Affiliate marketing producten: dit zijn de beste keuzes

Affiliate marketing producten: dit zijn de beste keuzes

Inhoudsopgave

Als het gaat over affiliate marketing producten bestaat er een categorie die het meeste oplevert. In deze blog vertellen we wat voor soort producten het zijn en hoe je er het hoogste rendement uithaalt.

Waarom dit de beste affiliate marketing zijn?

Digitale artikelen zoals een e-book, online cursus en softwarepakket behoren tot de ideale categorie voor jou als affiliate marketeer. Dat komt doordat de eigenaar het artikel maar een keer hoeft te maken om er vervolgens nog jarenlang geld aan te verdienen. Hierdoor krijg je een groot stuk van de winst, omdat de werkzaamheden hetzelfde blijven.

Waarom kun je dit soort affiliate marketing producten vinden?

Op Plug&Play en PayPro. Dit zijn twee affiliate netwerken waarop je een divers aanbod vindt. Denk hierbij aan een abonnement om gitaar te leren spelen, een dienst om blogs te laten schrijven en community om succes te boeken met een eigen webshop.

Kortom: deze branche is divers en daardoor kun je eenvoudig beginnen, aangezien de meeste mogelijkheden je waarschijnlijk aanspreken. Bovendien is het simpel om te beginnen met deze affiliate marketing producten te promoten. Bekijk hiervoor de onderstaande video waarin een medewerker van PayPro je een rondleiding geeft door het online portaal.

Vraag jezelf dit af

Hopelijk staar je je nu niet blind om de commissies die voorbijkomen, omdat je dan de verkeerde route inslaat. Vraag jezelf namelijk af: heb ik voldoende affiniteit met deze productgroep? Heb je dat niet, dan is de kans groot dat je snel weer afhaakt en daarmee de kansen van de lange termijn afsnijdt. Om te weten of er voldoende feeling door je bloed stroomt, kun je ook deze vraag stellen: zou ik het ook doen wanneer ik er geen inkomsten uithaal? Geen zorgen, er zijn namelijk ook talloze fysieke producten waarmee je direct een affiliate website bouwt, zoals met het aanbod op Bol.com.

Pak dit voordeel mee

Het grootste voordeel van de digitale wereld is de commissiestructuur. Dat betekent dat je levenslang inkomsten genereert uit een klik. Met andere woorden: wederkerende commissies. Dat komt door het gebruiken van links voor een terugkerend programma. Weet je nog het abonnement voor gitaar spelen? Daarbij zit ook een model waarmee je continu geld ziet verschijnen op je rekening. Hierdoor ben je er maandelijks van verzekerd dat een vast bedrag weer beland in je portemonnee. Anders gezegd: slapend rijk worden met pianomuziek in je dromen.

 Ga je van start met deze affiliate marketing producten? Pas dan de volgende tips toe voor meer succes.

Schrijf met passie

Passie werkt aanstekelijk. Want als iemand op een feestje een komisch verhaal verteld met een grote glimlach, begin je ook te stralen en wil je meer horen over de gebeurtenis. Dit is eveneens het geheim om succes te boeken met dit verdienmodel. De lezer is op zoek naar informatie en stopt bij de woorden die hem het beeldscherm intrekken en overtuigen om te klikken op de bestelknop. Charles Bukowski toont in een video wat het perfecte ritme is om passie te mengen op papier.

Waar ga je over schrijven?
Waar ga je over schrijven?

Focus op de lezer

Wat is het geheim van een goede autoverkoper? Ze visualiseren het rijplezier meteen na de kennismaking met bijvoorbeeld de vragen: ha, u zoekt een auto voor een vakantie in Bretagne? U denkt aan gezinsuitbreiding? Is duurzaamheid is belangrijk voor u? Alsof de autoverkoper je begeleid naar een bioscoopstoel, de 4d bril op je plaats op je neus, een korte samenvatting geeft over de film, je een bak met verse popcorn overhandigt en zorgt voor het fijnste gezelschap.  Kortom: beschrijf de resultaten van onder andere een cursus en pak daarbij het beeld op van een toekomstig succes dat de lezer behaalt.

Word een autoriteit

Bouwstenen voor een online community, tools om een eigen training op te zetten, een programma om je statistieken bij te houden. Het zijn een paar voorbeelden van het werk dat je op het internet aantreft. Echter is geen individu geïnteresseerd in elk aspect van internetland en daarmee maak je het moeilijker voor jezelf om een doelgroep aan je te binden. Kies daarom voor een niche, want daarmee verbinden lezers zich eenvoudig aan je content, met een stijging in het aantal sales als gevolg. Dus waar ga je je in specialiseren?

Schaf het product aan

Het is natuurlijk makkelijk om de omschrijving en reviews te lezen om vervolgens een blog te schrijven met daarin het advies: koop het. Maar waarom zou je dat zelf niet doen? Aangezien de informatie of middelen je bestaan als ondernemer vereenvoudigt. Bovendien schrijf je hierdoor uit de eerste hand en creëer je daarnaast verschillende soorten content. Denk hierbij aan een post op Instagram waarin je de stappen uitlegt, een blog waaruit je resultaten voortvloeien en podcast met tips. Neem daarnaast het advies van Aldous Huxley mee:

Ervaring is niet wat een mens overkomt; het is wat een mens doet met wat hem overkomt.

Bestel de Affiliate Marketing Revolutie

Goed, je weet nu wat de beste route is om affiliate marketing op te pakken. Alleen moet je daarvoor wel een goede strategie hanteren om een stroom aan sales te verwelkomen. De beste tips hiervoor leer je in de Affiliate Marketing Revolutie. Want de beste affiliate marketeer legt uit hoe je het ideale product uitzoekt, welke websiteopbouw het beste werkt en wat de effectiefste methode is om een lezer te activeren om te drukken op jouw link. Kortom: je begint aan een passief inkomen door de training te volgen.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *