een huis bouwen, zal hij een combinatie waarin je prachtig woont, en dat is ook de kern van affiliate marketing uitbesteden: een imperium neerzetten waaruit je een passief inkomen genereert.

Hiervoor hoef je alleen te investeren. Of zoals John D. Rockefeller concludeerde:

He who works all day, has no time to make money.

Met andere woorden: je laat geld voor je werken en daardoor verdien je uiteindelijk meer.

Kennis van zaken

Wie deze wereld betreedt, maakt veel fouten, geen ramp natuurlijk, maar is de oorzaak waardoor veel mensen stoppen. Door affiliate marketing uitbesteden, lanceer je jouw projecten. Dat komt doordat de schrijvers de voorwaarden om in de zoekmachines te ranken kennen. En daarbij zit snelheid. Hierdoor voel je sneller je omzet stijgen. Vergelijk met het een zeilschip, een ervaren schipper vaart meteen op de juiste koers, terwijl een onervaren collega eerst worstelt met de zeilen. Wat lijkt jou de prettigste wijze om te varen? šŸ˜‰

Niets doen

OkƩ, je moet natuurlijk wel betalen, maar voor de rest liggen de verantwoordelijkheden bij de ander. Daardoor heb je tijd over om bijvoorbeeld:

 • Af te spreken met vrienden
 • Hapje te eten in de stad
 • Lekker slapen
 • Maandenlang op vakantie gaan

Dit is bovendien de boodschap van het boek Een werkweek van 4 uur:

Schrap de taken waar een ander beter in is en creƫer daardoor ruimte voor wat je graag doet. Dit is een belangrijk boek om te lezen, want je leert hoe je de principes waar affiliate marketing uitbesteden ook toe behoren. Bekijk de samenvatting van het werk in de onderstaande video:

Gestage groei

Je schept een toekomst voor jezelf, want je plant allemaal zaadjes, die uiteindelijk schitterende bomen worden met heerlijke vruchten.

Verplaatst je gedachten naar een stuk grond, waarop je bomen kweekt, iedere dag geef je ruimschoots water en na een tijdje zijn de bomen sterk genoeg om verder te groeien, waardoor je:

 • Genieten van het heerlijke fruit
 • Daarvan onder andere taarten bereid
 • En het fruit verkoopt

Dit gebeurt alleen door het bijhouden van het stukje grond, zoals je ook een bezoekje brengt aan de kapper. Het verhaal van de Chinese bamboo bomen is hiervan een prachtige inspiratiebron.

ContinuĆÆteit

Met het afsluiten van een abonnement verplicht je de makers om op tijd te leveren. Je betaalt immers een vast bedrag ervoor. Hiermee kun je met een gerust hart uitslapen. Echter is het een feit dat meeste content creators hun teksten te laat aanleveren, een probleem, aangezien je consistentie wilt in je business.

 En het lijkt een simpel gegeven, maar het scheelt een hoop irritatie wanneer de afspraken worden nagekomen. Waarschijnlijk dacht je ook aan meerdere platforms voor affiliate marketing uitbesteden, onnodig, dat standpunt lichten we straks toe.

Gratis bezoekers

De kern van een onlineonderneming: dag en nacht gratis bezoekers ontvangen.

Hiervoor zet je geen deur open, kun je een serie kijken of sporten: de zaken lopen door.

Content is daarvoor het beste wapen en met de sterkste tekstschrijvers in je bereik slaan de blogs aan op je doelgroep. Hierdoor worden gratis bezoekers klanten, met als gevolg dat:

 • De commissies binnen stromen
 • Je websites steeds hogere plekken krijgen in de zoekmachines
 • Mensen de blogs delen op sociale media

Dat laatste komt doordat er waarde in zit en als dat helpt, praat iemand daarover in zijn of haar omgeving.

Hoeveel gratis bezoekers wil je krijgen op je website?

Proeftekst

We bespraken de proeftekst al. Toch is het een service, die dit bedrijf uniek maakt, omdat de overige aanbieders meteen vragen om een geldbedrag. Bovendien duurt het vaak lang om de ideale partner te vinden voor een paar jaar, terwijl dit team elke niche kent en daardoor er eenvoudig over schrijft. Denk hierbij aan crypto, sport, affiliate marketing en gezondheid. Kortom in een twee zinnen weten ze waar je website overgaat, wat voor soort content daarbij past en welke eisen daarvoor nodig zijn. Hierdoor voel je het enthousiasme opborrelen door de proeftekst. Een fantastische start dus.

Reviews

Uit de recensies van meerdere klanten blijkt dat:

 • De communicatie perfect is
 • Ze steeds vaker terugkomen
 • Te teksten altijd op tijd zijn
 • De zinnen uitstekend zijn
 • De afnemers positief zijn

Conclusie

Er bestaat geen betere manier voor affiliate marketing uitbesteden, doordat je project continu verder groeien naar een hoger niveau, terwijl je daalt naar een fijner niveau van nietsdoen. šŸ˜‰

Ontvang dus je gratis proeftekst, plaats het op je website en spot over een poosje hoeveel conversies je eruit haalt.

Een ding weten we zeker: de resultaten verrassen je in goede zin.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *