Affiliate marketing met Pinterest: gebruik deze informatie

Affiliate marketing met Pinterest: gebruik deze informatie

Inhoudsopgave

Een verdienmodel online bestaat op vele manieren, toch is affiliate marketing met Pinterest een van de beste opties. In deze blog vertellen we je over de kracht van het platform.

Kansen

Je kent veel mensen, die zitten op Instagram, Facebook en Twitter, maar hoeveel personen uit je omgeving hebben een account op Pinterest? Niet veel. Niettemin telt het bedrijf ruim 400 miljoen actieve gebruikers. Hier liggen grote mogelijkheden als je je specialiseert in een onderwerp. Mike Vestil toont in de onderstaande video hoe je duizenden euro’s maandelijks kunt generen door tactieken aan te houden.

Volg er een cursus over

Tuurlijk, je kunt geld verdienen met affiliate marketing op je eigen manier beginnen, maar dan bots je al snel tegen frustraties aan. Denk hierbij aan posts zonder bereik, het ongeduld dat toeneemt, niet precies weten wat je ideale doelgroep is. En wat als we zeggen: er is een cursus waarmee je eenvoudig een expert wordt? Want in de The Affiliate Roadmap legt Danique Bras aan je uit hoe je ook een fulltime inkomen verwelkomt als gevolg van affiliate marketing met Pinterest. Vergelijk het met een masterclass van een top chef. Hierdoor kook je straks een topmaaltijd.

Waarom The Affiliate Roadmap volgen?

Omdat je gebruik maakt van gespecialiseerde kennis en daardoor boek je vanzelf resultaten, aangezien je weet wat winst oplevert.

Stel, we zouden om ons rijbewijs te halen allemaal zelf in de auto stappen om te voldoen aan een criteria voor een licentie, wat zou er gebeuren? Een groot botsautoparadijs natuurlijk. Aangezien beginners fouten maken. En als iemand op zulke momenten aanwijst hoe het wel moet, zul je makkelijker overschakelen naar het juiste pad. Kortom: dankzij de cursus sla je de eerste valkuilen over en stap je geleidelijk naar het punt van succes.

Begin vandaag

Geen moment is beter om het startschot te luiden dan vandaag en al helemaal op het gebied van affiliate marketing met Pinterest.

Want de meeste marketeers bouwen alleen aan hun websites en posten af en toe iets op Instagram of creëren een YouTube video.

Met andere woorden op het online platform met pins is er een veld dat grote telt van meerdere voetbalvelden zonder een dominante speler, deze rol pak je makkelijker door de volgende twee aspecten uit te voeren.

Daardoor vinden geïnteresseerden je en juich je om een mix van resultaten en creativiteit. Lees bovendien in deze blog hoe je sterk aftrapt met een socialmediakanaal hierop.

 Unieke content

Een copycat spelen is natuurlijk de fijnste rol om te bekleden: geen nadenkwerk en de succesformules overnemen. Echter is dit onhoudbaar op de lange termijn, aangezien je ook met content moet innoveren om aantrekkelijk te blijven voor je doelgroep. Hiervoor is handeling perfect, namelijk: hoe kan ik m’n contentstrategie bijschaven als een kunstwerk? Over kunst gesproken, Pablo Picasso gaf het advies:

Inspiratie bestaat, maar zij kan ons pas vinden als we werken.

Dus wacht niet af en zet de eerste stap. We sluiten af met de beste manier daarvoor.

Specifieke doelgroep

Miljoenen mensen betekent miljoenen smaken en vervolgens meerdere keuzes. Toch zijn er categorieën voor iedere smaak.

Een voorbeeld met de mamaniche

 • Een beter slaapritme voor kinderen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Ondernemen
 • Buitenkansjes voor een aankopen
 • Contact met andere moeders
 • Lifestyle
 • Tijd voor jezelf
 • Afvallen

Zoals je ziet, zijn er uiteenlopende niches om je in te begeven. Maak daarbij wel een gerichte keuze, aangezien hierdoor het algoritme je content sneller begrijpt en daarna hogere plekken toekent. Wees dus specifiek en groei hieruit door naar het hoogste level.

Bewandel het beste pad

We kunnen het niet vaak genoeg herhalen: volg de The Affiliate Roadmap. Je leert namelijk wat de beste tactieken zijn en daaruit vloeien vele commissies.

Bovendien is de cursus de uitgebreidste in het Nederlands taalgebied.

Dat komt door:

 • De vele modules
 • De mogelijkheden voor het stellen van vragen met de beste antwoorden
 • Veel uitlegvideo’s
 • Werkboeken
 • Checklists

En als krachtige afsluiter: de beste training voor affiliate marketing met Pinterest.

The Affiliate Roadmap kost 397,00.

Maar het is iedere euro waard, doordat de leerstof inspeelt op de vaardigheden om een passief inkomen op te zetten. Anders gezegd: slapend rijk worden.

We wensen je alvast veel plezier.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *