Affiliate marketing kansen: waarom Bol.com de beste plek is

Affiliate marketing kansen: waarom Bol.com de beste plek is

Inhoudsopgave

Er bestaan vele affiliate marketing kansen, maar de webwinkel met het blije gezicht is de uitblinker. We laten zien waarom je je als affiliate hiervoor moet aanmelden.

Commissie over alle producten

Het assortiment telt ruim 41 miljoen artikelen. Hierdoor ontvang je ook een vergoeding over een product dat buiten je promotiemateriaal ligt.

Een voorbeeld:

Je maakt een website met affiliate marketing kansen over honden. Vervolgens raad je de beste manden, riemen, borstels en speeltjes aan, je bezoekers drukken op de links en zorgen voor conversies. Echter behoren de meeste verkopen niet tot deze markt, aangezien iemand ook stilstaat bij andere benodigdheden.

Veel bezoekers

Eerst even een vraag aan jou: hoeveel dagelijkse bezoekers heeft Bol.com? 1,9 miljoen. Dus binnen ongeveer 8 dagen surft de gehele Nederlandse bevolking langs het web aanbod.  Daarbij is de regel in e-commerceland dat 1 a 2 procent vervolgens een conversie oplevert. Dat betekent 38.000 mensen. Voor je beeld: het Philips Stadion zit dan vol, met duizenden stoeltjes extra. Kortom: de echte affiliate marketing kansen vind je hier, aangezien iedere Nederlander weleens iets besteld via het platform waar uiteenlopende ondernemers samenkomen. Lees in deze blog daarover meer.

Meerdere dagen

Op de website van Bol maak je je affiliate link aan en de cookie daarvan is 5 dagen geldig na een klik. Met andere woorden: je kunt ook geld verdienen nadat het laatste contact met de klant al bijna een week geleden was.

Dit is een uniek voordeel, omdat je haast bij andere verdienmodellen een vervolg geeft aan een klantverzoek, terwijl je hierbij alleen hoeft te juichen om de binnenrollende euro’s. Zo volg je het advies van John D. Rockefeller:

He who works all day, has no time to make money

Smeer het werken dus alvast uit over een leven. 😉

Passie

Waar praat je het liefst over? Je antwoord is de perfecte voedingsbodem voor een glansrijke business. Het onderwerp is namelijk continu bij je en daardoor raakt de gespreksstof nooit uitgewerkt. Dat komt doordat je je er steeds verder in ontwikkeld, met meer inspiratie als gevolg. Of zoals Pablo Picasso het zei:

Inspiratie bestaat, maar zij kan ons pas vinden als we werken.

Daarnaast stijgt het aantal commissies. Een lezer zoekt immers naar een oplossing en wanneer de woorden het enthousiasme tonen, daalt de overtuiging in. Een affiliate website over mindset en voetbal zijn hiervan voorbeelden.

Maximaal passief

Je hoeft eigenlijk alleen een website te beginnen, content creëren, de ideale producten uitzoeken, links plaatsen en dit blijven optimaliseren.

Hiervoor zijn een paar uurtjes in de week genoeg.

Voer je dit proces een aantal jaar uit, dan ontstaat er vanzelf een constante inkomstenstroom, waarvoor je alleen eens in de week een verse blog plaatst.

Ja zo makkelijk is het echt. Bovendien is er een strategie die het hoogste resultaat eruit tilt. Daarop komen we straks terug.

Plan dus een moment in het weekend om te schrijven over je favoriete onderwerp en de toekomst ligt aan je voeten, met hetzelfde ritme.

Een passief inkomen

Vergelijken

Het beste concept voor affiliate marketing kansen, omdat elke geïnteresseerde een vergelijkingswebsite gebruikt om een besluit te nemen.

Denk hierbij aan:

  • Een iPhone kopen
  • Vliegtickets boeken
  •  Inspiratie vinden om een huis te verbouwen
  • De ideale weddenschap samenstellen

Ja, dit stukje van de markt telt sterke concurrentie, maar dat betekent niet dat de mogelijkheden op zijn, integendeel zelfs. Iedere markt schreeuwt om innovatie waaruit vervolgens groei ontstaat. Bovendien zijn er tegenwoordig zat mediums om vergelijkingen te versterken op visueel gebied. Bijvoorbeeld Instagram, Pinterest en YouTube. Kortom: je creativiteit telt ongekende vleugels om meer te bereiken.

Dagelijks leven

Alles wat we nodig hebben, is te scoren bij dit bedrijf, dus krijg je 3 affiliate marketing kansen hiervoor:

  1. Inspelen op producten die we dagelijks voelen in onze handen, zoals glazen, scheermesjes, kleding en boeken
  2. Er van uitgang dat de sales doorlopen, omdat jouw publiek eveneens hiernaar zoekt
  3. Onderzoeken welke productgroepen het beste draaien

Let daarbij wel op of de niche je interesseert, anders kruip je met tegenzin achter de computer en vloeit de motivatie richting een Netflixserie of stapavond.

Waarom hierop focussen? Het is een enorme markt waar de massa de kleine marges opvult. Zo opereert Die Grenze.

De toekomst

Het straatbeeld geeft het aan: de fysieke winkels verdwijnen en de online bestellingen tikken nieuwe records aan.

Deze verandering zet de komende jaren door, want de ondernemers, werknemers en consumenten er profijt uithalen.

De zoekmachines speuren constant voor authentieke blogs om te tonen in de zoekresultaten. Met andere woorden: je schrijfstijl en verbeelding lopen mee in de ontwikkeling.

Wat houdt je nog tegen om te beginnen? Bovendien bekleedt Bol een vaste rol in het landschap, waardoor een buitenlandse speler als Amazon moeilijk de troon naar zich toe trekt, blijkt uit het werk van Business Insider.

Goed, dit is het verhaal over de kracht van de grootste Vaderlandse webshop. Bekijk de grootste voordelen nog eens terug in de onderstaande video. Gaan we verder met de beste cursus voor succes met dit verdienmodel.

De Affiliate Marketing Revolutie

Gelukkig verdient Jacko Meijaard al jaren een torenhoog salaris met talloze affiliate marketing kansen. Hierdoor neem je zijn strategie over, die je leert zijn cursus: de Affiliate Marketing Revolutie. Hierdoor kom je in een rij aan video’s alles te weten over de beste plek om mensen te verleiden om een bestelling te voltooien, wat een effectieve blog is en hoe je een blijvende speler wordt. Kortom: de weg om te bewandelen richting succes. De Affiliate Marketing Revolutie kost 47,00 met levenslange toegang.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *