Affiliate marketing boek: dit is de absolute nummer 1

Affiliate marketing boek: dit is absolute nummer 1

Inhoudsopgave

Als het over een affiliate marketing boek gaat, is er maar een mogelijkheid in onze ogen, namelijk  De Laptop Lifestyle, aangezien het is geschreven door Jacko Meijaard, een van de beste affiliate marketeers van Nederland. We hopen je in deze te inspireren door de inzichten uit zijn werk te beschrijven.

Bovendien kost De Laptop Lifestyle 1,83

Het enige wat je nodig hebt

Is een goede portie motivatie, die je altijd weet vast te houden. Want dit verdienmodel lijkt op het eerste oog erg aantrekkelijk, echter lukt het weinigen om er echt geld mee te verdienen. Maar met een eindeloze motivatie bereik je vroeg of laat je doelen.

Een niche

Je kent het spreekwoord: als je tegen iedereen spreekt, praat je tegen niemand. Dit principe geldt ook voor iedere business. Toch voegen de meeste affiliates de creatiefste onderwerpen aan elkaar, waarmee ze het zichzelf lastiger maken, aangezien bijvoorbeeld de zoekmachines dan niet meer goed weten waar je website overgaat, met lagere rankings als gevolg. Vergelijk het met een slijterij: als je fantastische dranken verkoopt, zet je daar geen groenten naast omdat je daar omzet hoopt uit te halen? Daarmee weet de klant niet waarvoor hij je winkel binnenstapt. Lees in deze blog hoe je een niche uitzoekt.

Funnel

Heb je al eens gehoord over een funnel, nee? Adam Erhart legt in de onderstaande video uit wat deze manier van klanten binnenhalen inhoudt. Nu je denk je wellicht: waarom zou ik een affiliate marketing boek lezen om funnels te gebruiken? Nou, daar zijn vele redenen voor. De ideale reden is dat de koning van de funnels uitlegt welke methode hij inzet om bezoekers om te zetten in klanten, die geld binnenbrengen zonder extra werk. Stel, je wilt voetbaltrainer worden, dan is het toch fijn om even te kunnen sparren met Louis van Gaal? Kortom: je spreekt op een leeswijze met de expert.

Waar wil je heen

Als je niet weet naar welke haven je vaart, is geen enkele wind gunstig.

Seneca

Zonder een doel, vaar je eigenlijk maar wat rond zonder vooruitgang te boeken. Dus een punt op de horizon bedenken is belangrijk. Denk daarbij niet te klein, want het doel is snel bereikt en kun je op de bank gaan liggen. 😉

Wesley van der Laan legt in een podcast fantastisch wat er gebeurt wanneer de doelen dichtbij huis zijn, dus doe je koptelefoon op en luister de eerste aflevering.

Werken op de lange termijn

Vraag jezelf eens af: doe ik nog steeds hetzelfde als ik 10 jaar geleden deed? Waarschijnlijk niet. Zonde. Daarbij hoort een gouden kans om een uitblinker te worden in een gebied. En dat geldt voor branche: van muziek tot sport en ondernemerschap tot de kunst.

Mensen houden van nieuwe dingen en dicteren zelden hun leven tot een paar onderwerpen. Terwijl het omgekeerde een massaal resultaat oplevert. Denk hierbij aan reusachtige bomen, die ooit begonnen als een klein plantje. Vervolgens groeiden in vele jaren uit tot natuurlijke blinkvangers. Onthoudt dit mechanisme en focus valt iedere ochtend in je broekzak.

Seo

Seo is de brandstof, die je blogs laten rennen als Jan Knippenberg. Even een zijpaadje: Jan Knippenberg was een ultraloper met onder andere een tocht van Hoek van Holland naar Stockholm op zijn naam. Met andere woorden: een ongelofelijke inspiratiebron. Bekijk hier een documentaire over hem.  

Wat kun je leren van hem met betrekking tot zoekmachine optimalisatie? Redeneer als een duurloper, aangezien bijvoorbeeld een blog niet direct verschijnt in de zoekresultaten, waardoor meerdere content creators het toetsenbord amper aanslaan. Daarentegen tik je steeds weer een letter aan met de wetenschap: dit wordt een duurloop in je achterhoofd.

Veranderen is de sleutel

Oké, de eindbestemming voor je spookt rond in je gedachtes, maar de weg daar naartoe is nog onbekend. En dat blijft zo. Want je leert continu bij waarmee nieuwe mogelijkheden ontstaan om bijvoorbeeld meer sales binnen te slepen. Hierdoor weet je ook een gegeven moment ook: ik moet veranderen. Ja, dit is dan lastig om een afgesproken tactiek te verlaten. Echter, is een verandering eveneens een teken van ontwikkeling. Zoals je continu naar een hoger elftal vertrekt wanneer je de ster van het team bent. Kortom: verandering is het teken van progressie dat zoekt richting nieuwe uitdagingen.

Waarde

Er bestaat geen betere weg naar een succesvolle affiliate website dan waarde leveren. Een wet die haaks staat op het verkoopproces, aangezien je wilt dat een bezoeker drukt op je links om vervolgens te zorgen voor commissies.

Dus waarom moet je praten over het product of de dienst, in plaats van werken richting de betaalpagina?

Laten we weer een voorbeeld geven hiervoor. Je besluit om een auto te kopen, maar hebt geen idee van het merk, jaargang of prijsklasse, daarom bezoek je verschillende garages. Wat als je de autoverkopers direct een voorstel doen voor een wagen? Dan ben je binnen de korstte keren weer buiten? Maak er geen kermis van zegt Jacko Meijaard over dit ritueel in de Affiliate Marketing Revolutie.

Hoe ga je waarde leveren?
Hoe ga je waarde leveren?

Meer winst door winst

Tot slot het geheim van het affiliate marketing boek, omdat er meerdere manieren zijn om dit verdienmodel toe te passen, waardoor je eenvoudig opschaalt. Dit is bovendien de route waarop de auteur meer dan 100.000 per maand verdiend. Het enige wat je hoeft te doen, is zijn strategie je eigen te maken en ermee te beginnen.

De prijs is € 1,83. Hierdoor stap je dus in een gratis goudmijn.

Je betaalt alleen de verzendkosten om te bouwen aan een succesvolle onderneming.

Verder lezen?

Over ons

Over ons

We dromen van een online business uitbreiden. Daarnaast willen we met onze artikelen je inspireren om actie te ondernemen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *