10 affiliate marketing tips om van je droom een succes te maken

10 affiliate marketing tips om van je droom een succes te maken

Inhoudsopgave

Als je aan iedere marketeer vraagt om affiliate marketing tips krijg je een uniek antwoord. Hierop sluiten we aan met 10 adviezen om meer uit je project(en) te halen.

Volg je passie

Oké, we trappen met een cliché als eerste van de affiliate marketing tips. Daarentegen is passie de startmotor van ieder succes, aangezien je met ongemakkelijke situaties moet kunnen omgaan waarbij en daarbij inhaken in plaats van afhaken. En passie is daarop het automatische antwoord. Of zoals Wayne Dyer zei:

De aanwezigheid van passie in uzelf is het grootste cadeau die u kunt ontvangen. Behandel het als een wonder.

Wayne Dyer

Ontwikkel Grit

De vraag: wat is grit? Schoot waarschijnlijk door je hoofd, toch doen je de koptekst las? Daarom een antwoord: grit is het vermogen om meerdere jaren achter elkaar te werken aan een doel en hierbij zo lang mogelijk doorzettingsvermogen tonen totdat je het streven zet op de status afgevinkt. Bovendien is Grit het antwoord op de vraag talent versus volharding, want iemand met veel talent en weinig volharding haakt na de eerste obstakels af, terwijl de persoon met het tegenovergestelde profiel het eindpunt aantikt. In de onderstaande video verteld de wetenschapper achter het onderzoek hierna er meer over.

Blijf weg van de korte termijn

Tegenwoordig draait elk aspect uit ons leven om de korte termijn. Want als we een product nodig hebben, schakelen we een flitsbezorger in, wanneer we vermaakt willen worden, zetten we Netflix aan en bij het kopen van een auto rijdt de verkoper de potentiële aankoop voor je deur. Dit principe staat haaks op de affiliate marketing tips, omdat de bevrediging van je doelen, zoals geld verdienen pas later intreedt. En hierdoor overweeg je sneller om te stoppen. Alles om je heen kent namelijk een directe voldoening en dan is geduld vertrokken uit je leven. Kijk dus naar het grotere plaatje en gebruik daarvoor het Instagramaccount Janis Ozolins.

Denk eerst aan content scheppen

Voel geen teleurstelling als we zeggen: doe het niet voor het geld. Ja natuurlijk lees je deze blog over affiliate marketing tips om inkomsten te genereren uit dit verdienmodel. Echter, is dat in de beginperiode nog een bestemming in de verte. Je werk moet eerst gevonden worden door bijvoorbeeld Google voordat bezoekers klikken op je links en een conversie op tafel leggen. Bovendien brengt creëren plezier en plezier stimuleert de weg naar de eerste euro’s.

Wat voor content ga je scheppen?
Wat voor content ga je scheppen?

De constant verbeteren mindset

Je schrijft je eerste blogs en drukt vervolgens op de publiceerknop. Je juicht, immers is de eerste stap naar een glansrijke loopbaan als affiliate marketeer gezet. Totdat je een paar weken later concludeert: dit kan veel beter, omdat bijvoorbeeld de SEO matig is gehanteerd, er een YouTube filmpje ontbreekt en de CTA-button onvoldoende actie bij de lezer oproept. Accepteer deze momenten. Ze komen op ieder level terug namelijk. En wanneer je dan tegen jezelf zegt: fantastisch, weer een kans om mezelf te verbeteren, rolt daaruit vanzelf resultaten. Kortom: analyseer kritisch je werk.

Begin met YouTube

Natuurlijk is Google de meest geraadpleegde zoekmachine, dus schrijf vooral ook door.

Maar om sneller je arbeid terug te zien in de zoekresultaten is YouTube het juiste platform, aangezien een video dezelfde dag nog verschijnt tussen de suggesties. Zit daar een affiliate link bij? Dan pluk je daarvan commissies.

Daarnaast vullen blogs en video’s elkaar perfect aan. Dat komt doordat een blogs een verdieping maakt in een onderwerp en een video daarover een samenvatting geeft. Met andere woorden: integreer de video’s in een blogpagina en verwijs naar je schrijfwerk tijdens een video. Zo ontvangt het publiek de breedst mogelijke informatie.

Denk groot en word een expert

De algoritmes zoeken voortdurend naar de beste informatie voor hun gebruikers en daarin zit de kracht van dit tijdperk. Een informatiebron creëren op een langdurige basis zorgt immers voor een status als autoriteit. Met een gratis bezoekersstroom die continu verder groeit als gevolg.

Dit lijkt simpel toch? Maar waarom begeven zich dan zo weinig mensen op dat niveau. Napoleon Hill verwoorde het treffend met dit citaat:

Het beginpunt van alle prestaties is verlangen.

Verlangen is de trampoline naar het expertschap. Denk hierbij aan kunstenaars, koks en topsporters. Waarom doen ze wat ze doen? Omdat er een innerlijke drive hen aanspoort.

Hoe ga je een expert worden?
Hoe ga je een expert worden?

Wees een docent en geen verkoper

Denk eens aan je favoriete docent op school. Waarom vind je hem of haar zo goed? Waarschijnlijk vanwege een doceerstijl die veel lijkt op storystelling. Dat betekent verhalen vertellen rondom de lesstof waarmee het publiek (je en je medestudenten) elk woord opzogen als een stofzuiger op topsnelheid. Hieruit volgde veel waarde en daardoor haalde de gehele klas minimaal een 6. Kortom: leg eerst ieder detail uit en verwijs vervolgens naar een product. De lezer kent dan namelijk de reden om te kopen, wat voor resultaten eruit volgen en zal daarom drukken op de bestelknop.

Houd het simpel

Je kunt het zo gek maken als jezelf wilt, of zo goedkoop mogelijk. Maar een dure webdesigner inhuren om een affiliate website te maken, is niet nodig, want de Affiliate Marketing Revolutie is de beste manier om te starten als affiliate. Bovendien maakte we een video, die je hieronder ziet over de kracht van deze cursus. Conclusie van de video: je leert stap voor stap hoe je een project omzet in een geldmachine.

Waarom de Affiliate Marketing Revolutie bestellen?

Je betaalt 47,00 euro voor levenslange toegang tot de lesstof en een forum, waardoor je meer gaat verdienen.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *